Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А я сьогодні нарешті здалася і стала на облік. Все пройшло тихо, мирно і спокійно. Якийсь лікар попався флегмат, аж дивно, що все без кіпішу:) Дали нам такииий оберемок направлень, ще й чоловіка під шумок підписала. А що здавати кров вдвох веселіше:)

• Подобається Подобається x 1
  2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Ще тут спитаю - дівчата, порадьте фотографа для вагітної фотосесії, поділіться контактами, хто був задоволений своєю? Я шось явно затягнула, тепер треба швиденько-швиденько шукати....
    --- дописи об"єднано, 14 Січень 2015 ---
    Щодо тесту толерантності глюкози - обидва рази брала без проблем в звичайних аптеках біля дому.

3. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

Привіт,дівчатка нам вже 23 тижні)Приймете до себе?)

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

О, вітаємо вас тут

5. iriwa

iriwa Особлива мама

я думала що то дають на халяву в лабораторіях, ну або в них купується. Ттт я вже свій тест відмучила. Нічого страшного, але оті 2 години висидіти то скука страшна.
    Взагалі якась я така стала емоційна останнім часом, навіть кіт від мене вигрібає. Після пологів той стан довго тримається, хто знає? Бо я зі старшим взагалі не помітила якихось таких здвигів. А тут як не сльози то роздратування то ще щось.. Вчора напитися валер"яни мусіла, ще й ганяла свого чоловіка за тою хваленою імпортною бо небуло ради.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Retaret

Retaret Well-Known Member

а я якраз випила свою глюкозу годину тому. За хв 35-40 буду вибиратися в поліклініку на повторний (благо, що близько від хати і не треба там сидіти) і тоді вже задрихну собі вдома, бо шось така слаба :sad:

• Подобається Подобається x 2
  7. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я взагалі кілька тижнів тому як тільки чоловік заходив до хати одразу пила валерянку, щоб не було шкандалю, бо щось полюбе не подобалося

• Креативно Креативно x 1
  8. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Обов'язково! Вітаємо у нашій компанії)

9. Retaret

Retaret Well-Known Member

ого!! то всі так сурйозно до того відносяться! то я прохалтурила видно, бо шкандалі були скільки були, але заспокійливого я з роду не пила, то і тепер не бралася до того :rolleyes: то кажете мій муж таки трохи постраждав....o_O

• Смішно Смішно x 3
  10. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

Я деколи приймаю седасен,чоловік сам попросив лікаря щоб мені заспокійливе виписав)))але приймю рідко,тільки коли дуже нервую.

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Згадала собі сьогодні, що ще літом напрягла і маму, і свекруху, аби мені листя малини наготували. То певно вже треба було пити правда, а я тіки згадала і тепер активно придумую якби то вони мені його передали - шось нічого швидше ніж за тиждень мені не придумується, ех....
    Якщо я почну пити чайочок з 38 тижня, то одразу переходити на 2-3 стакани на день, чи таки починати потрохи його "вводити"?

12. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

Я б почала по трохи його пити...одразу 2-3 стакани то щось забагато)

13. Montmartre

Montmartre Well-Known Member

про окситоцин ( може комусь цікаво)

Побічна дія.
    У плода або новонародженого:низька кількість балів за шкалою Апгар, при визначенні через 5 хв після народження, жовтяниця немовлят, крововилив у сітківку ока у немовлят.

Синусова брадикардія, тахікардія, передчасні вентрикулярні скорочення й інші аритмії, залишкові ушкодження центральної нервової системи й головного мозку, смерть плода через асфіксію, як наслідок - посилення контрактильної активності матки.

звідси http://mozdocs.kiev.ua/likiview.php?id=11465

• Інформативно Інформативно x 3
  14. izz

izz Well-Known Member

А мені вже трохи легше, таки лікування допомагає, сподіваюсь скоро до повноцінного життя повернусь.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Montmartre та вже не перебільшуйте, ми отримали 10 балів, а мені кололи окситоцин

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Так побічна дія є можливою, а не обов'язковою. І після стимуляції може бути все ок, так само, як і без неї можливі ускладнення. Просто варто мати на увазі додаткові ризики для дитини.

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Такс, почала я сьогодні прати і сортувати придане для малечі. Так ненапрягаючись вийшла цілком забита поличка дівчачого-дитячого одягу. І це ще я зі старшого не сортувала бодіки і чоловічки, а так як я люблю все біленьке, то там ще як мінімум стільки ж назбирається :rolleyes:
    Коли я то все встигла накупляти?.....

• Подобається Подобається x 5
  18. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Я теж була шокована ,коли сортувала речі, дуууже багато всього ми так і не оділи, а 74 розмір взагалі перестрибнули, а такі мала гарні лашки, ех..)))

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

То так ми з старшим багато взуття і одягу перескочили :sad:
    Я тепер складаю списки що треба, бо є такі розміри яких бракує, чи наприклад не маю лосінів, а тунічок багато, і зимового комбеза))))

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

А мені дві братові також вже пакують придане з хлопчиків:D

Статус теми:
Закрита.