Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pampulichka

Pampulichka Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

А в мене питання:треті пологи-які вони?
    :girl_phone1:

2. agnechka

agnechka New Member

Уявляєте? Ми це зробили) маємо тепер маленьку донечку, яка тихенько сопе в мами на животику))виписуємся з темки)

3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Чогось думала, що Монополія таки буде швидше ;)
    До речі,десь вона пропала :girl_cool:

4. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я є)) тута писала. Робила УЗД по направленню від лікаря з ПБ і щось я не знаю.

я розумію, що вага по узд то таке, але генетично схильність є..
    Ну і я знову провела на вулиці, гуляючи, півдня, на 9 пов. ходжу пішки - ну бо і корисно і таки боюсь в ліфті без світла сидіти, сьогодні навіть чоловіка вмовила на колу з фрі, то він казав що то він виконує останнє бажання перед пологами...
    А малюк сидить собі - мабуть, весни чекає))

5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Ви його на інші бажання розкручуйте, на активніші, дієвіші :girl_crazy: Може якраз...

6. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Дівчата, а хтось щось чув про Таню - Delfy? А то десь ніби в грудні мала народжувати, а не видно і не чутно її:sad:

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

.
    1. Термін такий, що хоч зараз народжуй. Тому вже мало що впливає
    2. Вага дитини- то дрібниці, бо А) по УЗД похибка може бути дуже велика; б) навіть коли вага валика, то має значення не вона, а об єм голівки дитини ( і при 5 кг дитина може мати стандартну голівку і при малій вазі- велику) в) до моменту пологів не встановиш співвідношення розміру малого тазу і об єму голівки
    3.Перед пологами дитина вже не набирає так активно вагу, тому до 5 кг точно не нагуляєте
    4.Поацента на вашому терміні така і має бути. Перед пологами- 3 ст
    5. Відносне багатоводдя- діагноз відносний :). Його ставлять майже всім. Чи є багатоводдя чи немає, то теж можна встановити лише в пологах і то якщо води будуть пробиватися ( щоб були "зібрані"в одному місці)
    6. Густі і мутні води- це різні поняття.Мутні можуть означати "брудні" води ( тобто із мекконієм), густі- тут значення має показник густини. Вам індекс ( циферки)якісь писали? Густі води часто бувають, коли проникає білірубін чи білок. У вас часом не 1 група крові чи не від мний резус?

7. Про обвиття вже писалося- нічого страшного. Акушерка все зніме при прорізуванні голівки.

8. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

дуже вам дякую за відповіді, направду, то реально заспокоює і якось "умиротворяє")
    Оскільки заснути мені останній місяць дуже важко, то пишу зараз, ранку не чекаю)
    Сьогодні як ніколи, от на даний час - малюк настільки активний, так товчеться в самому низу, що я взагалі навіть лежати толком не можу - внизу б*є і руками і головою)) вже дааавно такого не було якщо взагалі було( Може якраз завтра??
    Цифри густини не писали, лише "підвищена густина". Група крові в мене з чоловіком друга, резус +. Білок останній раз виявляли в сечі, але не знаю, чи то спільно щось має.
    Об*єм голівки дитини написано 96.
    Ще мене мучить дерматит - на животі (лише на животі) маю періодами активніше, іноді майже не маю оті червоні плямки.. Сверблять немилосердно. Від їжі наскільки я вже прослідковую то або не залежить або залежить але дуже мало. Скажіть, в дитини ж необов*язково таке саме на шкірі???

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

то БПР, зараз мене виправлять для точності, але це приблизно 34-35 см голівка :)
    У мене Віруся народилась під 4.5 кг, але голівка була всього 35, ніяких розривів

10. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я на днях також за неї згадувала. Дивилась, то і заходила вона до нас давненько.

Дівчата, а яка там в нас черга по народжуваності?:girl_wink: Хто наступний? Монополія, а далі? Капучінка, Ви коли?
    Я щось трохи панікую, коли згадую свій термін:connie_pull-pigtail Ще не все куплене і відповідно сумки не спаковані, а я ж можу на початку січня народити:girl_impossible:

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

та можу вже ))) а взагалі то порахували мені на 24 грудня. так що чекаю. я ще теж не все зібрала. основне, правда вже все є, але отак по дрібницях треба ще допакувати.

12. kristina

kristina Well-Known Member

в неї ПДП на 08 грудня була, вона рідко тепер заходить на форум, думаю у неї все добре :) настрОй і настрій в неї був хороший коли ми переписувались

13. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

О,то в мене з Вами однаковий термiн.Вже теж нiби все зiбрала,хiба якiсь дрiбнички докуповую :).Але народжувати ще не готова Чекаю на маму (щоб своiх старших хлопцiв залишити пiд наглядом;)) i вiдкриття Джамбула.

14. iriwa

iriwa Особлива мама

Моя черга аж 12-14 квітня :) На саме свято. Дуже надіюся що народжу до або після тої дати бо так не хочу свято провести в пологовому!

15. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Дівчата, а куди краще йти за сорочкою для годування? В Діанору чи 9 місяців? Щоб і вибір був і ціни добрі:girl_smile:

16. iriwa

iriwa Особлива мама

я зі старшим купляла самі звичайні сорочки на бретельках. Поверх того одягала якусь кофтинку як було холодно та й все. Зараз навіть незнаю чи буду купляти якесь інакше бо за ті спеціальні речі ще накрут роблять огого... Єдине що на зиму то хіба шукати з гудзиками зпереду і на довгий рукав, але в профільних магазинах, думаю, в любому випадку буде дорожче.

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я теж ))) щось в мене останнім часом трохи мандраж, страшнувато ))) то хочеться щоб вже швидше.

я в домарі в центрі купувала звичайні на гудзички. там взагалі було дешевше ніж на краківському. звичайні турецькі сорочки з малюночком. я вже такі колись брала, правда інших фасонів, то якість досить нормальна.

18. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Та я теж впевнена, що все ок, але вже б хотілось знати точно і привітати. Давно за Таню вболіваю і тримаю кулачки. ТО вже хочеться потішитись за їх сім"ю сповна:)

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні, білок в сечі до того ніц не має. Зрештою, якщо ніяких цифр не писали, значить там нічого страшного немає. Розмір голівки у вас не 96 :), але як Юля цьомцьомка написала- то приблизно середньостатистична дитяча голівка у 34-35 см, яка вписується у норми 32-37 см ( у мене малий мав 37 см при вазі трішки менше 4 кг- без жодного розриву і при вузькому таз. Племінник мав голівку в 35 см при 3600, а другий - 33 см при такій самій вазі)

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

ваш дерматит- то дерматит вагітних. І то не від їжі залежить, а скоріше від роботи печінки ( хоч їжа теж може впливати на роботу печінки). До дитини то теж ніяк не має відношення.

20. Katrine

Katrine Member

Дівчатка, а хто на кінець лютого планує? Нам поставили термін 27.02-01.03. Що там планується з пологовими? Вже відомо, які будуть працювати, а які закривають?

Статус теми:
Закрита.