Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

на вашому терміні дитина ще крутиться, не хвилюйтеся, ще є досить часу щоб перевернутися)))

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

а чим загрожує, що голівка низько?
    і як саме і чому допомагає бандаж?

2. Virna

Virna Well-Known Member

дякую. так сподіваюся на це, бо лікарка мені сьогодні сказала що малоймовірно, що перевернеться. Дуже-дуже переживаю.

3. Latane

Latane Well-Known Member

а різні вправи не радила робити?

В знайомої дитинка тижня до 37 поперек лежала майже завжди - колінно-ліктьова поза 2-3 рази на день виправила ситуацію))))

4. Orman

Orman Модератор-бомба

а вправи які робити сказала, чи тільки лякала?

в неті є в прави - пошукайте. І дитину попросіть.

5. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

6. Virna

Virna Well-Known Member

нє-нє, вправи дала ще на 28 тижні. в колінно-ліктьову стаю)
    обоє з чоловіком просимо. Вперте:girl_cool:, не хоче поки.

7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

коли було 28 тижнів то нащупала що голова низько так як на 36 тижнів, казала що можна ніби скоріше народити тому мав бути фізичний і статевий спокій, коли в неї була в 32 тижні то вже за розміщення голови нічого не казала, сказала що все добре, а бандах я брала не в аптеці а в спеціалізованому магазині, мені з ним дуже добре цілий день рухаюсь і мені дуже добре підтримує

8. Latane

Latane Well-Known Member

який у вас? і де брали?

9. Paradise

Paradise New Member

Я теж, в мене від фірми Anita
    Мені від дуже зручний, особливо на літню пору, бо під одягом не видно, і сидіти в ньому зручно, а ті аптечні, хіба що, по хаті ходити, і вньому не сісти...
    Але коли мій Г побачила цей бандаж, то сказала, що він нічого не тримає і не допомагає... Але мені в ньому good, бо без нього по вулиці, мабуть, і пару метрів не пройшлася (в мене від 23 тижня весь час якийсь тиск внизу живота, хоча по УЗД все добре)

10. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Cаме головне, щоб вам було комфортно, часто в Жк вони просувають якогось виробника і усім радять тільки ті бандажі, вітаміни і препарати, а не інакші.

11. Isa

Isa Well-Known Member

Дівчатка,просвітіть з тими бандажами,а то я зовсім якось і не думала на їх рахунок,для чого вони?чи не розслабляються власні м'язи???

12. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Не використовую, бо жодного дискомфорту не маю,живіт не великий, досить високо розташований, дитина перевернулась без проблем.Знаю, що його використовують коли великий живіт, для зменшення навантаження, для закріплення положення плоду, коли дитина перевернулась але крутиться, коли живіт дуже низько, кажуть для зменшення ймовірності розтягів.

13. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

для підтримки поперекового відділу і тазу коли боляче ходити і для

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні вранці здала аналізи і на два тижні з тим буде спокій :).

Уже третій день періодично починає дуже боліти справа у попереку, хоч на стіну лізь... Як вдома - то трохи допомагає колінно-ліктьова, а от коли вхопило сьогодні, поки чекала в черзі на здачу крові - то капці. :sad: Добре, що чоловік був зі мною - додому сама б не доповзла. Головне, що сплю я на переважно на лівому боці вже багато років, тому те, що затиснуло щось у правому боці - дуже здивувало :confused:

І маю невелику радість - приїхала моя подушка для вагітних! :girl_cool: Дуже зручна, вже випробувала, як мені найкраще лежати на ній :girl_curtsey: Тепер не буду вночі стягувати ковдру з мужа, аби під живіт собі покласти :girl_crazy: Ну і одну подушку із тих, які раніше заграбастала у чоловіка, віддала йому, бо мені забагато )))

15. Dream-baby

Dream-baby Member

Вірна ти йдеш сьогодні в Антошку ?? Не можу тобі повідомлення відправити

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. Virna

Virna Well-Known Member

планую йти. а ти? але головне, щоб зливи не було

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

17. Dream-baby

Dream-baby Member

Йду , давай якщо не буде дощу, то 16:50 біля входу?

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. zjomka

zjomka Well-Known Member

А я сьогодні так кайфую від рухів малючка, ну просто в мене слів бракує, таке то безмежно-неймовірно-класнюче відчуття. Зразу уявляється чим то він так товче, ручками чи ножками, чи разом :girl_tender:
    Вже хочеться знати хто там живе, а то я раз "він" раз "вона" :girl_in_dreams:

19. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Поділіться де саме, бо в мене теж питання про бандаж актуальне. Зі спиною проблеми були ще до вагітності і тепер поперек болить просто капець, тому думаю може мені б бандаж допоміг? Вже поговорила зі всіма коліжанками то вони кажуть ті що дешевші в аптеці не брати, бо вони незручні і при сидінні скочуються... казали спробувати такий що на животик, напевно такий як Paradise показувала. А коли купляється бандаж то його якось міряють чи як?

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

А ще як пісенька якась маляті сподобається - то не просто рухи, а й танці можна відчути )))

Статус теми:
Закрита.