Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Значить треба лізти, і вона вже побачила відкриття, і сказала що не доходите до 26,02, це якраз після того огляду?

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Де купляли?

2. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

та відкриття тільки один палець, але дитина дуже низько, і постійно тисне, матка в тонусі. Ну і це не перші роди, тому напевно буде швидше.

3. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

оо, вишивка , то явно не для мене)))

4. La esposa

La esposa Moderator

а я люблю вишивати, але чомусь для дитини хочу все чисто біленьке, з якоїсь тоненької натуральної тканини, максимально просте, не обтяжене рюшами-вишивкою-складними деталями... не знаю, де таке можна купити... в антошці бачила костюмчики прикольні, але то на старшу дитину. Якщо не придумаю, в чому хрестити, то відправлю бабусь в антошку)))
    або куплю тканини і буду шити
    о, ще знайшла варіант:

5. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а як справи у Квітки? щось вона тут давно не писала.

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Танюшка, в Квітки всьо гут, дякую:) меблі по хаті таскаю ггг, не пишу бо щось не має що, по інших темах сьогодні "пробіглась", а так то стандартно-настрій кльовий, спати на хочеться ( блінннн!!!), печія доколупує ну і вже критично мало одягу в якому мені комфортно, а попереду 3 дні народження... От зараз вклала Домчика в нове ліжечко в його кімнаті, цікаво чи до ранку тут проспить, сама лежу покищо біля нього і думаю де купити і куди поставити пеленальний столик, а мені цього разу його дуже треба:) ну і трошки "схарена" тим, що в жк на мене забили, мол 38-39 тижнів-всьо, ти нас більше не цікавиш, минулого разу я ще якісь аналізи здавала, ну було якесь відчуття турботи, а тут... Ну чекаємо, як цього тижня не народжу то сама піду десь сечу здам гггг

7. domino

domino Well-Known Member

Віка, а коли в тебе ПДП? Бо як гляну на твою лінійку, то вже 10-й місяць починається)))

8. kvVItKA

Та бо я чогось таку лінієчку вибрала по місяцях, а не тижнях, хм. ПДП 18 лютого, то ще є час :)

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

тому буду шити з льону і натуральним мереживом:)
    здала сьогодні для себе гемоглобін і сечу і в пятницю побачуся з лікарем з пб, хоч якісь аналізи покажу....
    вночі з 3 30 до 5 мене хапав живіт і так тепер кожної ночі....
    десь там читала що у Квітки полегшення, я теж хочу.......))))

10. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

от і в мене почалося - не маю спання в ночі. Рятуюся тим, що малий в день спить і я за компанію. Може то через форум передається :)

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:23 ----------

а яка жк? Центр здоров"я жінки на Огієнка? Бо в мене вже до них трохи претензій є :)

11. kvVItKA

в мене десь якраз 36-37 тижнів воно прийшло, там багато факторів зіграло роль і емоційних в тому числі
    а от зараз прокинулась як побита і так мені себе шкода
    проcпав, але 2 рази до нього бігала, вже не пам"ятаю коли до дитини вставала, мабуть таки спатиме в нашій кімнаті
    о, то я писала в 10-ій ранку, чоловік змусив закрити комп і поснідати, я вже прийняла душ-чудом зробила вдало епіляцію ггг-намазюкалась-втомилась від того, що висушила голову, але хоч побитою не почуваюсь:girl_dance:

так, хоч я свідома того, що моє враження від них сформоване через лікаря, яка мені абсолютно не підійшла, може... та точно там є кращі, але загалом я впевнена, що більше б туди не зверталась, хоч оплата і символічна (порівняно з приватними клініками) але і тих 50 грн/тиждень не має за що платити

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

мене нині знов цілий день все ниє. але бачу то більше від переживань. спробуєм піти підремонтувати доці зубчик...
    а ще до моєї чуханки живота додалась чуханка майже всього тіла(((

до речі, Віка, в мене теж ПДП на 18.02. так що може і зустрінемось)) кинь телефон в карму)

13. napoleona

у мене ПДП на 3-4березня по першому узд і місячних і 10-12 по другому узд, хоча відчуваю, що швидше то все відбудеться) щось маю таку чуйку

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а завтра було так:
    Чоловік зранку висварив :girl_devil:, що так рано ми встаєм, будимо малого і на 8:00 їдемо на УЗД, а коли ми зайшли в приймальню, то там була черга вже з 7 !!!! чоловік. По дорозі з УЗД ви би чули як мене чоловік хвалив, що я записалась на 8 годину ранку, сама перша, молодець.:kiss: А кажуть, що ще я вагітна і то в мене скоро думка мінлива))))
    Щодо УЗД, то ми менші за свого братика на такому терміні, важимо зараз 2230 ( на 260гр. менше), по терміну у нас так і є 34 тижні , минулі прогнози, щодо пологів на кінець березня залишаються в силі.
    Тому Наталя думаю ти мене "обійдеш" в цій черзі. Маю лише додаткову частку плаценти по задній стінці, то казала обов"язково повідомити про це лікаря. У мину вагітність було ідентично. Настрій маю пречудовий і ніхто мені його сьогодні не зіпсує. Я зараз як Квіточка, всіх всіх люблю))))
    Коли тільки ставала на облік у минулу вагітність, то була задоволена, з часом думка кардинально змінилась, а враховуючи, що останній триместр я до них взагалі не потикалась, цікавило мене чи за мене згадають і позвонять, так ні, я за останні 3 місяці ваігтності не здала (для них) жодного аналізу і про мене ніхто не згадав. Я так розумію, мою оплату в 40 грн. за тиждень вони поклали у свою кишеню і офіційно мене ніхто не ставив на облік у їхню жк. Правда гроші за триместр я оплачувала їм, а не в касу, можливо тому так і сталось. За останній триместр, хотіла занести гроші, бо боялась якихось негативних наслідків, чоловік спинив, і велика шана йому за це, зекономила собі 400 грн. Після пологів від мене теж жодної довідки з пологового не вимагали.

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

мені казала моя Г, що коли все тіло чухається, то може білірубін піднятися і потрібно здавати якісь печінкові проби. Не знаю, що то таке, бо так і не здала. Теж маю чуханку, але тільки на пузі і руках.

15. kvVItKA

прикол:) в тебе ж пізніше на днів 3 було ;
    кинула тел)))
    щойно зробила лінієчку по тижнях, то моя каже 39 тижнів і 3 дні:dntknw:
    взагалі якщо чесно не розумію отої різниці в датах між узд і по місячних, в мене що минулого разу, що цього разу на всіх узд ставили одну пдп, від чого то залежить?

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

хм)) думала може я щось недобре, ще раз зробила. таки 39) але ПДП на 18.02)) і по місячних і по узд.

17. kvVItKA

а дата останніх місячних?
    в мене 11.05.2013, коли підставляю ці дані лінієчка каже на 3 дні більше ніж в тебе
    хоч то все не показник хто з нас перша народить:girl_haha:

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Може від розмірів дитинки?
    В мене минулого разу на всіх узд термін пдп співпадав з терміном по місячним.
    А цієї вагітності, в 13 тижнів співпадав, в 18 тижнів по узд випереджав на 1 день, а в 32 випереджав майже на 2 тижні.
    Дивно так.

19. napoleona

ідентична ситуація
    того разу теж надто не находжую, мала всього 4 візити в жк і всі обовязкові аналізи, зате повністю безплатно)
    цікаво як лікарі з пб реагують на таких вагітних)

20. Зіра

Зіра Well-Known Member

дівчата а коли немає точної дати місячних :girl_wink: ( трохи були проблеми)...і по 3-ьох узд три різних ПДП, то якому маю вірити??? я заплуталась...:girl_cool: але сумку тре вже мати готову..а я...байдики б"ю...

Статус теми:
Закрита.