Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. wwwlumiawww

wwwlumiawww New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Почула недавно таку теорію, що в який день перший раз почує вагітна рухи дитинки в те саме число і дитинка народиться. Дівчата підкажіть наскільки то правдива теорію, бо пдр 23 квітня, а щось таке як на легенькі рухи чую від вчора. А мені не дуже хочеться народжувати на Пасху, хочеться ще щось смачненького поїсти.

2. Heureuse

Heureuse вірю...

дорахувалась я вчора до того, що заснула :xaxa: періодичності ніякої не було, зате я тепер приблизно знаю які то відчуття. зараз знов пониває, але я так розумію, що не треба звертати на то увагу.
    хочу сьогодні нарешті вибрати і спакувати дитячі речі в пб і треба чимось відволікатись. хотіла в кіно в аймакс з коліжанкою, але шось вже стрьомно товктись в маршрутці і взагалі далеко від дому відходити :girl_in_dreams:

я почула перші рухи 21 червня, то по цій логіці мав би в нас сьогодні бути Михайлик :girl_haha: подивимось...

3. Gybka Bob

Gybka Bob Member

те саме! Так би десь "полазила" по Львові, в кіно, на базар...але ті маршрутки, то наказання якесь(( і ще як заходиш в них, то сидячі так незадоволенно дивляться на тебе, ну ніби, "бліііін, вставати треба!" але не всі тим і переймаються...от минулого тижня всю дорогу стояла, а доблесні мущинчики дупцю свою не підняли!

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

а я не знаю, і мене це страшенно дратує:girl_cray:

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я чула, що більше того, дитинка народжується рівно через 20 тижнів після того, як мама почула рухи. І я минулу вагітність то дуже відслідковувала, точно пам'ятала число, але то виявилось зовсім не правдою, не співпали ні тижні ні день.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Почула перші рухи 19-го січня, Андрійчика народила 17-го липня.
    Близько, але не точно.:)

6. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А мене сьогодні живіт ниє і то вже триває трохи часу, вийшла з малою погуляти, то навіть при ходьбі відчувала біль, нам ще трохи ранувато, може ношпу випити.

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А я розглядаю Мечнікова як основний, тільки з лікарем не можу оприділитися

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Ви вже оприділилися в кого будете народжувати?

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

І я туди планую, ви до кого, чи ще не знаєте?

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Я теж таке чула, перші рухи почула 10 жовтня, ну такі чіткі, що не викликали сумнівів, якщо додати 20 тижнів , то так і виходить 26-27 лютого, побачимо.

8. Heureuse

Heureuse вірю...

якби ж то :) ми би тоді мали народитись ще 8 листопада. але я рухи відчула відносно рано як для першої вагітності...

9. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Класно Вам))думаю що ще протримаєтеся

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

А ми завтра на УЗД, щось так переживаю, особливо після того отруєння, та й останній раз коли були в Прокопчук то вона казала шо в дитини двобічна піолектазія, чи пройшла вона чи ні невідомо! І ставила нам 1 рівень зрілості плаценти. Хоча тиждень перед тим в Палиги все було добре! Так що не знаю що чекати від завтрішнього дня. Вся як на голках сьогодні.

10. Heureuse

Heureuse вірю...

11. Megan

Megan Well-Known Member

Нє, неправда. Не підтвердилось ні перший ні другий раз.

а я думала ви вже перейми відслідковуєте))

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

З Дми співпало, з Сергійком і Вірунею - ні. Але рухи моєї дівчиночки я почула на 14 тижні, не народжуватись же їй у 34 :)

13. Shamna

Shamna Мамуся

А я взагалі не пам’ятаю коли почула перший рух :girl_sad:
    Сьогодні щось живіт почав піднивати , дивні відчуття , бо під час вагітності жодних болей не було:girl_impossible:

14. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

О, в мене цього разу теж так :) а минулого разу рухи почула в 17, народила прибл. в 41 :)

15. Heureuse

Heureuse вірю...

ложная трівога :) до обіду шось трохи хапало, зайнялась справами і все пройшло. і взагалі, я вирішила збитись і не прислухатись до кожного "ниє, тягне", бо цілком можливо нам ще ходити і ходити, а я себе вже даремно накручую. тому повертаюсь до свого пофігістично-спокійного стану, насолоджуюсь останніми вагітними днями і просто чекаю, коли малюку захочеться народитись:)

16. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А я таки випила ношпу і попустило, я не на жарт перелякалася, бо хапало добряче.. Я так розумію, що себе так проявляють тренувальні, але щось дуже сильно болить, і зараз досить часто таке буває, з понеділка кожен день ниє живіт, ну а сьогодні це тривало з год 10 ранку до 13:30.

17. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, наша Grushka сьогодні о 00:45 народила солоденького хлопчика - 3350, 52 см! :d25::girl_dance:

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

таки на другий день лікарняний листок вже був готовий:girl_curtsey:
    як каже мій чоловік "нарешті ті лікарі тобі вже не потрібні":girl_crazy:

19. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Дівчата, хтось приймає чи приймав вагінальні свічки Колпосептин, для підготовки родових шляхів?
    Вчора позапланово попала до ЖК:girl_cray:
    В результаті виписали мені пити валеріану, магне В6 і ті свічки.
    А знаєте чому? Бо я вчора умудрилась ТАК впасти на вулиці...:girl_mad:
    Паніка "бєшина", сльози...впала ж я практично на живіт (дякувати Богу, спрацював інстинкт і я при приземленні повернулась на бік!):girl_impossible: знервувалась, настрашилась...але ніби нічого, серцебиття в нормі, рухи є, тільки ходити сьогодні не можу((...дуже в ногу гримнулась, ніби вивих:girl_sad: одним словом "молодець", сказав чоловік!

20. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Жіночі консультації Львова: куди податися???

Щось мене турбують мої виділення. З самого початку вагітності вони стали жовтими (відразу - білі, а до кінця дня білизна брудна). А останніх два дні якісь апельсинові, але не встигаю зловити,коли воно таке з'являється. Капець. В мене вже таке раз було ні з того ні з сього, лікарі причину не знайшли і воно якось само за пару днів перейшло. В когось таке вже було?

Статус теми:
Закрита.