Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bilenka

Bilenka Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

вам хоть ше чуть-чуть лишилось....а я тільки на 22 тижні і вже нічо не можу зробити((( пузіко з двойняшками....всі питають коли то я вже в роддом збираюсь))) ех...на 32 тижні я і пальців на ногах не побачу((((

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я ото думаю звідки у мене такої втомленої будуть сили родити дитину?:girl_in_dreams:
    я от зараз зі всіма силами збираюся в душ, вчора прийняла останню вагітну ванну годину часу),бо вже не маю сили піднятися нормально))

3. domino

domino Well-Known Member

а в мене навпаки - тільки я завагітніла, як мама зразу почала вибирати візок))) доводилося її опам"ятовувати, що це ще зарано, і мені не до візка було))) тай тільки от після Валентина плануємо з чоловіком поїхати подивитися на них. А про сумку в пологовий і всякі лашки я подумаю пізніше, бо зараз просто читаю про вагітність і все, що з тим пов"язано))))

---------- Додано в 01:28 ---------- Попередній допис був написаний в 01:24 ----------

так як дитина народиться в червні, то я взагалі не планую конвертика брати, бо - я їх не люблю, і тому хочу купити таке крючковане бежеве одіялко і в нього загорнути свого Лимончика:girl_in_love:

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

Вітаю і ласкаво просимо!!!:girl_claping: Насолоджуйтеся своїм станом разом з нами!:girl_in_love:

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Про вагітність, а тим паче першу, всі читають, але моя Вам порада, та всім, хто тут вперше мамусею став, читайте дівчата про ГВ(грудне вигодовування), знайдіть відповідну літературу( у нас на форумі є навіть відповідна темка) і читайте, читайте і ще раз читайте. До ГВ потрібно грунтовно і якісно готуватись. У першу вагітність читала теж про пологи, а про ГВ значно менше, після народження синочка, стикнулась із багатьма проблемами, які могла б уникнути, у разі знання і дотримання правил ГВ. Тому дівчата, не ігноруйте мої слова, повірте, коли ви матимете той клубочок на руках, у вас не буде часу читати, вам потрібно вже чітко знати, що робити і до кого звертатись(консультанти з ГВ), а не слухати бабусь які будуть вам радити зціджування і допоювання, бо так "ми" робили, то і ти роби.

А щодо лінії на животі, то у мене її нема, не знаю куди вона поділась, але її нема. Зате пупець виперає, як у першу вагітність на 40 тижні. А водні процедури я навчилась приймати щоб мені було комфортно і не важко, сідаю у позу лотоса, беру душ у руки і так миюсь.Мені дуже зручно, та і коли направляю собі струмінь води на потилицю, потримаю так хв 4-5, то так розслабляє, що виходжу з ванни ніби там годину у воді лежала.

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я вже нині думала поїду в пологовий вночі) там в 3 ночі почало хапати!!! але походила, полежала, попила і до 5 попустило. зараз трохи ниє, але просто ниє) з того всього доскладала вже все)) єдине ще постіль в палату перепираю.

6. Bride

Bride Well-Known Member

Одним словом, якось непонятно...

А у вас як?

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

sofka08 чудова порада! я минулого разу всі темі про гв прочитала, принципи повиписувала і тел консультантів теж собі зберегла, на щастя так і не скористалась ними бо все вийшло само по собі :) а ще питання щеплень/висаджування/слінгів/спільного сну для себе з"ясовувала ну і виховання, бо я вважаю, що виховання то не після трьох, а з моменту зачаття:) а от про пологи на форумі мало читала, тільки книжку що мені Ліля порадила ( і зараз я не можу знайти що то була за книжка) і курси пройшла:)
    щось моя малявочка дуже тихо сидить, вже не пам"ятаю коли були болісні випирання, живіт тільки форму іноді трохи міняє, а якихось явних рухів сильних не має, трохи переживаю чого він причаївся

8. sofka08

sofka08 kasperjonoks

забула про це написати :girl_blush2:, дякую, що доповнили :girl_wink:
    Не можу доторкнутись до свого пупка, так страшно шкіра натягнута і болить досить сильно, як ззовні так і в середині. Чого би це так, хтось знає?

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мене аж пече та шкіра в тому місці. Може розтягується от і відчуття такі болючі?

А ще поясниця. Таке враження, що там синець, доторкнутись не можу.
    Трошки вчора переходила і ввечері отака біль зявилась. І не розмасуєш ,бо болить від дотиків.

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

ой що я нині пережила:girl_impossible:
    дівчата, мені так стало сьогодні погано, я переходила на світлофорі і мліла, чудом перейшла дорогу і потрималася за поручні, щоб не впасти, ледве тількищо дійшла додому і не знаю як привести себе до тями:sad:

11. tasha

tasha New Member

Бережіть себе, мабуть потрібно когось просити щоб супроводжував.

12. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата, знайшла хороший сайт, можете почитати http://betis.com.ua/article_info.php?articles_id=12
    Доречі вчора була ще в Ашані, в Антошці, то там тих наборів для хрещення вже нема, а є тої фірми , що тут на сайті ( Бетіс) ну і звичайно вони значно дешевші.

13. Virna

Virna Well-Known Member

я з собою завжди нашатирний спирт ношу, бо теж колись в церкві погано стало.

14. Alena Leem

Alena Leem New Member

Дівчатка, а в мне паке може трохи дурне запитання: за скільки часу до початку пологів може корок почати відходити? А то в мене тільки 35 тиждень почався і ніяких предвісників нема... а вроді як кусочок корку відійшов... Ось думаю, чи вже панікувати, чи сидіти чекати?

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ні ну панікувати точно не варто.
    В мене відійшов за добу до пологів. Але читаю, що в дівчат і за два тижні до пологів починає по трошки відходити.

16. misss

misss New Member

думаю, що я до цього теж дочекаюся, все буду робити в останній момент.
    Завтра маю похід до лікаря, який буде (я так думаю і надіюся) приймати роди. щось я дуже переживаю і зовсім розгублена, ще не подумала, які запитання задавати. Молюся, щоб все було з дитинкою добре, щоб було правильне положення. звичайно надіюся на краще.

17. uliana

uliana Well-Known Member

А мені щось кепсько- горло першить,ніс закладений сил нема...і чим то лікуватись? сьогодні здавала аналізи,то хороших результатів можна не чекати. Завтра мала йти на зустріч з лікарем,але мабуть відкладу...в донечки скоро день народження,то мушу себе поберегти. Перегладила нарешті всі дитячі речі і практично все вже маю готове в ПБ.

18. domino

domino Well-Known Member

Sofka, дуже дякую за пораду, це наступне, що буду штудіювати. Бо направду, ніц про тце не знаю. Зараз дочитаю книжку "Роди без страха" - дійсно корисна в плані рослаблення, тепер мені не так страшно родити, я зрозуміла, що не треба перешкоджати природі своїми старахами робити її природню справу.
    Про прививки - то мені тут розказували дівчата, які ткт родили, що ти не можеш відмовитися від прививки на свій розсуд - що тут в Англії такі от закони -родив тут, значить будуть робити всі прививки, передбачені NHS(медичної стужбою). Може Наталя Desperatehousewife мене поправить:girl_crazy:

Останнє редагування: 5 Лютий 2014
  19. Orman

Orman Модератор-бомба

в 2010 ще були необов"язкові - можна відмовитись. Тільки це питання треба нормально вивчити і підготуватись (з документами). Бо цілком може бути, що персонал буде свято переконаний, що вони обов"язкові. Ну бо всі роблять.

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Антірезусні антитіла не виявлені
    а гемолізини показало отаке і я якщо чесно не в курсі, що то означає, бо якихось зазначених норм не має, може хтось підкаже

Статус теми:
Закрита.