Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nola

Nola Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

аналогічно, синочок вже спить, а мешканка живота щось ніяк не втихомириться, таке враження, що у неї по розкладу танці:dance:

2. Amilada

Amilada Well-Known Member

Я в такий час звертаюсь до тата. Він до пуза поговорить, і наступає відносний спокій. Інакше так калатає, наче підстрибує там.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

розкажеш, що воно там покаже.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Кхм.
    В нас реакція в точності до навпаки.
    Від таткових поглажувань починається буря. Хоч бери і не підпускай.

Татко жартує, що стариший синочок - по темпераменту копія татка, а другий синочокдоця - по темпераменту буде моя копія...мене теж завжди тяжко було змусити на місці сидіти.

5. Bride

Bride Well-Known Member

Я теж нашого тата вчора хотіла використати в якості колискової, але щось не дуже спрацювало))))) поклав руку і каже ну давай спи...А там - дискотека:crazy: поки я не заснула, то чула як товкся.

А ще дівчата не повірите, як дурна вагітна жінка могла ще себе покалічити...Вирішила вчора взятися за "лінію бікіні". Купила крем, все гарно намастила і пішла щось робити, ну як завжди...і почалося пекло. Видно затекло не туди куди треба від рухів. В результаті - отримала опік слизової, у найнеприємнішому місці. Думала здурію.

І знов маю питання до всіх

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а в нас навпаки. так мале копається, я тільки прикладу руку чоловіка до пуза і все - мертва тишина))) і докажи йому, що малявка сильно копається)))

7. Fleshka

оооо...я своєї лінії вже не бачу...хіба в зеркало...йолипали
    І на ногах самій вже педикюр зробити теж не можу
    І то мене трошки дратує.

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ----------

Прикупила своїй мацьопі комбінезончик - і настрій припіднявся, ато щось вчора геть хандрично на душі було.
    Правда не факт, що він нам в кінці березня-квітні потрібен буде, швидше за все що навіть не вдінемо, але головне мене попустило, а що не зробиш заради оптимістичного нАстрою.

8. Paradise

Paradise New Member

Раз зайшла така тема, в мене питання,= як думаєте, чи можна перед пологами робити воскову депіляцію? Процедура не з приємних, і чи неможе вона викликати, н-д, передчасні пологи, чи ін...

9. Bride

Bride Well-Known Member

Дівчатка-травнені мами, а хто що планує на виписку купувати? Я щось не можу ніяк придумати, чи комбез треба ( і який) чи ковдрочку...?

10. domino

domino Well-Known Member

ооо, та сама проблема! Я вже думала, шо то може від погоди, високої вологості:girl_haha: чим тільки не мажу, і ніц - все потір здираюзубами. Еожна нова мазючка допомагає на 2-3 дні і все)
    а я так люблю як чоловік розмовляє з пузікм - каже, що там його дружок)))

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

ви знаєте, ми хоть на червень плануємося, а я ще про це навіть не думаю:girl_nea:
    думаю, якби то поскоріше той декрет і я вже буду таке планувати:girl_yes2: може я не правильна?

11. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Таке враження, що то я про себе написала( я ще й тример джілетівський ніде не можу знайти(((( а зараз то для мене річ першої необхідності
    Минулу вагітність мені повилазили на грудях і під пахами, дуже тим переймалася, але після народження малятка стало якось не до того , щезли так само непомітно як і з'явилися. Тепер знову повилазили, при чому, в тих самих місцях.
    Також не проти проконсультуватися в компетентної особи, але не знаю де і в кого.

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я травнева мама, але то були останні дні травня, був конвертик такий білий з мереживом як на христини беруть, не грубий він, а от зараз для мене реально напряг придумати в що правильно одягнути дитину на виписку, не в плані "паради" бо мені то десь, а так щоб не жарко і не холодно було :girl_in_dreams:
    я кілька сторінок тому писала про своє "намисто" з бородавок-папілом на шиї, але з того часу одна найбільша вже відпала і ще одна змінила колір і думаю теж відпаде, читала, що то гормональне/внаслідок пониженого імунітету і часто буває саме у вагітних, після пологів вони пропадають
    маю одну біля соска то мене вона турбує, ну бо ж дитину годувати.... хм, а про ті на шиї навіть вже не думаю
    то мабуть йшлося про ті бородавки, що на статевих органах, а не про ті що по тілу :dntknw:
    так! я сьогодні знов молодець, от щойно справді спакувала речі, вийшла одна невеличка сумка (там все в родзал для мене і дитятка) і один великий пакет з рештою речей в палату, але може ще перепакую в сумку
    тільки на виписку ще треба підготувати речі і ніби все:girl_dance:
    зависла над питанням пеленок, йду в сусідню темку попитаюсь

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

ой, у мене теж є(( і минулої вагітності було, а після родів усе повідпадало, а ще під пахвами є і минулої було, надіюся, що і того разу не помічу як вони пройшли...
    а я все, я розвалююся, я сьогодні після годинної прогулки ледве прийшла додому(( тепер буду 2-3год год лежати поки мала спить, блін як я замучуюсь, таке як би город орала, хочу пошвидше родити і все, але сумки ще не паковані, лікаря нема..... якась я така цього разу неорганізована

14. Bride

Bride Well-Known Member

Та ви то правильна, просто я все замовляю мамі, тому я так заскоро і думаю.

А я так хочу десь походити...а через вчорашні пригоди навіть вдітися не можу. За компом сидіти довго - спина болить. Як себе розважити? Слухаю якісь унилі мелодії...

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

А що з ними може бути не так?:khomyak:

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Мій теж каже на малого "дружаня". Тішиться що хлопчик, а я йому кажу що все ще може помінятися)))))):girl_blum:

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

:lol:
    та не не так, просто ніяк не згадаю нащо їх стільки в пологовий

16. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Заздрю Вам)) сильно)) моя спить від 40хв до 1год і 20хв. Один раз в день. Поки я схожу в туалет, познімаю панчохи компресійні, провірю почти\форуми, то вже і полежати нема коли((
    2 години то в нас буває дууууже рідко. А 3 години, то два рази в своєму житті вона спала
    Ого)))

17. Raven

Raven Мама малятка

моя помогла одній відпасти, троха неприємно було

18. Fleshka

хм
    я минулого разу брала 2 ситцеві і 2 байкові, вистачило, а в сусідній темі читаю що того явно мало...доведеться докуповувати.

Ну я сьогодні і кілометраж намотала, ледь ноги додому приволокла.
    А ще крім того що в мене продуктивний день вийшов по роботі, я і вдома постаралась, перепрала частинку лашків, досушую на сонечку.
    Чудова погода, так би винесла на двір розкладушку і приймала б сонячні ванни...але не паймут)))

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

нас виписували 2 травня. Одягали в "комбезик- человечек", шапочку трикотажну тоненьку ( таку без зав язок, яка тягнеться добре), завертала у флісове голубеньке одіялко з ведмедиками ( потім ту ковдрочку у візок використовувала).

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в мене малий червневий, то ми мали також білий конверт як на хрестини. то його і використаємо. ну і на мацьопу бодік. зараз погода міняється, в квітні сніг ще може падати, так що може і щось тепліше треба буде думати. але то вже по ситуації. щось грубше ніж коцик думаю точно не треба буде.

Статус теми:
Закрита.