Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

то зранку треба з'їсти, коли здаєш аналізи, чи ввечері напередодні?

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Раз пішла тема хто коли народжує, спитаю - є хтось кому ставлять 26 лютого?

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

:girl_yes2:
    зранку я не ризикую нічого їсти, хоч багато хто каже що можна, а мені просто не хочеться потім повторно колотись,бо всяке може бути.

4. Shamna

Shamna Мамуся

А я сьогодні вирішила зайнятися пранням речей для малечі , хочу вже нарешті скласти пакунки в ПБ і мати чистий спокій:girl_in_dreams: ще залишилося дещо докупити і ми готові , але маю таке передчуття , що народжу аж після 40 тижня , швидше ніяк не вписується :connie_pull-pigtail

5. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

та я і тому перепитую, тому що зранку нічого не їм, коли йду здавати аналізи, та і медсестра говорила, що краще таки не їсти, тому я і не ризикую))

а в мене малеча вже сьогодні активна, а то останні три дні дуже тихенько сиділа, я вже хвилюватися почала, таки напевне повний місяць впливав або на зміну погоди така реакція))

6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

я ніяких паперів не оформлювала... прийшла, як на звичний прийом, мала узд, на яке ще раніше лікарка відправляла, кров-сечу. Назвала ще раз, де працюю і через день забрала в своєї лікарки лікарняний.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну от мене саме це й цікавить, я думала то все за один день зробиться, і вже завтра планувала відвезти документ на роботу(хочу щоб до НР гроші нарахували:girl_crazy:)
    то ж буду надіятись що і я завтра свій листок заберу:girl_in_dreams:

8. Raven

Raven Мама малятка

їла ввечері, зранку гемоглобін від 114 був:girl_claping:, лікар мною не могла натішитися

9. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Мені на першому узі поставали пдп 26 лютого

10. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Було б класно зібрати компанію в одному пологовому:girl_crazy:

11. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Класно б було, веселіше. Тільки я ніяк не можу опріділитись з лікарем. Хочу на Джамбула, але розглядаю як запасний і Мечнікова.

12. Raven

Raven Мама малятка

Дівчата, а живіт опустився і шийка вкорочена - то вже починати боятися, чи як? :girl_crazy: Всі обіцяють, що вже недовго.

13. Oljusuk

Oljusuk Member

Нам ставлять на 24-25 лютого

14. Heureuse

Heureuse вірю...

ага, нас от є троє претендентів з однаковим терміном, то може якраз і здибимся на Мечнікова. але дехто сильно хоче вже нас покинути, я так бачу :girl_wink:

а як ви то визначили? були на огляді?

бо в мене живіт на місці, опускатись не думає, зате з 6 до 8 вечора мала три досить сильні перейми. то звісно ні про що не свідчить, але я шось так втішилась, майже прокайфувала від тих відчуттів :girl_crazy:

15. Raven

Raven Мама малятка

Були на додатковому УЗД, маю нефропатію, то мене ще на біологічні показники плоду відправили, та й Прокопчук втішила, що недовго мені ходити.
    Тренувальні теж маю ввечері, але то більше на легенькі болі, як при місячних схоже.
    Певне збацаєм форумівку на Мечникова:girl_in_dreams:.

16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

В мене перейми справжні почалися, як книжка пише - болючі, з перервою у 20 хв.

А я от думаю, якщо дійсно так станеться, що проходжу я 38 тиж і приїду в лікарню 2 січня, як лікарка казала, то коли ж краще КР?... так я не хочу ДН діток в ті дні, між новим роком і Різдвом :sad:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене місячні майже ніколи не були сильно болючі, тому не знаю з чим порівняти. але болить досить таки сильно, чи то я така слабачка...
    щойно знов було, відчутно, і тепер ще й віддає в поперек.
    чоловік як на зло нині ночує на роботі :girl_in_dreams:

файно би було :girl_tender:

18. Raven

Raven Мама малятка

в мене досить болючі місячні були і в поперек теж віддає, таке враження, що копчик болить

19. Heureuse

Heureuse вірю...

відкрила схваткорахувалку з того всього. чекаю :girl_crazy:

20. Nola

Nola Member

і мені поставили пдп 25 лютого, планую на Мечникова, тому можливо і справді там зустрінемось :girl_in_dreams:
    правда всі дітки мають різну посидючість у животиках, хтось може і не захоче чекати своєї дати, а комусь може і занадто там буде добре і трішки затримається:girl_yes2:

Статус теми:
Закрита.