Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. domino

domino Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Цікаво як там наші дівчата DesperateHousewife і olerusya ?

3. Dream-baby

Dream-baby Member

Дівчата вночі чула рухи, я в цьому впевнена, такі магічні відчуття що не могла після того спати, стукала по животі щоб донечка продовжувала))

4. domino

domino Well-Known Member

dream-baby, а ви хіба не нв червень плануєте народитися?:girl_wink:

5. Valensia

Valensia Well-Known Member

Ого, скільки на червень! Мені на липень, шукаю компанію :)

6. domino

domino Well-Known Member

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я нині зробила подвиг)) допрасувала все що було випрано, поскладала в кульки, позаписувала чого не вистарчає , що допрати, що докупити. так що я "практично готова" )) а то щось останніми днями потягує поперек і низ живота все більше. зі Златою таке почалось на 40 -му тижні!

8. Virna

Virna Well-Known Member

я на кінець липня

9. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

А я нічого не роблю, нехочунеможунебуду, і що то таке? така апатія до всього. Спати не можу, їсти не можу, хоча дуже хочу:girl_cray: І ще малявка не перевертається, а я так не хочу кесерського:cry:

10. Virna

Virna Well-Known Member

Valensia, та в нас терміни однакові:girl_bye:

11. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А я сьогодні так дрихла, аж запухла.Ляля сидить тихо, можливо погода така та й спунькає собі. Я сьогодні вирішила нічого не робити, сидіти в хаті, бо шось дуже розбігалась, хоть один день передихну. Мені такий сон сьогодні снився, ми з чоловіком на океані, а там такі риби, такі гарні, так чистенько, ми собі плаваєм і купа рибок великих біля нас.

12. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Дивилась тут фотки пузатіків, такі всі файнючі... А по мені і не скажеш що то вже 16 тижнів, коли лягаю на спинуто тільки трошки живіт видно а так ні, деякі родичі ще досі нічого незнають. Рухів не чую але коли раз приймала ванну то чула як малявка рухалась ніби плавала і живіт зразу поміняв форму, чомусь часто тепер міняє форму то чую що досить тяжко нахилитись то нормально, в когось таке буаало?

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ще є час-без паніки!
    вам треба собі чимось настрій підняти:girl_yes2:
    я вже змінила всій ниючий на звичний мені бойовий, вчора мала дуже насичений день з приємними і екстримальними сюрпризами, як вийшли з хати в 10.30 то повернулись в 00.30 :), тільки 2 годинки були з малим вдома-спали в обнімочку:girl_tender: а так то заняття-пошта, потім була на малюванні, потім на піцца паті в подруг, дуже класно розвіялась і спала сьогодні добре і сніданок приготувала чоловіку і решту речей перепрала і ялинку майже розібрала (вона 4-ри метри) то верхні іграшки залишила чоловіку:) ну і сьогодні були в лікаря в пологовому, підняла собі настрій, лікар сподобався і вже мені спокійніше:girl_dance:
    єдине, що напрягає то виділення мої з прозорих на білі перетворились, лікар сказав що якщо проліковувати то варто визначити чи то молочниця чи запальний процес, але як не турбує сильно можна і не лікувати, то я покищо нічого не роблю...

а гілочка стількома пузатиками поповнилась-клас!:girl_tender:

14. mamvasulka

то і проблема , я вже тиждень не виходжу з дому. Тому мене і криє, мені тре в люди, а не маю як.

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

якщо не секрет, хто лікар

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у вас четверта вагітність. Малявочка має можливість маневрів для перевороту аж навіть до самих пологів.

16. Paradise

Paradise New Member

Приєднуюся до вашої компанії, в мене теж ідентичний,можливо, в один день родити будемо:girl_claping::girl_wink:

17. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І мені скажіть хто це))

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене були досить сильні білі виділення. Мазок показував наявність міцелію кандиди. Але ці виділення мені дискомфорту не створювали. Лікар не бачила доцільності лікування чи профілактичної санації свічками перед пологами.Молочниця на слизову ніяк не повпливала ( маю на увазі "рихлість " і т.п.) Внутрішніх тріщин не було ніяких.

19. mamvasulka

та я надіюсь, просто гормони бурлять. Якась дуже емоційна в мене ця вагітність:girl_flirt:

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну то власне, мене ніяк не турбує ттт але напрягає постійно змінювати білизну
    про лікаря всім в карму відповіла
    назагал не пишу, бо те що сподобався не означає, що 100% до нього піду, але принаймі маю варіант

Статус теми:
Закрита.