Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Paradise

Paradise New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

А як думаєте, якщо зверху на одяг слюнявчик надіти, щоб менше раз переодягати?

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Скоро, скоро, сам термін вже про це говорить :girl_wink: А може пару днів чекати не прийдеться і все розпочнеться сьогодні/завтра?!Помолюсь, щоб у вас все було добре !Дівчатка, а біль така як на місячні, тягуча в низу живота то тренувальні? Як ті тренувальні виглядають? Бо в минулу вагітність почалось все раптово і без тренувальних.

3. newlife

newlife New Member

Мамусі, кому там вже ближче до 30тижня, скеруйте мене де знайти як грамотно порахувати виплати по лікарняному по вагітності і пологах. Зараз в відпустці по догляду за цією лялькою і щось не знаю як воно має бути далі...

4. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Я вже готова, все попрано-погладжено-поскладено, кульки попаковані. Тільки коляску тре привезти від сестри. Щось мене все болить, і спина і живіт, а ще мене турбує шлунок, чи малявка тисне чи знову моя підшлункова, хочу їсти а не можу.
    Дівчата а скільки тре пеленок тих одноразових, я взяла 6 в родзал і дві в палату, мало?
    Одяг для малявки взяла різний : штанці і кофтинку маленьких розмірів, бодік і человечки більших. Взяла маленьке одіялко і рушничок. Мене турбує що одягати на виписку.
    І взагалі я щось чи розлінилась чи розклеїлась , не маю ні сил ні бажання . З Васьком на 41 тиж ще на роботу бігала, а зараз:girl_cray:

5. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

оскільки ви не мали заробітку з поважних причин (відпустка по догляду за дитиною ), то у вашому випадку оклад ділимо на середньомісячну кількість календарних днів (30,44) і множимо на 126

6. Raven

Raven Мама малятка

в родзалі використала 3, а в палаті штук з 8 пішло

7. newlife

newlife New Member

Щиро дякую за консультацію.

8. domino

domino Well-Known Member

В мене якраз термін майже збігається з вашим, бачу компанія підзбирується на червень - ви, Шатенка,я, хто ще, дівчатка?:girl_wink:
    Ви не переживайте, я теж рано відчула рухи і дійсно, думала, що це кишечник( порівняла з рухами зараз - то вже впевнена, що це були не гази, а справжнісіньки перші рухи!!!) Періодичність їх різна -от вчора так наганялася, шо ляля не
    давала спати вночі, була дуже активна, а до того кілька днів було тихо, або були поодинокі рухи - я читала, що саме так і має бути. І найбільша активність дитинка припадає саме на вечірній і нічний час. Так, що будьте спокійні!:girl_wink:

А ми нині були на Узд - все в нас добре, розвиваємося по плану, плацента високо. Ляля так класно махала ніжками, і ручки заложила за головою, аж сльози на очі накотилися:girl_blum: такі змішані відчуття любові і турботи:girl_tender:

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А в мене нині тяжкий день. пішли з малою гуляти. влаштувала істерику. мороз, сніг, сльози течуть, я її за руку, санки в іншу. сама знервувалась. живіт он зараз тягне. жах одним словом! а ще вона пізно заснула, досі спить. так що будем кукати нині до 1-2 ночі.

10. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І в мене такий. Стала бодрячком , їхала в пологовий, звідтам вирішила погуляти, обійшла купу магазинів, звісно вже їхала додому з купою кульків, прийшла живіт тяне, лягла заснула, от прокинулась, і думаю шо я буду робити вночі(((

На рахунок порошків, теж ве прала ТаоБебе , але рідким.

На рахунок конвертів то брала такий, ковдрочка флісова, яка застібається під конверт, але тепер думаю, що буде холодно, то мабуть буду нею накривати в пологовому, а вже виписуватись в конверті на овчині

11. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Можливо й так, але маю свої мухи і мені не подобається коли дитина в слинявчику постійно. Я і старшій вбирала протягом дуже короткого терміну, і доця пішла в маму і ті слинявчики зривала постійно :)
    А ще я б манюній дитині боялась би вбрати, щоб воно якось не потягнула і не задихнулась. Краще я зайвий раз переберу і переперу одяг.

12. Smaylik

Smaylik Member

а я в роддом наробила десь 5-6 таких марлевих слюнявчиків, буду їх просто підкладати малечі під час годування і після, якщо зригуватиме.
    Порошок купила В Ватсонсі, Бебілов, здається.
    Із конвертом також не можу оприділитись, хочу щоб і на виписку був і на хрестини, подобається варіант конверт-одіялко, щоб потім можна було ним ще в колясці накрити дитину. Але наразі ще нічого не купую, незнати яка погода буде наприкинці березня.
    [​IMG] [​IMG]

13. misss

misss New Member

а я планую одягати у тепленький флісовий конверт, хоча не знаю, чи не холодно буде, якщо треба буде, то чимось ще позакутую під конверт, хоча сумніваюся

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчата, як з прожерливістю боротись?
    Ну от пів на дванадцяту, я двічі вечеряла і всерівно ні про що крім блінів з мясом в моєму холодильнику думати не можу. Слюнями стекла і бачу що не буде мені сну, допоки ті налисники не будуть в мому животі.
    Причому в першу вагітність поїдала солодощі а зараз кілограмами хочу мяса.
    Вже зла сама на себе, бо той голод цілодобово мене мучить.

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

як знайдеш спосіб то поділись зі мною
    я нічого конкретного не хочу, просто щось жувати, але щоб не їла все не те.... та й їсти не дуже можу, бо відразу відчуття, що лопну, отака фігня

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мені прогнозують кінець травня)) то я буду на старті перед вами))

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

До боротьби з обжорством додалась боротьба з безсонням.
    Нє, ну то капці. Хто мудре щось знає, як вночі навчитись спати? Молоко з медом мене не бере.

18. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Я так кожної ночі кукаю десь з 4 до пів 7, і то вже в мене як графік. Щоб вже цілодобово не зависати на ДП то читаю книжку, поки не зморить, а там і ранок недалеко). Тому, хто знає як боротись з безсонням, теж буду вдячна за поради!
    Ну я теж прожора, але на рахунок солодкого. Все як і в минулу вагітність, маю превелику "ломку" кожного дня за шоколадними виробами, і то будь якими, чи то торт, чи цукерки, чи просто какао, хочу і все, і поки не з"їм доти не заспокоюсь.

19. Fashionista

Fashionista Member

дякую, заспокоїли) я вже теж перечитала купа всього в неті, то стала трошки спокійніша :) а компанія в нас дійсно назбирується хороша) скажіть, а в вас пузік вже видно? бо в мене такий пуз, як на 8 місяці, чесне слово
    :lol:і плюс майже 7 кг ( по натурі я досить худа, та і їсти стараюсь нормальну їжу, а не фастфуди і т.д.)

20. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Разом з диском буде 150 грн, можете взяти свою флешку
    я так малу вдівала і тепер теж так вдягатиму, бодік і чоловічок, я думаю якщо штанята мають не тісну резинку то теж можна. У мене переважно усе чоловічки, але маю ще пару класних кофтинок, а до них не має мацюпуських штанят, то як десь побачу то докуплю і матиму ще тактий набір.

я маю 4 набори 52 , там навіть пише 3500 кг, то я спеціально купувала, бо не люблю коли одяг в малечі теліпається, але оскільки нам прогнозують малючка великого то беру із собою ще і 56 розмір, сподіваюсь, що ще більший одяг нам в перші дні не знадобиться.

Минулого тижня як мене припекло все попрати, то мусіла терміново купити якийсь порошок, то купила собі якусь рідину польську біля себе в магазині, також замовила в нас на ДП ще німецьку рідину для дитячого одягу, а потім мамуля мені ще купила теж рідкий порошок польський , то я тепер маю запас на пару місяців ))

а я царапки куплю лише дві пари, бо у мене майже на усіх чоловічках на рукавичках є такий загин на ручки

о, то я такий собі замовила

А в мене останні два тижні тренувальні щодня, якийсь день частіше, якийсь рідше, вчора понервуввалась трохи то цілий день і ніч мене хапало, так переживаю щодня молю Бога хоч би до 36 тиждня доносити.

Статус теми:
Закрита.