Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Поділіться, хто де бачив чи купував ковдрочки/конверти.
    Хочу якийсь тепленький але не атласний з прибамбасами, швидше флісовий. І так щоб на кінець березня-початок квітня не затонке було. Але щоб гарний і на виписку а може й на хрестини підійшов, ну і щоб потім накривати в колясочці можна було.
    Ото захцянка))).

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

А. І ще, яким порошком перете діткам одяг, той що в пологовий готуєте?

2. loginka

loginka Member

може не зовсім по темі: але ми брали не конвертик, а такий рушничок-крижму (як рушник з бабовни середній) з вишитими ангеликами на кутиках. купували в супермаркеті - відділ рушників. І тепло, і можна було накрити і роздягнути легко, і дитина не ковзала (як у шовковому конверті).

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

в мене таке в обидві вагітності, фотоапарату боюсь як вампір свяченої води)))
    Не знаю чому, але під час вагітності я на себе в дзеркало дивитись спокійно не можу. І це не за набраної ваги, бо знаю, що зійде, а через стан шкіри, судинні сітки і т д.

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

так, а тут прошу розказати навіщо :shok:????Я видать щось пропустила.

4. ReyeN

ReyeN New Member

я планую в "чоловічок" + шапочка, шкарпеточки, і ще поклала царапики
    як думаєте норм буде?

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

думаю то ще залежить чи велика у вас дитинка, в мене досить маленька планується дівчинка, тому беру 52-56 розміри, більших не беру ...

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

питаєте нащо одяг прати? чи що саме?
    що то? бо я так розумію то не царапки на ручки про які я відразу подумала
    я прала теобебе як і минулого разу
    щодо конвертів-рушників, цього разу маю пеленко-конверт на липучці такий тільки в мене зеленого кольору
    з старшого ще є тепліша ковдрочка-конверт на замочку,

вони були в дитячих магазинах, зараз дивилась в Антошці там є кілька штук тонших конвертів, ціна правда в р-ні 200 грн
    вже купила дитячу косметику, вирішила нічого не видумувати і взяла перший крем від Урьяж, дали мені пробники урьяж під підгузник в тюбиках маленьких зручних і веледу в пакетиках, тому з косметикою все, ура!

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

питаю навіщо в пологовий брати пральний порошок?Чи я не правильно зрозуміла допис?
    Все я лапух, зрозуміла що тре порошок в пологовий готувати , а не речі дитячі, сорі!))))
    це ось таке

7. ReyeN

ReyeN New Member

а де це ви такий симпатичний купляли?

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене планувалася теж маленька дитинка ( біля 3 кг). В результаті- не влізли у жодний одяг 56 розміру, у жодну шапочку. Мама мусила екстренно нести одяг 62 розміру і купляти таку трикотажну шапочку без зав язок, яка добре тягнулася
    ще додатково беріть у пологовий рушничок для дитинки- хоч там і дуже тепло, але не всі маленькі дітки одразу пристосовуються до нових умов и налагоджують терморегуляцію. Деяких діток неонатологи радять накривати .

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я купувала в магазині в Америці, але ось знайшла на амазоні

ага, питання було чим прати той одяг який в пологовий берете:)
    маю таку одну штучку
    забула похвалитись, сама щойно побачила-відпала моя папілома про яку я вчора питалась, може то знак? ггг ще б лікаря знайти і можна народжувати, хоч чоловік каже що і без лікаря не проблема :)
    на суботу таки домовлюсь про фотосесію...

10. ReyeN

ReyeN New Member

так, і рушничок однозначно теж беру)

хм... ну треба буде подумати, може дійсно докладу щось більшого розміру... дякую за поради)

Щодо порошку, то я не заморочувалась сильно, просто купила дитячий порошок у супермаркеті, вроді Galinka називається...

11. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я мало що собі страшна як не знати що, ще й так ту вагітність відмучую, що то мені зооовсім не прекрасний стан.

Дівчата, а нащо ви ще поверх чоловічка шкарпетки вбираєте? Бо в мене є кілька комплектів: бодік+ чоловічок або бодік на довгий рукав + штанята+ шкарпетки. Беру в пологовий кілька змін дитячого одягу, хоч планую там тільки день пробути, бо Маруся наша дуже зругувала слиз і мені чоловік доносив ій одяг, і звичайно приніс не зовсім те, про що просила :)

12. Raven

Raven Мама малятка

прала польським дзідзюсь, він схожий на терте мило, підійшов, але його в воді треба довго розводити

13. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Німецький ДЕНКМІТ - нам підійшов

14. misss

misss New Member

планую усе прати "Ушастим нянь", бо з малим прала ним, і ніби алергії не було

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Минулого разу у пологовому у нас дуже сильно мерзли ніжки, то пам"ятаю чоловік ще докуповував шкарпеточки теплі, бо я мала такі літні літні, і то при тому, що в палаті було дуже жарко.
    а він мені якось дуже неприємно пахне хімією, я прала спочатку Дакос, але теж не підійшов, а далі звичайним порошком, яким перу наші речі, а зараз випрала всі дитячі речі рідким Perwoll Wool & Delicate. Речі мякусінькі і дуже гарно пахнуть. Надіюсь алергії на цей засіб у дитинки не буде.

16. Nola

Nola Member

аналогічно! правда речі для малечі у роддом я перепрала вручну із господарським милом. Пробувала колись Dakos без фосфатів, але щось він мені погано відпирав.
    при першій вагітності щось мені ну геть не хотілось фотографуватись, хоч набрала дуже мало і всі казали, що мені пасує, але якось не склалось, правда вже потім дійсно шкодувала, адже такий стан буває не так часто:girl_yes2: і ось я знову кругленька, а фоткатись знову не хочеться, і постає дилема чи не буду я знову дуже шкодувати, що все ж не зробила хоть кілька фоточок:girl_in_dreams:

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мені ушастий нянь щось довіри не внушає. Здається я його і пробувала з Роміком, то висипало. Ну але мого малого на все висипало, тому не стверджую що то конкретно на "нянь". Йому ні памперси не йшли, ні вологі серветки, ні косметика дитяча.

Щойно в космо прикупила порошок бебілав, підкупило що на упаковці написано 0-4 місяці, і що виготовлений з дитячого мила без добавок.
    Спробую.

Щупала штанці і розпашоночки. Думала взяти ситцеві, а цьоця в магазині стала переконувати що дітьо змерзне, і щоб брати байкові.
    В результаті не взяла ніяких))), геть запуталась.

Ромчику в пологовому шкарпетки поверх повзуночків вдівали. Тепленькі такі.
    Але він перші дві дні не зі мною був, приносили постійно, як телефонувала до неонатолога, бо встати не могла сама, то приносили взагалі замотаного в коц лікарняний, то поверх одягу що я дала.

18. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

аналогічно- мені теж не хотілося і було багато відмовок, тим паче, що я це робила на 37 тижні вагітності, але інтуїція мені підказала, що все таки тре - і тепер я дуже задоволена фотографіями і своїм ПУЗІКОМ на ньому :)
    Якщо є сумніви - краще пофотографуватися, а потім вирішити чи подобаютсья вам ці фотографії чи ні ;)

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

я беру байкові, маю ще ситцеві і жатку, але не ризикну. Чомусь мені здається, що в байкових дійсно буде дитинці тепліше.

20. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Такс, в мене здається почав трохи корок відходити :girl_dance: тішить, що процес рухається, може якраз в пдп впишусь (цей четвер, 30 січня). Минулого разу корок почав відходити в середу, народила в неділю.
    І легкі переодичні перейми маю (правда, період раз в годину :) ). Йду зараз ще машину на тех.огляд відвезу, після того зроблю собі добрячу пішу прогулянку і буду сподіватись, що вже скоро :)

Статус теми:
Закрита.