Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. domino

domino Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Просто мені дивно було, бо коли я прийшла на УЗД, то думала, що термін 8 тижнів, так і сказала, коли заповнювали папери. А от вже на самому Узд сказали що тоді було 6 тиж і 3 дні, от і думала чого така різниця:girl_crazy:
    ше дівчата пишуть шо в них УЗД випереджало термін, а в мене пізнить.

2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

я йшла в декрет таки по УЗД
    я так розумію, якщо УЗД випереджає, тоді відправлять по М, якщо навпаки, тоді по УЗД, принаймі, в моїй ситуації так і є вже другий раз

3. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчата, хто перед декретом працював, питання до вас:
    коли вам видали лікарняний декртений лист, то ви йоно просто віднесли на роботу, чи ще писали заяву, щоб вас відпустили в декрет і нарахували декретні?

4. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

моя Г дивилась узд і по ньому відправляє в декрет, різниця між М і узд тиждень
    А я дальше хворію, ходила до терапевта( я навіть не знала що при ЖК є терапевт яка дивиться вагітних) горло чисте, хрипів немає, але я кашляю, в горлі ніби щось застрягло -тисне, душить. Ще сьогодні піднявся тиск і пульс 96. Як збити? Переживаю за малявку.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене минулого разу по УЗД і по місячних день в день було і цього разу так...
    щось мене вчора вчепилось, крутило/ламало мені ноги і була така знервована чи то через то чи то був наслідок знервованості, не знаю, і причин для нервів не було, що там з місяцем? бо я щось собі ради дати не можу

6. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Його віддається в бухгалтерію разом із заявою про декретну відпустку. Форма заяви довільна.

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

Половинка ношпи. Мені помагало.

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І мені...31 березня по всьому показує.
    Буде першоквітневий жартівливий презент)))

І з Роміком показувало і по УЗД і по місячних ПДР одинаково - на 11 серпня. Але він ще вирішив тиждень поніжитись в пузі.
    Мегі гінеколог в ЖК минулого разу розказувала, що відправляють по тому показнику, який пізніший термін показує. Це може бути і по УЗД.

8. sofka08

sofka08 kasperjonoks

У мене 25 березня, надіюсь і хочу народити трішки швидше.У першу вагітність народила у 40 тижнів і 5 днів.Цього разу планую собі вже в 39 тижнів відстрілятись, але то тільки мої плани, але головна тут не я))))

9. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В мене по узд 30 січня, і мені щось тааак не хочеться в лютому народжувати, завжди так той місяць не любила, але тепер певно буде причина його полюбити :)

10. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Раз так, то 23 січня народжуйте, тоді ДН діток разом святкуватимемо:girl_wink:

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Опа.
    І я в 40 тижнів і 5 днів.
    Тому, думаю і цього разу трошки довше 40 тижнів поносимся. Я так десь на квітень налаштована.

12. wwwlumiawww

wwwlumiawww New Member

Ой дівчата, віришила і я трошки пожалітись. Я сьогодні коли йшла на роботу, то ледь ноги волочила, так мені якось тяжко. Ще ті маршрутки переповнені, а це тільки 18 тиждень і животик ще маленький, що буде дальше не знаю. Ще минулого тижня бігала, а сьогодні ледь йшла.

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Янусика народила у 39 тижнів і 4 дні, а тут не знаю як воно буде, але чомусь впевнена, що точно не на Миколая, цікаво, чи не підведе мене моя інтуїція:girl_curtsey:

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Та в нас терміни практично одинакові, цікаво чий пузожитель швидше захоче маму побачити?!
    Вчора малий біг мене обіймати і не розрахував траєкторію, а я голову теж відвернула, бо чоловік покликав, і як наслідок маю дуже сильну біль у сонячному сплетінні. Піднімати малого важко, дихати важко, кашляти важко....чим я можу собі ту біль зменшити, хто зна?

15. Raven

Raven Мама малятка

просто занесла, заява по догляду за дитиною на 3 роки пишеться пізніше

16. Зіра

Зіра Well-Known Member

а якщо немає конкретної дати М, бо були нерегулярні ? на другий тиждень буду в ільничної то вже все випитаю. бо на роботі "требують" конкретну дату..

---------- Додано в 07:56 ---------- Попередній допис був написаний в 07:48 ----------

чай з калини.....

і я боюсь щоб так не вийшло...але хочу десь так 22 березня зробити подаруночок чоловіку на день народження....

---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:56 ----------

я сьогодні чуть носа не розбила вдома...така ґякась сонна що не втрапила в двері нормально... організм такий кволий....

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Дівчата, а де наша Pulupjak пропала, може вже тримає лялюнчика на ручках???

18. Heureuse

Heureuse вірю...

теж вчора про неї думала, може справді вже двічі матуся :girl_tender:

а мене голова ше з ночі болить. певно на то потепління тимчасове...

19. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А ми дівчата попали вчора у лікарню, мали сильне отруєння, то нас трохи капали. Поклали на Мечнікова в інфекційну, я думала такі лікарні є тільки у фільмах жахів, ще такого не бачила серйозно, павуки, таракани....облуплена штукатурака, а постіль.....короче нас покапали і написали ми відмову про госпіталізацію. Сьогодні вже значно легше, правда донечка товчеться, хоче гамати , а нам нічого не можна.О такі то справи, бережіться, харчування то така штука , ніби і все свіже їм, і всім нормально тільки мені завжди як не в людей

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а я хочу народити 24 січня на ДН чоловіка:girl_claping:, а по УЗД в мене 30 січня

була сьогодні в Ж/К, оформляли всі папери на декрет, але лікарняного листка мені не ще видали:sad:, сказали прийти завтра але не нічого не обіцяють чи ще і завтра видадуть. то у всіх так?

зате аналізи суперові - дуже вдячна дівчатам, які радили з*їсти перед аналізом гранат і хурму(хоч я і так гранати майже щодня їм), гемоглобін став 109, при попередньому 98:girl_claping:
    лікарка була дуууже здивована що я харчуванням його підняла - бо попереднього разу сильно переконувала що харчуванням майже неможливо підняти, і нарешті відчепилась з тим залізом.
    важу 65 кг вже :girl_flirt:, +7 кг від довагітної, і +3 кг з попереднього разу три тижні тому :girl_in_dreams:, треба терміново збавляти темп, хоч признаю що жеру останніми тижнями як коняка, особливо коли в хаті сиджу.
    ось такі у нас справи :d23:

Статус теми:
Закрита.