Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. newlife

newlife New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

і в мене так, ще з першої вечері :)

2. domino

domino Well-Known Member

Перші рухи відчула десь на 13-14 тижні, це було 2 рухи, списала на гази:girl_crazy:
    тепер з 17 тижня чітко чую лялю. особливо як наганялася весь день, потім ляжу і дитинка дає про себе знати:girl_tender: це такі чудові відчуття:girl_yes:

3. misss

misss New Member

а я почула рухи на 16 тижні і 2 дні.
    Щось ніяк не можу знайти сайту з хорошими бюстгалтерами для годуючих, можливо хтось підкаже де брали, можна і в ПП

4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Нам теж так гарно показували, але помилились:girl_smile:
    В нас на дівчинку, нема і не було жодної ознаки. Все як на хлопчика, форма живота, апетит, набір ваги, мій вигляд. Але всі УзД-4 шт говорять про те що донечка. Так що ви дуже не звикайтеся з думкою про синочка.

Так само робила)))) з тижня 17, чіткі рухи, які ні з чим не сплутаєш почула у 20 тижнів, ще троши))) у вас плацента по якій стінці?

5. La esposa

La esposa Moderator

Я вже вдома, дякуючи Dream-baby :kiss: було дуууже класно!

6. Naama

Діівчата, а де ви були?

7. La esposa

La esposa Moderator

нє, ну то капець :girl_impossible: та ж форумівка була :girl_smile:

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=111272

8. Naama

Нічого собі ,як то я так пропустила:girl_impossible:

9. misss

misss New Member

щось у мене зовсім немає сну. поки малого вкладала,то сама заснула,трішки поспала,збудилася,перекусила,бачу,що перебитий сон явно мені не на користь,тішуся лише тим що дітки сплять

10. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

в мене по задній стінці

11. Nola

Nola Member

мдяяя...Ви такі не одні, я також просиділа все цікаве дома:girl_in_dreams:

12. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я як завжди поплакатись. Був тяжкий тиждень: виліз страшенний геморой (і то що зовсім не маю проблем з закрепами), плюс позводило судомами ноги, що пару днів не то що ходити, а повзти навіть не могла, ні сидіти, ні лежати :sad: але ніби трооошечки почало відпускати, на разі біль стерпна.
    Дуже вчасно приїхала моя мама, бо якби не вона, то я б певно загнулась.
    Була в понеділок в акушерки, все в нормі, показів до узд не маю, так що так і обішлись тим, що було в 20 тижнів. Дали мені часу до 7 лютого, якщо малеча не надумає народжуватись, то не пустять мене в пологи в воді, а оформлять в лікарню. Хоча фактично то буде до 10-11, бо 7 то пятниця і на вихідні мене точно не покладуть. Так що ще впевнених два тижні маю. З Марічкою я мала лягати в лікарню з вівторка, а народила в неділю :)
    А, ще я нарешті почала пакувати сумку, вже дитячі речі всі поскладала, і деякі свої, ще тільки трохи докомплектувати.
    І вчора нарешті докупила автокрісло, базу і люльку до візка. Так що все з речей вже ніби є.
    Щодо косметики дитячої, то не купую нічого, буду користуватись оливковою олією. Мити будем простою водичкою. Ну а судокрем на всяк випадок на господарстві маємо.

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Дівчата, я сьогодні реально в шоці!В дитячому магазині Льолік пеленка байкова коштує 35 грн. !!! і то за неповний метр тканини!!!!!Я відстала від життя. Як добре, що в мене після малого залишились. Хотіла сьогодні прикупити якихось рожевих, але бачу, що то легше самому пошити, аніж за сотню грн купити 3 пеленки!
    А ще стільки всього потрібно по маленьким деталям підкупити, тепер розумію, що ціни реально неадекватні на мому списку, і його потрібно переписувати. А ще, дівчата, підкажіть трусики післяпологові і прокладки для грудей скільки зараз приблизно коштують, хтось в курсі?

14. Зіра

Зіра Well-Known Member

а ще де можна їх подивитись в продажі?

15. Popi

Popi Well-Known Member

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Де саме на Городоцькій?

17. ReyeN

ReyeN New Member

Трусики одноразові 30 грн / 5 шт. Можна знайти в деяких аптеках і дитячих магазинах.

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Та, ціни в нас... Я в Америці по знижці купила набір пеленок картерс, в пастельних гарних тонах 6 шт за 7 долл.,а в Антошці 5 байкових з кислотними радянськими малюнками 180 грн., щодо одноразових трусиків в Антошці 30 грн за 3 шт, в чікко ніби така ж ціна, прокладки для грудей велика пачка в р-ні 80-90 грн.
    Я вчора свідомо форумівку пропустила, хоч дуже хотіла побачитися з дівчатками-пузатиками, вранці почало мене хапати, в обід не могла поспати бо навіть інтервал в 8 хв був кілька разів, я не на жарт злякалась, але вже перейшло, хоч відсутність нормального сну дається взнаки, сьогодні знов дуже слабо почуваюсь, ноги якісь тяжкі
    Далі мучусь думками про лікаря, хочу такі пологи як в мене були і маю переживання, що так не буде (
    Сиджу і чекаю свого старшого малявку, він на занятті, читаю то книжку про пологи то дп про майдан, таке...

19. Valensia

Valensia Well-Known Member

Не знаю, чи то пов"язано з вагітністю, але мучать мене такі сильні головні болі, що словами не передати, сльози самі течуть, і нічого не допомагає. Майже кожного дня. Раніше я ніколи не скаржилась на головний біль, а зараз, це як норма. Чи то від низького гемоглобіну, чи вегетосудинна дистонія...
    А ще, вчора лягала з донею спати, і відчула легеньке булькотіння в животі, прислухалаь, але більше не чула. Не зарано, як для рухів малечі?

20. Popi

Popi Well-Known Member

зразу, як закінчується пр. Свободи, повернути на ліво (там де світлофор на перехресті Городоцька*Чорновола...) то початок Городоцької, там магазин старий такий ( продають дит. речі і білизну), ще є якесь кафе чи то також магазин Версаль біля нього.

Згадала магазин називається Домар

Статус теми:
Закрита.