Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

ну і файно, а ти переживала. Все буде гаразд :girl_curtsey:

о, в мене є подібного плану:
    "працюють" за тим же принципом:

2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я вже трохи молодець )) 15 кульків перебрала з них вийшло лише один кульок з одягом для немовлятка, ще чекає на мене 7 кульків, може там ще щось буде. Половина вже випрана, купила собі два бюстики і один топ в роддом, вже закупилась одноразовими пеленками, і дещо зі списку , що в темці "Збираємось в ПБ" , а і ще маю аж 9 )) саморобних прокладок, на більше не маю старої постілі.
    Ще похвалюсь, підстриглась, попереду чекає нас фотосесія, хоч я не дуже хотіла на кінці її робити, бо люблю більш делікатні фото вагітної, але думаю фотограф підбере потрібний ракурс , щоб я в ньому виглядала як найкраще )).
    Малеча товчеться дуже сильно, іноді боляче, мабуть через те, що більшенька, певно сили багато має. І тонус чи то тренувальні , фіг його знає теж є, але не дуже болючі. А ще в мене гемоглобін впав 99, лікар призначила сорбіфер, я типу його вже три тижні приймаю, але насправді нічого не приймаю , тільки вітамінки, завтра повторно здаю кров , аби перевірити чи виріс.
    Флешечко не нервуйся так, бо я по собі помітила чим більше я на нервах тим більше протягом дня відчуваю оте затвердіння животика. В понеділок на мене напала істерика, так виплаклася як мале дитя, але реально стало легше. Я дуже люблю Біблійний вислів "І це минеться", тож посміхнись і заспокойся.

3. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Я теж тільки що ще раз передивилася речі в пологовий, шапочок склала 5 шт:girl_cool: може не виженуть з тими баулами))) докупила ще сьогодні таку бабську нічнушку, щоб не шкода було, лишилося мені медикаменти та хімія, аа ще не можу знайти ніде резинових тапочок, а у вєтнамках незручно буде.
    Ми робили минулого тижня, маю вже декілька фото, на деяких навіть і не видно нічого)))
    в нас так само, треба берегтися

4. La esposa

La esposa Moderator

І я вже маю сумку спаковану. Лишилось ще заїхати до мами по простирадло для пікдладок, завтра хочу купити підгузки, а решта - то речі, які покладу в останній момент (вони в мене на листочку всі виписані) - телефон, зарядне, документи, ложка-миска і т.д... Ще хочу взяти собі маленький настільний ліхтарик - думаю, згодиться.
    От тільки сумка вже не закривається :girl_crazy: Тобто, закривається, але ліхтарик, підгузники, прокладки і фен туди не влізуть))) і це при тому, що рушник я собі поклала тільки один :girl_impossible: Що то - замала сумка чи забагато напхано?

5. Popi

Popi Well-Known Member

6. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Пеленок ще не брала, а за рушник собі взагалі забула, мда......... головне фен запхала, йду складати список

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а нащо він вам?

а тепер вже дозволяють в роддомах світло на ніч виключати?

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

О. Щось новеньке. А що не дозволяли? Ми виключали в палаті, ніхто не забороняв. Тобто сказали про те що бажано щоб світилось в коридорі але не змушували залишати ввімкненим.

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ого, вперше про таке чую. Ліхтарик точно буде зайвим якщо народжуватимете на Мечнікова, то біля кожного ліжка зверху весить лампа, тому світло буде. Хіба любите більш приглушене світло, тоді ліхтарик. Лампа світить досить сильно, сусідці по палаті не заважала, то в неї весь час була увімкнена, а я свою навіть не вмикала, було досить однієї.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну я вже теж трохи закупилась, пеленки одноразові купила 2 пачки по 5 шт ціна в р-ні 20-23 грн, одні з малюночками :girl_crazy: прокладки для грудей купила, вони за останні 3 роки явно подешевшали, купила підгузники, вологі серветки, набір пеленок тканинних в пологовий 5 штук, зручно запаковані от 3 вийму і складу туди все для малятка в родзал :) ще купила 2 тоненькі шапочки, 2 пари царапок і одну льолю (чи як воно зветься там де ручки закриті?) тобто ті речі, які в америці не бачила але мені їх ніби треба )))
    завтра може переперу дитячі речі і пеленки і буду пакувати
    ходила на малювання, так заспокоїлась, малювання чудовий спосіб відволіктись від всього на скільки то можливо сьогодні (((
    а потім малий вдома виніс мозги, закрилась в кімнаті, дивлюсь новини і далі мною колотить
    а про фотосесію, таки справді треба було раніше її організувати, а то зараз і час не відповідний і настрій і я в об"єктив можу не поміститись ггг

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

а які хто бере? вони всі хімія, але якісь може є трохи менш хімічні, хоч для самозаспокоєння:girl_in_dreams:

12. La esposa

La esposa Moderator

ой, якщо вже не треба, то ще краще! бо в іншій гілці багато писалося про те, що варто мати настільну лампу.. всьо, на один пункт менше :)
    я взяла якісь не найдешевші, але й не ті наворочені памперси. То на крайній-крайній випадок, якщо будуть проблеми з водою.

13. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

скажіть хто коли з другою вагітністю почув рухи дитинки?
    я брала тільки хаггіс класік нам вони найбіше сподобались, майже без запаху, брали ще памперс то вони мені ну зовсім не сподобались, дешеві мали запах не приємний
    були на узд в 13 тижнів то нам так гарно показали що напевно хлопчик, та й по по собі можу рівняти першу вагітність і цю то зовсім все по різному в плані апетиту

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

В першу вагітність почула рухи в 16 тижнів, в другу в 15 була не впевнена, що то рухи, а в 16 то вже точно!

15. Raven

Raven Мама малятка

хагісс pure паперові без запаху, дуже класні, в такій кавовій упаковці

16. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я брала Джонсон бейбі. Мені були нормальні.

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

І біля кожного пеленального столика також. Ми так залишали вімкнену біля одного пеленального столика, нікому не заважало.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я спочатку взяла підгузники памперс преміум кеа і серветки памперс сенсетів, не думаю, що вони менш хімічні ,але якісь треба було взяти, підузники потім пішла поміняла на ліберо, бо згадала, що ми ними користувались і вони не мають того солодкавого запаху як памперс

18. Telepuzichka

Telepuzichka New Member

Дівчатка зажими для пуповини хтось купував? Я купила, якийсь той зажим такий величезний і пластмаса така жахлива "зроблено в Китаї" може хтось знає де продають хай дорожчі але якісні, бо чесно страшно таким дитині затискати. Мій коштує десь 4 грн, але чесно це знущання якості 0.

19. arina

arina Active Member

я з малим почула в 17 тижнів, а тепер вже так чекаю, ніби вже кілька раз і чула щось подібне, але теж не впевнена чи то воно, бо в мене кишечник постійно бушує, то може бути й він.. Загалом, я ще в очікуванні)

20. Dream-baby

Dream-baby Member

і у мене та ж ситуація, щось чую, але сумніваюсь що то рухи, теж грішу на кишечник:girl_mad:, але вже б так хотілось відчути це:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.