Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

думаю, аналіз сечі краще перездати, бо після такого меню справді можуть бути похибки. В нормі, в принципі сліди цукру можуть виявлятися у сечі, але це скоріше як вийняток. Бо якщо нирки та інші органи функціонують нормально, то уся глюкоза. яка в організм поступає, нормально переробляється і в сечі не виявляється.А так- глюкоза у сечі може бути як при діабеті, так і при проблемах з нирками. підшлунковою чи печінкою. Але якщо є якісь сумніви у аналізах вам можуть призначити здати біохімію крові, і тоді вже буде чітка картина того, як який орган функціонує.Хоча, якщо ви перед аналізом за кілька годин на сон грядущий з їли ударну дозу вуглеводів, то цілком можливо, що аналіз хибний

Стосовно моноцитів- норма для вагітних у другому триместрі- 4% Якщо вони підвищені, це одна з ознак інфекційного процесу ( ну або тільки перенесеного). Але цей показник оцінюється в сукупності з іншими

2. Paradise

Paradise New Member

А, що скажете на рахунок купання вагітних у ванні...Трохи погуглила, та не знайшла інфо про заборону, тільки обмеження щодо температури води.Бо багато хто радить тільки приймати душ, а я дуже люблю поніжитися в ванні.Це якісь старі стереотипи, чи справді краще тільки душ приймати?

3. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Під час вагітності мій гінеколог теж радила тільки приймати душ, хоча я і кілька разів приймала ванну з помірною температурою - і нічого не сталося (хіба довго у ванній було важко лежати з пузіком - він весь час хотів спливати :) ). А от після пологів я приймала ванну тільки після 2-х місяців (такі були рекомендації з ПБ).

4. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Якось вже піднімали тему щодо ванни, багато дівчаток приймають ванну і кайфують, і я таки теж наважилася, ну і Ви праві щоб водичка не гаряча була , а ще я (ну то особисто мої страхи) б зачекала коли закінчиться перший триместр, а тоді ніжитись і розслаблятись.
    Дорогенькі пузатики усіх Вас з наступаючим Новим Роком, щоб усім нам він приніс таких довгоочікуваних, вимріяних і солодких, а головне здоровеньких малеч, радості , щастя , позитиву, терпіння, наснаги ну і сил Вам у Новому Році!:kiss:

5. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Приєднуюсь до привітань! Здоровя всім нам та нашим діткам, посмішок, тепла, щоб всі матусі виносили без ускладнень та проблем та народили здорових діточок.

6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Ванна це спасіння для вагітної, головне щоб вода не була гарячою і добре щоб хтось допомагав вилазити про-всяк випадок )

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

я приймала минулого разу і цього приймаю ванну:)

8. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

При першій вагітності я ні разу ванну не приймала, бо моя гінеколог казала що не варто, зате тепер я ні разу не приймала душ, тільки ванну, але стараюсь робити її не гарячу, бо раз трохи була вода гаряченька, то мені потім було зле. Не розумію чому то забороняють, якщо вагітним корисне і плавання і аквааеробіка і народжують у воді, тому для себе я вирішила не відмовлятись від того задоволення, тим паче то дуже подобається моїй ляльці у пузіку )

9. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А мені навпаки рекомендували, відразу по приходу додому поніжитись в ванній :) і то було супер :)

10. Shamna

Shamna Мамуся

Я вану приймала постійно , але не гарячу так як я люблю і старалася щоб чоловік був поруч , бо вже на останніх місяцях важкувато було самі справитися , тай для страховки . А після пологів лікар заборонила приймати ванну (хоч признаюсь вже згрішила) думаю через те , щоб шви не порозходилися

11. Valensia

Valensia Well-Known Member

В мене дитинка в животі так товклася, що ванна, то дійсно було спасіння. Я легенько поливала собі живіт, і дитина заспокоювалась. Гарячої ванни не переношу в принципі, то робила тепленьку водичку, і все було добре.

12. Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Сніжна, хочу Вас запитати, як спеціаліста : для чого призначають перед пологами за пару тижнів (38 тижнів в мене по УЗД) но-шпу для регулярного прийому 1 табл.*3 рази в день? можливо Ви в курсі про таке? так сказала приймати мені лікар з пологового в меді...

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

Щось я як "з Молдавії" - перше питаю, потім читаю.

беременным женщинам назначают Но-шпу непосредственно перед родами. Благодаря применению этого препарата уменьшаются болевые ощущения, нормализируется сократительная активность маточной мускулатуры, сокращается период родов, а также их травматизм.

13. oksumoron

oksumoron Active Member

були ми позавчора на черговому огляді!
    помаленько ростемо! казали, що побачимось вже на 40 тижні, якщо тільки не вроджу до того!!!
    малюк лежить таким собі кавовим бобом, в мене на животі, по вертикалі, добре видно незаповнене місце, бо хребет дитинки притуляється до мого хребта, а не випучується назовні!
    порадили багато лазити по хаті на колінах! чоловік вже постелив килим, заставляє мене повзати!

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це стандартне призначення, яке робилося і багато років тому. Вважається, що но-шпа діє пом якшуюче на шийку матки. Тому. вона потім легше буде відкриватися. Не знаю, наскільки це справді так є, але мені її теж колись у патології ( як і іншим дівчатам) призначали . Правда, я не пила.
    п.с. саме з цієї причини но-шпу часом колять вже під час пологів ( апмули препарату входять у родовий набір медикаментів)
    за "допомогою" но-шпи також перевіряється "істинність" перейм. Якщо перейми тренувальні, прийом но-шпи їх зупиняє. Якщо перейми істині, но-шпа не подіє.

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

на інтенсивність болю при істинних переймах в пологах но-шпа реально не впливає

15. Orman

Orman Модератор-бомба

я прямо боюсь спитати як вона нормалізується якшо ношпа розслабляє гладеньку мускулатуру...

16. Amilada

Amilada Well-Known Member

Яку я мала новорічну карнавалію зі своїми діагнозами. Від походу в ЖК отримала істерику до судом, і ледь в тому пориві не кинула чоловіка. Напишу все все попорядку, і відпущу ту ситуацію. Най Бог нам всім помагає, і фортуна усміхаєтеметься.

Дайте контакти доброго лікаря з Русових.

17. Відповідь: Для майбутніх мам (10)

як на мене- це дурна трата грошей..також стою на обліку в приватній ЖК (правда не така шалена сума), різницю з державною ЖК не дуже бачила...і в черзі деколи треба посидіти, і за аналізи прийдеться платити в спеціалізованих лабораторіях, та і не факт, що відношення до Вас буде таким, яким би Ви хотіли його бачити...це вже людський фактор і не дуже від місця роботи залежить..я , наприклад, не люблю людей "на умняку", просто не сприймаю їх, а саме такий лікар мені попався-треба було з нього витягувати і випитувати все , а так як я людям питаннями не дуже люблю докучати, то і мало з ним спілкувалась... а під кінець почувши, що народжувати в нього я не збираюсь- обідився, навіть на прийомі не запропонував сісти, щось черканув в обмінці і "чеши собі на всі чотири сторони":girl_cool:

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мдямс.
    Щиро співчуваю Вам, Amilada. Таке пережити - то не здорово.
    Вміють наші дохтора "заспокоїти", ніц не скажеш...

В ЖК дали Вам направлення на Русових, тим самим зняли з себе відповідальність, перестрахувались на свята.
    Прокопчук всіх сварить, хто признається, що не на обліку. Я теж в свій час вислухала)))

Світлана Зіновьєва. Хороший спеціаліст, спокійна і врівноважена жіночка. Певний період часу оглядалась в неї.

Я б на Вашому місці проконсультувалась з лікарем з Русових. В разі, якщо все так, як сказали в інтерсоно, прямо там би написала відмову від госпіталізації, і поперлась би до бабки на облік після 13 січня. Здала б там всі аналізи і спокійно б доношувала пузік.

Спокою Вам, і поменше переймайтесь і переживайте, тим Ви точно шкоди наробите в сто разів більше ніж від сумнівних аналізів.

19. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Дівчата, чи у когось була низько розміщена плацента.Якщо так , то за скільки часу піднялась.
    У мене у вівторк на узд виявили , що плацента розміщена 13мм над вічком, але сказали не переживати, просто більше берегтись. А я все одно себе накручую(((

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене щось з самого нового року хвороби насунулись. 31 мала нежить, 1-го вже горло і кашель, сьогодні була в лікаря. трахеїт (чи щось таке) горло.... добре хоч бронхи чисті. від кашлю вже і в грудях болить і низ живота. добре хоч нині чоловік вдома трохи дав перепочити. надіюсь до завтра легше стане.
    ще й чай нині на себе гарячий вилила. трохи попало на живіт..... короче щось невесело....

Статус теми:
Закрита.