Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

дякую, не знала про такий тест!
    я вже декілька днів помічаю, що в мене розтікаються такі от плями! позорі, ніякого забарвлення не мають! (ношу кольорові трусики, то виділення білого кольору легко розрізнити від тих прозорих!) мають правда специфічний запах!

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

води запаху не мають. Хіба маєте молочницю, і виділення можуть змішуватися із водами і давати запах. А так- води прозорі і без запаху.

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

що то нині таке? тиск нормальний, поїла. а тільки встану з лежачого чи навілежачого положенні і зразу голова крутиться. боюсь впаду. жах. одним словом.

були вчора на Узд. підтвердили хлопчика. розвиваємось гарно. термін по місячних і узд співпадає. вже наш малюк маж 2 кг і майже 200 грам) каже моя мама що такими вже і родяться дітки) мабуть Златку переплюне. плацента далі старіє передчасно. але казав лікар, що по загальному стану ніби все добре. кровотік нормальний, дитинка розвивається нормально. так що ходимо далі)

4. slobodianka

slobodianka Member

у мене строк 5 тижнів і ниє живіт як на місячні, то нормально, бо мама мене вже налякала шо так немає бути?

5. domino

domino Well-Known Member

в мене теж живіт на такому терміні і різав і болів і нив - то може бути, що ембріончик вмощується) головне щоб не кровило, бо це найгірше, а болі пройдуть, ви відпочивайте побільше і налаштовуйтеся на позитив!!!:girl_wink: Вітаю з вагітністю і запрошую до нашої спільноти:girl_curtsey:

6. algo

slobodianka, то просто якраз той час коли б мали бути місячні, от організм і згадує що має нити) дивіться щоб виділень не було.. в будь-якому разі якщо дуже турбує ліпше до лікаря звернутись.

7. Telepuzichka

Telepuzichka New Member

Казав мені лікар , що під час вагітності у дні коли б повинні були б бути місячні потрібно більше відпочивати, полежати. Правда я вже про це дізналась " трішки пізненько", а можливо комусь з Вас дівчата пригодиться.

8. slobodianka

slobodianka Member

дякую! мене не сильно болить, але ниє.
    а ще в мене цієї вагітності токсикоз такий, що вибив мене з колії, не можу ні їсти, ні пити, з Данькою такого не було, лише з ранку трохи тошнило, а тут цілими днями, то для мене дивне відчуття

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в тебе сьогодні, а в мене вже останні кілька днів, ледь пересуваюсь, роблю над собою зусилля щоб прийняти душ і висушити волосся і аж два дні в тиждень ходжу з малим на заняття і то для мене подвиг, решта часу невеликими перебіжками пробую робити щось по хаті, швидко втомлююсь і від того злюсь, вночі спати не дуже вдається бо дихати важко, досі закладена і не знаю, що то за закладеність така:dntknw:
    свята на носі, а той ніс закладений:girl_haha:
    щось останні два дні дуже слабо і мало чую рухи малечі і трохи мене то напрягає, в понеділок йду в жк і вперше розумію, що капець як не хочу йти, тішить що то ще не довго, наступного разу точно не ставатиму там на облік:girl_nea:
    щодо виділень то в мене теж ніби "водичка" далі є, лікар сказала поставити свічку Залаїн, я прочитала інструкцію і передумала, знайшла свої старі дописи, минулого разу 5 днів ставила Гексикон от зараз думаю чи ставити щось чи ні, дискомфорт тільки через те, що білизна мокра і то в основному вранці або після того як довго лежу-сиджу

10. Amilada

Amilada Well-Known Member

Була сьогодні на УЗД. Малятко розвивається точно по графіку. Та сказали, що у мене ополісценція вод. Не знаю від чого то- маю молочницю, і трохи закладений ніс. Може хто підкаже, до якого хорошого лікаря сходити, бо на облік ще не стала.

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Чогось я розхвилювалась на рахунок тих вод. Гугл ніц толкового не пише. Зрозуміла шо треба якісь аналізи поздавати, а які?

11. сніжна

то може бути фізіологічна закладеність. Я з місяця 8 дихати практично не могла у лежачому положенні. То все минає після пологів.
    нити може, але основне, щоб не дуже сильно ( бо біль як на місячні" теж у кожної під час циклу різна). Ну і щоб не було підвищених виділень саме на фоні болю. В такі періоди треба трішки більше берегтися ( зрештою, як вже і вище написали- у кожен наступний місяць, коли, згідно із графіком у вас би мали бути чергові місячні. Бо в цей час матка особливо чутлива)
    аналізи на ТОРЧі в порядку? Як аналізи сечі? Взагалі, враховуючи ваш термін, лікаря бажано знайти якнайскоріше. Бо опалісценція навколоплідних вод може бути ознакою і внутрішньоутробної інфекції на фоні якоїсь материнської ( мається на увазі не просто кашлі-соплі. а інше). Якщо віс ТОРЧі у нормі, аналізи крові та сечі не показують ніякого запального процесу, по УЗД більше ніяких зауважень немає, то опалісценція може бути незначною і свідчити просто про певні локальні домішки у водах з епітелію та ін. продуктів життєдіяльності дитинки, що є нормою. Одним словом, то все має оцінюватися у сукупності

12. Amilada

Amilada Well-Known Member

Сніжна, Ви мене ще більше встрашили, завтра рушу в поліклініку. Прокопчук сказала, що то може бути після грипу, а може від анеміі. Поточних аналізів ще не здавала, вирішила, як добре почуваюсь, то вже як на облік піду тоді поздаю. ТОРЧі теж не робила.
    Розхвилювалась вкрай, малятко тепер товчеться. Ще й свята на носі...

13. сніжна

ні, я не збиралдася лякати. Такі води можуть бути і варіантом норми. Вони ж постійно поновлюються і через певний час можуть бути чистими. Але оці "взвеси" ( не знаю, як правильно по українськи буде), по УЗД проглядаються як при інфекції, так і при нормальних виділеннях плоду. Якщо всі аналізи ( особливо на ТОРЧі) у нормі, то немає чого хвилюватися.

14. Відповідь: Для майбутніх мам (10)

те саме, і лікар з пологового направила до алерголога, та поставила алергічний риніт, і сказала, що так не має бути..виписала 4 препарати ( 2 препарати-краплі в ніс+2 таблетки)...
    -протипоказ - "назначение препарата этой категории лиц не рекомендуется" ( мається на увазі вагітним)

ги-ги...вчора з тієї самої причини в срочному порядку їздили в ЖК, бо я запанікувала зі слабкими рухами...зробили УЗД, послухали серцебиття-все гуд..пояснили ( я і сама знала, але хотіла перестрахуватись), що дитинка росте і місця їй стає менше ...
    37/38 тиждень, а я в розслабленому стані, сумки майже не зібрані...

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

лікар в ЖК говорив, що ТОРЧі по правильному треба робити до вагітності

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене минулого разу акурат перед пологами так було і не тільки в лежачому стані, чесно в пологах то важко дихати, але на другий день навіть не згадувала про ту закладеність:) просто зараз то ще рано
    про рухи, кілька годин після того як написала почала ойкати, бо такі болючі випирання почались уххх

16. algo

і в мене нині весь день! то ногу між ребра, то локтем вбік. )) Злата якась ніжніша була)))

17. сніжна

по правильному - так, причому за кілька місяців "до" планування,щоб якщо якась бяка виявлена- пролікувати "до". Бо багато препаратів при лікуванні протипоказані до вживання у першому триместрі. А ряд інфекцій саме у першому триместрі стає причиною ЗВ ТОму в ідеалі їх потрібно здавати до вагітності. Але точно так само здаються ТОРЧі і при вагітності, якщо на це є покази ( бо. наприклад, первинне зараження під час вагітності можливе на будь-якому терміні. І якщо власне це первинне зараження ( антитіла М+ або одночасно М+Джі+)), то це потребує лікування

18. Faith

Faith New Member

Ми сьогодні були на УЗД, дивились на свого сонечка:girl_smile: Перевіряли нам всі наші органи як розвиваються, то я ще незнаю чи все нормально чи ні:girl_sad: Уздистка так і не сказала :girl_mad: каже що тільки робить заміри і фото , віддасть лікарю він подивиться і все мені тоді скаже ( минулі рази коли питала ,то казали що все добре).Дуже прискіпливо дивилась сердечко от і через це почала переживати,а ще й потім спитала коли побачу наступний раз свого лікаря:girl_cray: Тепер навіть незнаю що то собі думати!!Де та субота......

19. La esposa

La esposa Moderator

Faith, а у вас який термін? Мене, коли посилали на УЗД, лікар попереджала: усе, що будуть казати на узд, треба добре фільтрувати, бо всі органи активно розвиваються, і той чи інший стан може свідчити не про порушення, а про особливість розвитку саме в цей момент (день, тиждень....), тобто це природні етапи розвитку. Для мами інформація може звучати страшно, а для лікаря - все ок, бо йде "по плану".
    Не знаю, що у вас там написали, але причин може бути море. Від серйозних і до банальних — може, лікар в той день настрою не мала або взагалі не вважала за потрібне коментувати результати неспеціалісту.

20. Faith

Faith New Member

В нас рівненько 21 тиждень.Уздистка мені так і нічого не казала чи шось погано чи все добре,сказала що мені все мій лікар скаже, бо вона не має права, а тільки робить заміри і фото для нього.Просто вона дуже прискіпливо дивилась сердечко, хвилин 7, та ще й коли в кінці її перепитала тільки за сердечко, то знов сказала що лікар скаже( хоча в минулі рази казали що все добре).Тому й почала трошки переживати:girl_smile:То ж чекаю наступної суботи щоб побачити нарешті свого лікаря і заспокоїтись :girl_smile:Мені мама і сестра також кажуть що то ше все формується і ще буде купа змін (сестрі казали на узд що в іі малого нирки не поділились, на наступному узд вже були поділені:girl_smile:).

Статус теми:
Закрита.