Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nola

Nola Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

ні не потрібно, хіба за якихось показах лікаря, а так хіба на 33-34й тиждень і то не обов`язково, мені при першій вагітності не казали, то я і не ходила, а зараз таки хочу піти, бо якась я цього разу не така спокійна

2. Зіра

Зіра Well-Known Member

але класно що копається..я б вже хотіла щоб мене дубасив..а то щось так слабо чую..моєе від того що жирова прослойка мого живота затуплює відчуття чи що?:girl_haha:

---------- Додано в 09:27 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

вот і теж хочу піти щоб переконатись що все в нормі...

3. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

ООО, я теж, але мабуть таки буде , бо Дата народження – з 19 лютого (19.02) по 20 березня (20.03) включно. Хіба Водолій по 18 лютого (18.02) включно, але це скоро ! :girl_nea:

4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

солі треба... але обережненько.
    мені в пологовому сказали, що коли така розбіжніть, то дивляться на плаценту і доплер.

5. Naama

Я думаю це мабуть в тих випадках, коли сама вагітна не знає, коли була О і.т.д. , а ми знаємо все і коли була О, і зачаття, то думаю розбіжності не буде

6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

сестра лежала в тій палаті, де і родила. чоловік був, скільки хотів.
    Скажіть свекрусі, що немжна - і все тут.

а я з усіма погоджуюсь. кажу "добре-добре", а роблю, як знаю... не хо витрачати нерви. Тих порадників не переробиш і їм нерідко важливо не те, як ви робитимете, а власне порад мішок надавати.

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

знати О, то добре,
    а розвиток дитини врахувати?

недарма ж хтось родиться на 38-39, а хтось на 42 тиж і в будь-якому ипадку дітки доношені і здорові?

Якщо проблем з вагітністю нема, заплановані ПП, то яку різницю має ті декілька днів розбіжності по узд і місячних?

7. Naama

В будь якому випадку дітки здорові та доношені
    У мому випадку кожен день має різницю, тому і запитую, а так ніхто не знає коли наступить саме цей день. Такщо не буду гадати, а вже як буде

8. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

то має кожен день різницю, чи чекатимете, як само піде?:girl_wink:

9. Зіра

Зіра Well-Known Member

а в мене старша мала риба мені така підходить...трохи має мушки але то у всіх дітей....
    і напевно те менше теж буде рибка. бо до баранчика не дотягнемо...

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

а коли на доплер посилають?

10. Alena Leem

Alena Leem New Member

І в мене мала, схоже на те, що буде рибкою. Терміни ставлять від 4 до 13 березня... будемо чекати :)
    Мені щось більше водолія хотілося, але то занадто рано буде. Тому як буде - так буде, головне, щоб здоровенька :)

11. puma

puma Well-Known Member

А шо поганого в рибі?
    В мене молодша рибка. Нормальна дитина)).

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені написали, що на узд направили, якраз коли декрет оформляли (я так розумію для галочки), я писала вже, що лікарці було фіолетово чи я його зроблю на 30-ому тижні чи на 32 чи на 34 коли до неї піду бо покажу висновок узд всеодно на 34 т на прийомі, я пішла на 33т з копійками
    взагалі третє узд за показами
    але я 2-ге робила перед перельотом на 17-18 тижні (ну краще 2-ге узд робити на 20 тижні) і тоді ще якась трубка візуалізувалася але не була докінця сформована, якось так. А ще мене цікавив стан плаценти наприклад:)
    то якраз 32-34 тиждень
    але мене на нього не скеровували, сказала що просто узд, УЗД-ст сам сказав що потрібно і зробив ну і ще нирки під шумок мені глянув, все добре
    повіз сьогодні чоловік баночку, думаю чи варто було здавати бо я закладена трохи, то має вплив на результат?
    я не люблю риб, всі знайомі риби якісь "не мої люди" мені з ними важко, хоча водолії теж "цікаві", ну але третього не дано:) а взагалі знаки вже давно не відповідають тим датам, що ми звикли, та й я тим не переймаюсь

13. Nola

Nola Member

у мене синочок рибка і якщо доня буде мати схожий характер і темперамент, то я буду дуже щаслива мама:girl_claping:

14. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Чи має хтось інформацію про графік закриття пологових на мийку на 2014рік?

15. uliana

uliana Well-Known Member

під час карантину нікого не впускають( в 2012 до квітня місяця тривав( я також хочу тільки в сімейну,навіть якщо буду без чоловіка...тишина і спокій:girl_tender:

16. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Я списки в ПБ написала ще на 11 чи 12 тижні, ну так вже мені хотілось великого пузятка і сильних копнячків, але потім якось забула про то все, і от тільки прочитавши вас дівчата, зрозуміла, що тре писати новий, бо старий десь посіяла.
    А щодо мого Ярчика, то навіть уявлення не маю, як без нього буду тих 2 чи 3 дні. Весь час ми перебуваємо разом, і більше ніж на 2 чи 3 години я його не залишала навіть на тата, не те, що на свекруху чи когось ще. Тому для мене питання відсутності дитини 2 дні є досить болючою темою. Та і не знаю як та моя кнопка буде без мене. Чи то тільки я думаю, що настільки йому потрібна, а він і без мене зможе побути...

17. uliana

uliana Well-Known Member

Аналогічно...весь час разом і як тільки подумаю про те, що треба залишити мацьопство,то зразу плачу:sad:

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну ваші мацьопи дуже мацьопи, мій мацьопа більший, але всеодно, хоч ми вже пару ночей спали не разом але то було у віці його близько 3-х років, тому розумію вас, але іншого варіанту ж не має, сльози тут не допоможуть треба просто продумати найоптимальніший варіант для комфорту дитини:)

але ж не факт, що буде карантин
    і щось собі думаю що як не сімейна то краще на двох, бо одномісна не уявляю як з ким залишати дитину якщо треба в душ/туалет, кликати когось? якось мені то все так брррр

19. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Болить.. горло і я ледве жива, розбирає хвороба.. Минулий раз лікарка призначила декатилен смоктати, а зараз родивилась інструкцію -неможна вагітній і що робити?

20. Naama

Я теж за двох, сусідку по палаті можна попросити на пару хв подивитися за малюком, щоб вийти в душ чи туалет

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Приймала, помагав теж лікар виписував, хлорофіліптом можна полокати

Статус теми:
Закрита.