Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

А я дальше кашляю, навіть не кашляю а гавкаю. Болить вся грудна клітка :girl_cray:кидає в жар і я вся мокра, хоч температури немає. Що робити , чим лікаватись незнаю, завтра до лікарки. І як то до завтра дотянути:sad:

2. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

я теж сильно кашляла, то мені допомогла редька з медом: берете чорну редьку, вирізаєте в ній зверху заглиблення, туди кладете ложку меду. За деякий час виділиться сік з редьки, то його і треба пити. Мені допомогло за два дні.

3. Raven

Raven Мама малятка

здавав зі мною. Вчора були на УЗД, моя нефропатія цвіте і пахне, але з малявкою все гаразд. Сказали нарешті, що то таки дівчинка, маю надію, що на велику кількість голубих бодіків не зверне уваги. Ми так смішно гризли кулачка, я мало не зридалася. Обвиття нема, лежимо добре, шийка вже вкорочена, сказали, що ходити ще недовго:d25:, ще б мені хто хорошого піддупинця дав, щоб я нарешті ті торби попакувала.

4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

5. Shamna

Shamna Мамуся

А ми сьогодні їздили на закупи , купили матрасик і набір постілі в люльку (такий гарненький , що аж жаль бере , що в мене такого не було ) . Тепер от стиримую себе , щоб то все не розпакувати , так вже хочеться щоб в тій люльці спало малесеньке:girl_in_dreams::girl_in_dreams:

6. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А я дівчата сьогодні купила халат, нічнушки для годування))) Є ще трохи часу, але по-переду свята ,ремонт, та переїзд, тому думаю поки ще не кочуся почну заздалегідь готувати все)))

7. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

А ми далі в очікуванні...Щось ніяких симптомів більше не видно-не чутно. Певно наша малявка таки хоче бути Михайликом:girl_crazy:

8. Heureuse

Heureuse вірю...

о то моя мама вирішила собі, що буде в нас Михайлик, бо народиться 21. і то нічо, що в нас вже інше ім'я приготоване для малюка :) ну але хтозна, може якраз маму інтуїція не підведе, я не проти :)

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а мені чомусь здається, дівчатка,що вам як мінімум Ромчики світять :girl_haha:

10. Raven

Raven Мама малятка

я тут аж на Андріанку націлилась, але чогось обіцяють мені, що раніше народжу, муж машину на повний бак з того перестраху заправив:girl_crazy:

11. Heureuse

Heureuse вірю...

ну в нас точно не Ромчик буде, але пдп в мене якраз 30 листопада-1 грудня :) але я хочу вже поскорше :)

12. Gybka Bob

Gybka Bob Member

в нас також вся кохана родина вгадує "на кого" ж ми народимся! Чи то буде Михайліна:girl_crazy:, чи Романа, чи Андріана, чи Катеринка...а я тільки прошу доцю, щоб не вибрала ні одного з цих свят! Бо ж прийдеться, як мінімум ім"я те записати при хрещенні як "друге", а ми вже придумали собі і перше, і друге:d23:

13. Grushka

Grushka Member

я чогось була впевнена, що до Михайла точно-преточно народжу)) а тепер з кожним днем тої впевненості все менше і менше:girl_in_dreams:
    декілька днів підряд йдуть тренувальні час від часу, але я вже на них уваги не звертаю))) видно нашій мацьопі дуже добре сидіти в пузі і він зовсім не збирається на волю)))
    я вже трохи втомилася чекати, хоча ще ПДП не пройшла, але в мене такий характер, що вже не сила терпіти:)

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А мене сьогодні лікарка з ПБ втішила, що я можу усі грудневі свтяа в хаті сидіти і ще й новий рік вдома зустрічати) Я дуууже рада.
    Бо минулогоразу в ЖК мені лікарка візит призначила наступний на 6 грудея зі словами "сподіваюся, що вагітноя я вас не побачу"...
    А в ПБ мене налаштувала, що як мінімум до 37тиж. в хаті треба бути, щоб до нх приїжджати вже за 2-3 дні до ПКР.
    Так що я гуляю)))))

15. Gybka Bob

Gybka Bob Member

ооо! як це про мене)) Здавалось, чого спішити!? Але так вже хочеться тих нових і невідомих турбот!)))

16. Raven

Raven Мама малятка

Я вже пройшла курс молодого бійця двічі. Так що мені так подобається ходити вагітною.

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А я трохи сьогодні попрасувала речей в пологовий для малечі, старша малявка активно у всьому мені допомагала, так що, надіюся скоро торби будуть готові.
    Моя малеча сьогодні тихесенько сидить, дуже мало рухається, чи то погода так впливає, не знаю

18. Megan

Megan Well-Known Member

Ми місяць їздили з повним баком)), надіюсь вам так довго не прийдеться чекати)))

19. oksumoron

oksumoron Active Member

я собі так підозрюю, що якщо дитинка лежить голівкою вниз, то її можна нащупати!
    бо я щупала вже всюди, дитинка явно впоперек собі вмістилась! може ще хтось проводить на собі такі ексеременти?

а мені порадили гарно застилити ліжко і машину циратами, щоб якщо відійшли води, не дуже все змокло :girl_blush2:
    і я дещо вже прасую, бо ще ніяких сумок не складала, але маю багато всяких бодіків, то почяинаю їх помало групувати!

20. Shamna

Shamna Мамуся

А в мене сьогодні щось конкретно підкошує , сил вже нема ні на що , вже не знаю чи зможу доходити обіцяних 2 тижні на пари , просто хочеться не вилазити з ліжка і все:girl_sad:

Статус теми:
Закрита.