Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

ти приколістка :lol:
    все, почитала вас і зїла гранат!
    я весь час моркви хочу, і минулого разу на такому терміні хотіла:)
    от знов перечитала свої минуловагітні дописи на такому терміні, файно, що все збережено, такий собі щоденник:)

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

а я буряка)))
    а ще шоколаду і білого хліба.

І ще про гранат - записую собі.

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

ой мене то муляє всю вагітність, так мене мій вигляд і кг напрягають, хоча минулого разу в цей термін я мала вже 14кг, а того разу 9. але стартувала з вищою вагою
    короче я кожен день думаю як буду худати після вагітності:)
    але фотки зроблю, бо не факт, що ще раз такий стан повториться))

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

можливо, це індивідуальна реакція організму або все-таки сукупність факторів повпливала на зріст гемоглобіну. Бо лиш одними гранатами його кардинально не піднімете. 1. "Рослинне" залізо засвоюється набагато гірше. ніж "тваринне".2. Ще у пологовому нам, "анемічкам" з гемоглобіном нижче 100, лікарі під час вагітності казали. що для того, щоб підняти гемоглобін гранатами, треба їх з їдати у кількості. еквівалентній мало не 0,5 л гранатового соку. А в такій кількості соку ( гранату) щодня не витримають ні одні нирки чи шлунок. Тому має бути сукупність продуктів, багатих на залізо-щось поєднувати із переліку:печінка. червоне м ясо, язик, гречка, сухофрукти, гречка, буряк,яблука, ківі. виноград, родзинки, гранат...

5. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В кого вирішила народжувати?

Бачу в нас намітилась така невеличка компанія , приблизно на один і той же час, може здибаємося в пологовому, я в середу здаю аналлізи для декрету

Ні , ви не одні, я теж цієї ночі страшно мучилася, мусіла встати і випити ренні, а ще донечка в 2 ночі збудила то до 5 я вже не могла заснути, і тому вранці ми трохи проспали школу , а татко мало не спізнився на роботу
    Дівчата може пам"ятаєте тут одного разу хтось писав, що пив таке, чи в першу вагітність комусь приписували, які вагітним можна біфідумбактерії попити,? я просто вже не можу витримати з тою молочницьою, тому втретє вирішила лікувати в комплексі і свічки і мазь і бактерії для шлунку попити

6. Fleshka

От що мені цікаво, той такий тиск між ногами - то нормально?
    З Ромчиком я відчула його після 34 тижня і мене присадили на магне тоді через нього.
    А зараз він в мене з 16 тижня був такої ж інтенсивносі постійно, як тоді, в 34. Був до недавнього часу.
    Останні два дні при ходінні той тиск такий, що здається от-от щось проріжеться вже. Мені якщо чесно аж страшно. Дві годинки на ногах призводять до сильного болю. Не впевнена що так має бути. То панікувати, чи сприйняти за норму? Чи може на Узі сходити?

7. uliana

uliana Well-Known Member

в мене також є тиск+тренувальні( в першу вагітність таке мала вже під кінець 9 місяця, а в цю з 6 міс( моя Г каже,що то нормально,головне щоб не дуже часто,але мене трохи це хвилює:girl_sad: бо за день тренувальних назбирується 5-6 р.

8. Fleshka

я через той тиск тренувальних майже і не помічаю. Тобто вони геть як квіточки порівняно з тим відчуттям між ногами.:girl_mad:

9. Зіра

Зіра Well-Known Member

все може бути...а де народжувати будете?

10. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Сьогодні здала усі необхідні аналізи, тепер чекаю візити у лікаря і теж в декрет.
    не знаю чи такий самий, але в мене на початкових термінах була дуже велика важкість знизу живота, теж частково так тиснуло, але переважно здавалось, що каменюку ношу в животі, то поставили мені загрозу і сказали більше себе берегти. Ти може краще проконсультуйся в лікаря, якому довіряєш або плануєш народжувати. На мою думку краще 2-3 рази пересвідчитись, що все гаразд і бути спокійним, ніж потім ойкати і ахати і шкодувати, що сталось щось гірше.
    В мене ця вагітність геть інша, ніж попередня. Не знаю як у вас дівчата, але на такому терміні у минулу вагітність вже мала явно виражену коричневу полосочку на животі, яка дуже сильно мене нервувала. Цього разу і сліду нема. Ще вчора зауважила надзвичайно велику сітку з вен на грудях, так страшно виглядає. Через що це може бути?Ніколи за собою такого не зауважувала.А ще, ще багато їм, мало сплю і постійно хочу солодкого...

11. kvVItKA

і в мене полосочки не має, а минулого разу була і тренувальних не має і молозива не має, зате живіт такий огого, що ходити важко

12. Зіра

Зіра Well-Known Member

в мене теж немає... на крудях сильно вилізли всі розтяжки, постійно мене вони сверблять аж до болю ..., я почала їсти багато солодкого, хоча до 5 місяця взагалі його не їла, напевно організм хоче наздогнатись. погано сплю. чомусь страшно болить права сторона, ногу тягне сильно..

---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

незнаю чесно чи то тренувальні, чи то малявка постійно дупою сідає мені так що йти просто не можу, мушу постояти, щоб перейшло а тоді йти. а живіт в мене чомусь так підскочив догори, і вийшов чубатий такий..

13. Fleshka

То в мене больна тема з довірянням(((.
    Вобшєм вчора було вже так зле і боляче, що дістала прочуханки від чоловіка, і сказав щоб на ногах мене не бачив.
    Ню-ню.
    А мені шуби хеться...не стрималась, пішла перекладати оселедця, поки чоловік поїхав за будматеріалами. Почуття голоду сильніше за відчуття болі:girl_crazy:

А ще сьогодні Ромчика до стоматога треба завезти, костюм десь йому на завтрашній карнавал в садку нарити, ну і сидіти в тій пилюці теж не будеш - ходжу, тру порохи те що муж дрелькою роздовбує.

От як тут берегтись?
    Але на всяк випадок відмовилась від піци з коліжанками, яку запланували на нинька до обіду.

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Ну але ж у лікаря якогось будеш народжувати, вибрала собі для пологів?Чи може плануєш домашні пологи?
    Ти знаеш, все би так, але я вважаю, що здоровя мами і дитинки найголовніше. І пилюку чоловік може протерти (розумію, що змучений після роботи, але ж...), до стоматолога попроси завести рідню, або ж того самого чоловіка. Нема нічого важливішого за ВАШЕ спільне хороше самопочуття. І тільки тоді людина починає це цінувати, коли вже пізно, коли захворіє грипом наприклад, ніс закладений,горло болить, кашель, соплі, пчихи через кожні 2-3 хв, так і з іншим. От тільки тоді ти розумієш як тобі було добре здоровою бути, але тоді ти того не цінуеш. Побережи себе , залишилось не так багато до пологів.)

і у мене теж живіт великий, мама чоловіка каже, що у минулу вагітність я вже з таким народжувала.

15. Fleshka

иии...
    Я щось тим питанням ще не задавалась.
    Мені здається постійно що то ще ціла вічність в запасі)))

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

Та він ітак в мене молодець, майже все на себе взяв.
    То ще просто я не вмію лежати і ноги на люстру вивалювати.

Наприклад знаю - що тяжкого не варто носити, але не можу стриматись, щоб Ромчика не підняти. Все здається - один раз нічого не станеться.
    Я, звичайно стараюсь обнімашками з ним займатись садячи на коліна, але всяко буває. Емоції. Тай легенький він в мене - 15 кг.

А щодо родичів і стоматолога - до гнилий варіант. Нема кому. Хіба чоловік, якщо матиме вікно то завезе,(але зновуж - я там мушу бути, щоб всю ситуацію дохторці пояснити:чому так і що стало причиною) бо я вже ітак той візит третій раз переношу, далі нікуди тягнути - десна кровлять, сама раду витягнути його не дам, бачу.

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

Шота я рознилась...взагаліто все файно і нема на що нарікати. Просто бісить що мої фізичні можливості не встигають за нефізичними. Купа планів, купа хотілок і всього передсвятковообов"язкового, а бачу що фізично торможу. От і дратуюсь з своєї слабості.

16. uliana

uliana Well-Known Member

А я від початку все нию і нию:) ще й нервуюсь через дрібниці...завжди мені щось не так! Євку взагалі нікому не довіряю,а якщо і залишаю на бабусю на хв 30,то список що можна,що неможна огогого:girl_crazy: Добре ,що чоловік на то не звертає:girl_tender:

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну от, маля таки головою доверху...:sad: я вже і плакала трохи, і взагалі цілий день не можу ні про що інше думати.
    так тішилась що цього разу знайду нормального лікаря, пологи будуть максимально природні, і я все буду памятати, а тут на тобі - все прекрасно, крім положення...
    я знаю що ще є трохи часу, але якого то милого три тижні тому було перевернутись, якщо до того постійно лежала головою вниз??:sad:
    дуже я розстроєна, ще й Яна хвора-хворезна, я вже три ночі практично не сплю.

18. kvVItKA

olerusya, геть паніку! ще є час то раз, а два якщо капітошка така непосидюча то і перед самими пологами може перевернутись:girl_yes2:

здоров"я малечі і гарного настрою вам всім!

я щодень то "неподвижніша", не маю сил встати з ліжка щоб поїсти, потилиця болить, почуваюсь погано, з чоловіком посварилась ще вчора і миритись не хочу, хочу відпочити, але лежичи відпочивати не дуже виходить, сиджу і списки пишу що ще до свят зробити, бо то ж НР через тиждень, хочу печива напекти і штолен і віночок з ялинкових гілячок хочу на двері почепити, а ще хотіла пару коників пошити, але вже не знаю чи встигну, малючок мій коником буде:girl_tender:

19. Fleshka

Ірусь, ти чого!
    Мені он на минулій сторінці Сніжна писала, що під час другої вагітності положення дитинки не може бути сталим гаж до 38 тижня. Такщо будуть в тебе природні пологи з нормальним лікарем. Я ті кажу)))

20. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Слухай Fleshka, вона тобі файно каже, все у тебе буде люкс. У тебе просто капітошечка вдалася у маму, непосидюча!!!))))

Статус теми:
Закрита.