Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Я думаю що те стійке положення буде не раніше тижня 36, а до того день на день не попадає. Останні дні рухи зправа високо ,завтра йду домовлятися в пологовий з лікарем, то може щось скаже, а як ні, то у вівторок буду на огляді у своє лікарки, то вже пощупає.
    будьте обережні, треба так на все важати, я теж деколи не вписуюсь в повороти))) Доречі в мене пройшла біль в кістаках тазових, і в промежині, мабуть вже трохи розтянулось все)) чекаємо наступного розтягнення

2. uliana

uliana Well-Known Member

А мене і далі болить( хожу як крива качечка...щось ці дні я як сонна муха - лиш би спала. Живіт все більший росте і мені все важче з Євою справлятись

3. Shamna

Shamna Мамуся

Дівчатка , сьогодні офіційно виписуюся з гілочки
    19 грудня о 14.05 я народила дівчинку 54 см 3700 гр.
    Сьогодні ми нарешті приїхали додому , все детально опишу в інших темах
    Дякую всім за підтримку , за поради , які тут отримала
    Бажаю всім майбутнім мамцям гарно доносити своїх ляль і легко народити

4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Який чудовий подарунок на Миколая!!!!!!!!!!!!!

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

я прийшла з жк
    таку мені читали екцію прото, що я ще годую, і що там ніц нема або що взагалі нічого корисного і що старша все зїсть і не буде молодшій...:girl_impossible: у лікарки він того як вона мені розяснювала аж тиск піднявся, так бідака перейнялася))
    а загалом все ок, ну але написали анемію при гемоглобіні 104, ну і звичайно виновате ГВ, і ніяке піднімати його харчування зразу виписали препарат, ой бачу буду ще я матися з тою лікаркою...

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а в мене завтра насичений день - на 10:15 йду на останнє УЗД, а після того на Мечнікова знайомитись з лікарем:girl_claping:(хух, нарешті наважилась)

7. La esposa

La esposa Moderator

терпіння тобі багато-багато :) і пофігізму здоровго :girl_yes2:

я нині теж ходила в ЖК, аналізи здавала "переддекретні". Так смішно було — під зачиненими дверима поліклініки з самого ранку люди чергу утворили - я там вже якась двадцять...якась-там була. Потім поліклініку відкрили... всі ломанулись на ліфт, а найвитриваліші - сходами. Я ВИБІГЛА на 7 поверх :connie_pull-pigtail ну, не так щоб вибігла, без фанатизму, але в черзі на кров я була друга :girl_in_dreams: і в носі мала всіх, хто займав там надворі свою чергу :d23:

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

оо в нас таке саме, але потім розсмоктуються, хто куди
    я завтра маю фінальний похід здати останні аналізи і все гуляю)))
    обмінка вже на руках

9. Зіра

Зіра Well-Known Member

а в мене обмінка зразу на руках була. тільки кожний раз коли приходжу мені в неї дописують аналізи і показники.
    а я в середу починаю здавати переддекретні аналізи (кров, сечу..) в пятницю на станцію переливання крові їду на антитіла здавати..а в понеділок 30 грудня йду вже за лікарняним.

10. uliana

uliana Well-Known Member

А моя Г так тішиться,що я годую...завжди мене хвалить:girl_in_dreams:

і я вже все поздавала...в п"ятницю відкривають декретне і я гуляю)

11. misss

misss New Member

Як вам дівчатка вже добре, а мені аж на 10 січня назначила візит лікарка і то вже думаю, що до того часу пороблю всі аналізи і піду аж тоді до неї, а ще попереду огляд у окуліста та у ендокринолога:girl_in_dreams:
    Тішуся тим, що ця дитинка уже має правильно направлену голівку, тобто внизу, а то малий лежав поперек:connie_pull-pigtail
    Останні ночі дуже мучить мене печія, це тільки так у мене, чи ще хтось мучиться з цією проблемою???

12. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А ми вже в декреті:girl_claping:УРА! Завтра правда йду ще до лікаря , має надати наступний план дій, що коли здавати, УЗД і.т.д.
    А ми сьогодні ходили, так в загальному нічого, але про деталі вже будемо обговорювати в кінці січня.

13. La esposa

La esposa Moderator

ой, мене ендокринолог насмішив)) вона мене з порога за горло вхопила, я не сподівалась)) а то вона так мацала мою щитовидку, без попередження, бо в медсестри моя картка вже пару хвилин лежала і вони на мене чекали))

капець, я сьогодні спала 4 години, а потім крутилась. Тепер хочу спати, а не можу :girl_cray:

14. Зіра

Зіра Well-Known Member

я мучуся чуть не кожний вечір....але мені поки що помагає моршинська вода зелена слабогазована....правда потім тааак набрякаю на ранок від неї

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А мене та печія мучила-мучила ночами, ні на що не реагувала, і взяла сама пройшла собі :) вже кілька ночей не турбує :)

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ой, як вам класно))
    може дитинка якось трохи по іншому вляглась, і менше тисне на стравохід.

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

яяяя, вже з місяць так сильно мучусь, і не тільки вночі, а круглодобово. все би було прекрасно, якби не та єдина печія :girl_devil:
    а ще в мене постійний сушняк, п*ю літрами, і розумію що для мого терміну то вже може бути забагато...

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я щойно з УЗД, все в нас добре, хлопчика обіцяюють великого :girl_tender:, зараз маса плоду 2376 г :girl_dance: от тільки плацента потовщена... сказали, що причиною може бути низький гемоглобін, завтра-післязавтра здам кров в приватній лабораторії щоб перевірити, заодно знатиму чи в жк добре аналізи роблять, реально цього разу той мій облік то одна назва:girl_nea:
    малятко голівкою вниз і місця для переворотів практично не має, то я і тішусь, Домчик пам"ятаю постійно був голівкою вниз
    прийшла додому і щось так мені погано стало...ну і синяки під очима вже другий день, хоч цієї ночі врешті спала, а от печія легенька після кожного прийому їжі про себе нагадує, не довго мучить, але приємного мало
    от думаю чи вагітну фотосесію робити чи ні? якась я така величезна і так швидко втомлююсь... але потім ті фото так кльово переглядати, таки треба налаштуватись
    ну і про пологи думаю знов щось прочитати, минулого разу в мене був класний настрОй , а цього я якийсь нитік, може то брак сонця? ггг

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

і ми нині були в жк. уявляєте, гемоглобін в мене 123)) може дійсно граната впливає ? бо якось так було перед аналізами, що пару днів підряд ми жували зі Златою гранатики)

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

І я сьогодні була в лікаря :) сказали, що ляля в мене дуже активна і зайнята, бо навіть не дала нормально сердечко послухати, постійно копала той апарат і крутилась :) на разі лежить вниз головою, але знову ж таки, казали, що ще може перекрутитись, особливо зважаючи на активність.
    А я собі така страшна бачусь через ту величезність, а всі інші вагітні якісь такі файнюні. Точно знимкуватись не хочу.
    Хоча сьогодні в консультації кілька разів сказали, що я худа :girl_in_dreams: я спочатку чуть не впала, а потім майже повірила :) але мені цікаво як тоді повні виглядають, бо станом на сьогодні набрала рівно 14 кг і стартувала навіть далеко не з 50 кг. І виглядаю ведмедем конкретним.
    О, і в мене таке почалось! Я вже не знаю що пити, щоб ту спрагу хоч трохи вгамувати, але поки набряків нема, то на разі не хвилююсь. Пригадую з малою, то якраз останній місяць почали ноги конкретно набряками, але на разі ттт, все спокійно в тому плані.

20. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

мені ні печінка, ні м"ясо не пдіймали. А після ганати гемоглобін значно росте завжди.

мені сьогодні наснилося, що я пройшла кастинг на "зважених і щасливих)))))))"

Статус теми:
Закрита.