Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Ох уж ті рухи!
    Я взагалі не розрізняю, хто починає товктися. Тому ні про які підрахунки рухів мови і бути не може. З того проблеми не роблю. Лікарка в пологовому сказала - "живіт ходуном ходить - ну і добре")

А ще дуже радію, що я далі вдома) Тиск мій впав, на узд і доплері все добре - додому відпустили. Масіки ростуть, на двох вже під 6 кг важать)

До речі, на узд таке цікаве побачила- дівчинка сидить на дупці, голіка під моїми ребрами. А пацан прям на її голівку свою дупцю вмостив - він поперек лежить.
    наузд жартували, що ще не родився, а вже в дівчат на голві сидить)

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ----------

А ще в середу в мене почнеться 9-й місяць.... аж не віриться... я дуже хвилювалася, щоб не родити передчасно, боялася дитячих реанімацій, а тут ще й повних 38 тиж. проношу маляток)

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

давно тут не писала:)
    зараз живу в такому шаленому ритмі, що нема часу навіть кілька слів написати.
    з останнього: нарешті ніби визначилась з яким лікарем буду домовлятись на Мечнікова, тепер залишається лише подзвонити(на що ніяк не наважусь:girl_in_dreams:)
    у вівторок йду на останнє узд до Прокопчук,то сподіваюсь заодне і до лікаря підскочити - познайомитись.
    маю сумніви стосовно положення дитини, і дуже хочу щоб в результаті все було добре, і я не переживала стосовно майбутніх пологів(не дай Боже кесарського і т.д.)
    в вівторок була в ж\к, моєї не було, пішла до лікаря, яка заміняла - то вона ні положення дитина не змогла навіть приблизно визначити, при гемоглобіні 109 настирливо мене лякала конче і вже пити залізо, бо після пологової крововтрати з ліжка місяць не встану:girl_mad:, сказала що печія то не нормально, і треба з тим щось робити, а що не знає..., наміряла що в мене зовсім не виросло дно матки(чи не знаю як то прав. називається), і вісім раз питала чи я чую рухи, при тому що саме в той момент малявка мало не вилазила з мене через пупок:girl_yes2: одним словом, як вона виглядає на 16 років, така і компетентна як виявилось..
    а стосовно положення дитини ще більше мене заплутала.
    ще недавно писала що дуже мені шкода розлучатись з животиком, як нарешті поступово і впевнено наступає той момент, коли я вже хочу його якнайшвидше позбутися :girl_cool: - дуже мені не зручно і всюди він мені заважає.
    ну але найбільший мій ворог то печія:girl_mad: - вчора купила Гавіскон, то нарешті нормально вночі поспала, а ніч перед тим не мала нічого від печії, то до ранку простогнала і намучилась.

3. Fashionista

Fashionista Member

Дівчата,стала на облік (14 тижнів) до дільничого Г, якого побачила вперше, враження такі собі..каже лізти на крісло - не знаю, чи безпечно це. а він лякає,що під час пологів покладуть не в звичайне відділення, а в інфекційне. Чи можу я відмовитись?:girl_cray:

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Можна відмовитися. А взагалі то я сама собі делікатно брала мазок, так лікарка дозволила щоб не лізти на крісло.

5. Dream-baby

Dream-baby Member

така сама процедура була і все ок)

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я:) бо навіть не уявляю в якому то верхньому одязі цілу зиму проходити
    та файний в тебе гемоглобін, я минулої вагітності при гемоглобіні 95-98 літала все робила, прекрасно чулася, і після родів через 3год вже була і в душі і куди треба, ну і лікар з ПБ мені казав штучне залізо не пити, але добре харчуватися

7. sofka08

sofka08 kasperjonoks

думаю на такому терміні точно нема чого там робити)
    Дівчатка вище писали, що від мазка можна відмовитись. Якщо вас нічого не турбує, то жеби не сваритись, раз у вас такий строгий Г, скажіть, що на пізніших термінах здасте той мазок, а там може і забуде.
    Ірусь, знаю дівчат, в яких дітки на 38 і 39 тижні міняли своє положення голівкою вниз, тому в тебе ще купа часу, та і хто сказав, що в тебе вже не є так???а???
    Знаю, що дурні думки про положення дитинки проскакують, бо і в самої таке часто буває, хоча в мене далеко не твій термін, але стараюсь гнати від себе ті думки, і вірити, що все буде добре.

8. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Dream-baby Як ви? як ваш токсикоз? ви вже вдома?
    У 14 тижнів мені теж брали мазок, але без ніяких приборів, дуже акуратно

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

підтримую), ну і я казала, що аналіз на мазок здам після пологів на огляді, бо я так і минулого разу робила, але першого разу в мене таки брали мазок і дуже погано взяли, мені живіт нив і болів після того 2 тижні, того разу я вже не хотіла ризикувати, бо минулого дуже переживала

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну в мене враження що лежить по діагоналі, але головою вниз, а не вверх - подивимось у вівторок:)

найчастіше мазок беруть якраз при постановці на облік, але кожен по різному на той облік стає;)
    в принципі - нічого поганого в цьому аналізі не бачу, раз за вагітність таки треба здати, але потрібно наголосити щоб дуже акуратно брали,бо мені були пошкодили трошки тканину інструментом, то на другий день були темнокоричневі крапельки на білизні(

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

а найкраще то щоб

Останнє редагування: 20 Грудень 2013
  11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ага...залякали)))
    В мене після проблемних пологів крововтрата була така, що гемоглобін впав до 60. І нічого, за два дні вставала вже з ліжка, не падала. Виписувалась за 6 днів вже з гемоглобіном 90. Такщо про місяць - то гон конкретний.

12. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, офіційно виписуюся з цієї гілочки, хоча скажу , що коли заходжу на форум, то зразу йду в цю тему))), в середу нас виписали додому, дякую усім за гарну компанію і підтримку, бажаю майбутнім мамам легких пологів і здоровеньких діток.

13. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене сьогодні нові "симптоми"! страшні болі в промежині! стояти стою, сидіти також нормально, а ходити просто не можу! кожен крок це просто паралізуюча біль!
    все не могла пояснити чоловікові, чому стою на одному місці в магазині і нікуди не можу зрушитись! :girl_cray:
    почали підпухати пальці на руках, буквально останні 2-3 ночі, на день трохи сходить!
    і гемоглобін трохи впав, до 106, їм гранати!
    була вже в ПБ, відкрила таку собі "справу" на себе, можна спокійно тепер і народжувати в будь-який момент:girl_claping:

14. Faith

Faith New Member

Я здавала мазок в 14 тижнів, і то мені здається шо лікарка дістала до шийки матки :girl_smile:( маю дисплазію тож мушу здавати кожних 6 місяців аналізи).Питалась її чи безпечно під час вагітності здавати мазок то казала шо так якшо легенько і акуратно це все робити.Але якшо нема потреби то думаю краще не робити на таких ранніх термінах , а почекати і здати пізніше.

15. Dream-baby

Dream-baby Member

токсикоз далі мене мучить, але вже трошки менше, я вже дома, але мене ще не виписали, просто прихожу зранку капаюсь до обіду і йду додому, вже міняли мені ліки то це не дуже допомогло, але кількість рвоти зменшилась до 5-7 разів на день

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

але вже пішов 13 тиждень той надіюсь, що скоро ми з ним розпрощаємось)

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Доречі чи є тут такі які теж мали важкий токсикоз і коли він попустив вас?

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

моя мама казала, що ледь не цілу вагітність мала токсикоз...
    але зазвичай в другому триместрі попускає, тримайся!
    в мене знов печія, легка ( ну я так собі думаю бо ніколи не знала, що то таке), але так не приємно, то треба частіше їсти чи рідше?

17. Megan

Megan Well-Known Member

треба їсти часто невеликими порціями. Ну і Боржомі помагає.

18. Paradise

Paradise New Member

В мене токсикоз вже четвертий тиждень (без рвоти), а я вже не можу це терпіти, не знаю, що придумати з їжею, що не з'їм, то болить живіт (можливо це печія), а тепер вже і кишечник.....вчора коли прийшла з роботи, то від відчаю здали нерви, і я так розридалася....А коли читаю, що у Вас, дівчата, ще й рвота страшенна, то думаю, можливо, в мене ще все не так погано...
    Скоро Новий рік, Різдво, а мені нічого не хочеться, апатія на все!!!:sad:

19. Dream-baby

Dream-baby Member

а я все хочу , але не можу, бо більшість вертається, багато продуктів просто боюсь їсти, оскільки зразу уявляю як вони будуть вертатись.... я їм в основному кашу манну чи вівсяну і деколи бульон з індика)) і якщо чесно моє меню мене вже так дістало, що коли закінчиться токсикоз я навіть на індиків не зможу дивитись(

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

нагадалося: лежала зі мною на збереженні дівчинка- термін 26 тижнів. Сама маленька, досить тендітна, але живіт був вже такий величенький, що хоч завтра народжуй ( навіть медсестри питалися, коли то їй народжувати). Так от- вона до 18 тижнів мала жахливий токсикоз. Були дні, що пила лише воду, і та верталася. Схудла на 7 кг. А коли попустив токсикоз- почався справжнісінький "жор". І за 8 тижнів вона набрала 12 кг. В пологовому усі дівчатка навіть сміялися від того, що їла вона "нон-стоп"- коли не спала, то їла практично все підряд

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

я не знаю. який був у мене гемоглобін після пологів, але в день пологів- 100. Крововтрата була на пологах достатня, бо ще і чистка була.Після пологів вільно бігала між поверхами вже практично одразу, як перевели у післяпологову палату. А от моя мама при обох вагітностях мала гемоглобін не вище 70-75. Її клали на збереження, навіть переливання крові робили, але гемоглобін вище не піднімався. При цьому всьому мама нормально переносила вагітність і повноцінно працювала. На час пологів її відмовлялися брати на пологи усі пологові, бо їм "не треба було псувати статистику. А при таких показниках всі боялися материнської смертності на родовому столі . Зате вона без проблем двічі народила і післяродовий період теж йшов без проблем.

Статус теми:
Закрита.