Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Юкола
    може будуть трохи відпускати ще гуляти, я теж боюсь передчасно попасти в стаціонар. Я сьогодні взагалі така вяла, нічого не можу робити, ледь прийшла з роботи, вчора бігала а сьогодні ледве ходжу...

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А мене почало розбирати...Чую в горлі першить, кісточки підломлює і біль головна з"явилась. Ото чого мені бракувало зараз - то до хворого Романа приєднатись.

3. Faith

Faith New Member

А я така зла сьогодні:girl_cray: Чекаю з нетерпінням на нові меблі , які в середу мають привезти але напевно не привезуть бо шось вони ще не доотримали.В суботу в чоловіка ДН то незнаю де маю гостей посадити:ireful1:

4. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Прийшла нарештi хвалитись i офiцiйно до вас, була сьогоднi на узд нам 7 тижнiв i 3 дня i в нас все добре:girl_claping: а те все що наговорили в полiклiнiцi..... я ще досi зла на тих "лiкарiв"

5. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

6. Dolche

Dolche Well-Known Member

я також на 36-му тижні лягла в стаціонар (на тому наполіг лікар з ПБ). Але на Мечнікова так все спокійно, що весь день могла гуляти, а приходити лише на вечір, мала б тільки сили стільки.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Юкола, здається в Мед збирається. У мене сестричка лежала до пологів у Меді тиждень. Це якраз був такий приблизно час, як зараз. Не дуже випускали гуляти ( хоча на суботу відпустили додому). Але , наскільки я знаю, Жемела не прихильниця класти заздалегідь,якщо на це немає причин. В ЖК дають скерування, бо є приписи. А вже у стаціонарі лікар вирішує, що і як реально. Принаймні мою куму Жемела заздалегідь не клала, хоч у неї і перші пологи у 35 , і з тиском проблеми були під час вагітності.

8. Shamna

Shamna Мамуся

Дівчатка , думаю що сьогодні я нарешті стану мамцею:girl_tender:Схватки регулярні ще з ночі ,слизова пробка почала відходити ще вчора і сьогодні відійшла остаточно, по рекомендації лікаря випила 2 ношпи+2 валерянки+анальгін коли схватки були що 10 хв , схватки не припинилися , тоді подзвонила до лікаря ,вона сказала знову випити 2 ношпи , зачекати ще 1 год , а тоді якщо не пройде то їхати . Сидимо , чекаємо:girl_smile:

9. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

мені саме так і здалося під час минулого візиту. Завтра взнаю,що вона скаже.

Вчора нарешті привезли візок для діток. Дуууже класний! Складається-розбирається одним пальцем, таке все виглядіє добротним, легенька, котиться иак добре. Малий в нього заліз, то однією рукаю легко везла.

Я на вулиці зараз спеціально увагу звертала на візки з двійнятками: то такі всі махіни величезні! А той дійчно трошечки ширший від одинарного візочка.

Але єдине - в ліфт так і війшов((((( буквально 3 -5 см не прходить.... чоловік сказав, що спробує коробку розібрати, що ліфт нею оббитий.

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

як чудово! Хай усе добре прходить!

а чому думаєте, що туди потрапите?

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Десь там наша Іра Борсучок скоро має мацьопиків побачити) :girl_tender:

11. Fleshka

Ого! То вже вівторок? В неї ж на вівторок КР. Як час летить, і в нас все більше дівчат випускається звідси.
    Я он вчора глянула - а то вже за тижждень пора і медогляд перед декретом проходити, а тільки вчора з токсикозом мучилась першотижневим. Швидко то як!

12. Зіра

Зіра Well-Known Member

а який медогляд???
    мені тільки дали аналізи загальні здати, на групу щераз, і на антитіла.....
    а час реально летить дуже швидко. десь недавно взнала про вагітність а вже в декрет готуюсь..

---------- Додано в 08:40 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ----------

а ще приписала пити кальцій та нефрокеа.....і обвід живота не змінився...

13. Fleshka

а сімейних, терапевтів вже проходити не треба? Я щось з першої вагітності згадую, що коли декрет оформляла набігалась по тим дохторам.

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

треба, я їх пройшла після першого візиту у ЖК, мені здавалось, що з меншим животиком буде легше вистоювати черги і бігати по лікарях. А мене більше цікавить питання, чи можна відмовитись від огляду на кріслі (мазок)? В минулу вагітність здавала (якраз перед видачею лікарняного листка), а в цю взагалі не охота на то кріселко сідати.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

мені не треба було. проходила їх коли ставала на облік. а тут тільки снід, рв повторно, заг. аналіз крові, сеча і кгт

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

можна
    я відмовилась від усіх необовязкових аналізів, без проблем

17. Зіра

Зіра Well-Known Member

я проходила коли ставала на облік. хірурга, окуліста, стоматолога та сімейного лікаря.

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

а мені кгт навіть не сказали

18. siriuska

siriuska Member

А у мене мега-вихвалялка!!!!!!!!!!!!! Іра "Borsychok" народила двох гарних здорових діток!!!!!!!!! Дівчинка -3.500 кг., хлопчик-2.600 кг!!!!!! Молодчинка!!!!!!!!!! Іра ще їх не бачила, бо вона ще під дією наркозу! Але з нею все ок!!!!!! І дітки гарні та здорові!!!!!!!(Слова Правовик у Вихвалялках)

19. Fleshka

Я коли ставала то теж пройшла, то вдруге, кажете не ганяють? Ну хоч якийсь позитив.

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Можна відмовитись 100%

20. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

в мене ще був єндокринолог.

Яка гарна новина! Дуже рада за неї та її маляток!

Статус теми:
Закрита.