Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

в мене "нижня" дитина в поперечному, а "верхня" - в сідничному.... якось так... Вони вальтом якось лежать, голови в підребер"ї, трохи один на одному.

Дуууже хотіла Пирогову. Але через закриття батальної в неї ніяк( вона мене скерувала до Жемели. Я Вірі Іванівні джовіряю, тому вже окрім Жемели нікого і не шукала. Тим більше тут багато позитивних відгуків про неї, і ще по родині попитала.
    Ну і на довершення всього, при знайомстві вона мені сподобалася.
    А ви в кого?

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо дітки так і залишаться. тоді проблем не мало би бути. Бо "нижня" дитинка все-таки у головному+ у вас це повторні пологи

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

На даний момент, тобто прямо в цей день, мене найбільше муляє те, що я вічно голодна - тобто постійно потребую щось жувати. І ще те що жахливо шкробається шкіра на пузі, на грудях і на шиї.
    Фрукти перебити апетит не допомагають, і зволожуючі креми зуд не знімають.
    Халепа прям)))

4. La esposa

La esposa Moderator

Ой, мене пару тижнів тому так свербіло. А потім різко підріс пузень: )
    А підкажіть хтось, до якого лікаря можна з грудьми підійти? Щось вони мене лякають, груди мої...

5. Fleshka

А що їм робиться?
    До гінеколога, мамолога...

6. La esposa

La esposa Moderator

Та якісь синьо-фіолетові зробилися, ще такого не бачила(( і покрилися дрібними фіолетовими судинками, як два синяки... брррр...
    до гінеколога можна теж? Я чомусь думала, що Г дивиться тільки тойвово...
    Мамолога не знаю, де шукати... здається, тут в поліклініці нема

7. Fleshka

читала що то нормально і в багатьох так буває.
    в мене просто ті жилки що грубші посиніли але я туди страшно не заглядаю))) Мене сам факт збільшення розміру на 2-3 одиниці вже бісить, уявляю що буде після пологів, коли молоко прибуде. Тай вся білизна розтягується через місяць після покупки. Грррр, прямо.

Гінеколог теж компетентний в огляді молочних залоз.
    Принаймні мене на кожному огляді щупали і оглядали в інтерсоно.
    Але то ще до вагітності.

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

та однозначно треба звернутися до гінеколога, а там, як буде на то потреба, то скерує до певного спеціаліста.

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

а всякі сухофрукти?
    ми наприклад підсідаємо, замість солодкого, чіпсів і щось пожувати підсіли на кизил, журавлину, троянду, фініки і т.д
    купую в ашані, воно таке смачнюче і реально перебиває голод

10. Fleshka

я їх не люблю, їм через нехочу.
    Пробую горіхами, але поки не "закріплю" ефект солодким вуглеводом - не засну.
    Добивають ніні походи до холодильника.
    Страшно, що за ти 15 тижнів, що залишились перетворюсь в бочку.
    Тим більше по тій слизькоті не дуже поганяєш, відповідно гуляю не багато.

11. La esposa

La esposa Moderator

Дякую, дівчата, за поради і тут, і в карму. Мене воно в принципі не турбує, але дивитись реально страшно :girl_in_dreams:

а я нині ганяла в прямому значенні того слова. Купила льодоступи в СолоГалки, тішусь!

12. Зіра

Зіра Well-Known Member

я була в Вовк Марії Іванівни. при першій зустрічі вона справила на мене позитивне враження. Плюс моя мама її знає, і рекомендували нам її теж як хорошу....

13. Відповідь: Для майбутніх мам (10)

може попробуйте кефір пити поміж прийомами їжі? мене рятує-склянка кефіру і одне-два вівсяних печенька:girl_in_dreams:

також свербить пузік,то час від часу-змащую (рідко правда) сумішшю кокосової і
    оливкової олій, або самою кокосовою, якщо ліньки це все діло топити

14. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

в мене так було місяць назад , свербіло все тіло, моя Г порадила більше пити, п*ю багато шипшини, різні чаї. Вже нічого не свербить.

15. invisible

invisible Well-Known Member

Бррр, я як згадую то свербіння на останніх тижнях... Жах просто. Ноги були розцарапані просто, ночами спати не могла. Нічого не допомагало. Але вже в перший день в ПБ все як рукою зняло.

16. Fleshka

Хм.
    А як то з рідиною повязано ваш Г не пояснювала?
    В мене взагалі страх, що от надудлюсь, пуз ще більший стане, відповідно шкіра ще більше натягуватиметься і свербітиме.

А взагалі-найсвербливіше місце в мене то шия і декольте.

17. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

я точно не памятаю, але коли п*єш багато рідини- ходиш часто в туалет ( бо я мало ходила) виводиться з сечею всяке різне. В мене найбільш свербіли ноги , спина і зона декольте. Вона приписувала трави ( я забула які , якщо тре подивлюсь) я попила тиждень а далі присіла на шипшину, і забула про зуд
    А ще я тепер спати не можу, засипаю пізно ,часто просипаюсь, сняться якісь незрозумілі сни.
    А є передродова депресія? :girl_cray:зараз жахливо все нервує , бісить . Хворієм вже по другому колі, я- свекруха-малий-чоловік. Добре хоч дівчата втікають в школу:girl_crazy: від вагітної мами, бо Васько вже другий тиждень сидить дома і всі схотять з розуму. Хочу квітня:girl_in_dreams:

18. Faith

Faith New Member

В суботу ходила до лікаря за результатами аналізів, то сказав що все добре, послухав сердечко синочка і зробив прививку від грипу.Якось не відчуваю себе вагітною зовсім:girl_sad:може тому що нема ще животика і не відчуваю копнячків... Свекруха каже що в неї таке враження шо в мене животик ніколи не виросте))

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

у мене таке переважно після вечері, от повечеряю я в 7, а в 9 вже таааак хочеться їсти, ніби цілий день нічого не їла.Та і проблема моя полягає у солодощах, ніяк не можу собі в них відмовити, 21,22,23:00 у мене час відведений для поїдання солодощів і апельсин.Кожного ранку обіцяю собі, що вчора був останній раз, а на базарі проходячи повз солодке, таке враження, що мозок відключається, і я вже йду додому з усякими солодощами((((

До мамолога, я пів року тому ходила до нас на сихові у поліклініку. Коли з малим дуріли, сильно мене копнув в груди, дуже боліли, мусіла піти, гінеколог сказала тільки до мамолога.
    Щодо свербіжу, то у мене він зявився як у минулу вагітність точнісінько на 22 тижні. Сверблять руки і ноги, шкіра страшно суха, креми не допомагають, оливкова олія то взагалі жах, від неї ще гірше стає. У минулу вагітність нічим собі не допомогла, так і промучилась до кінця, тому того разу навіть не шукаю способів полегшити той зуд. Знаю, що після пологів пройде.Чекаю...
    Маленький ліричний відступ.

20. Відповідь: Для майбутніх мам (10)

н-да...я б не ризикнула...

Статус теми:
Закрита.