Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Amilada

Amilada Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

То довагітна звичка, щоб визначати плідні дні. Нині цікаво, запамятовую, щоб напевно знати як зміниться середовище після пологів, а не на думку лікарів покладатись.

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні ходила на УЗД. Дитятко здорове, всі органи сформовані :dance2:. І ще нам сказали, що 100 % у нас хлопчик :girl_claping: . А ще у мене незначний гіпертонус задньої стінки матки (напевне, наслідок токсикозу, який ніяк не дасть мені спокою) і низьке розташування плаценти (УЗДист каже, що з часом підніметься). Отак от.

3. Raven

Raven Мама малятка

моїй дівці на то було начхати, теж розказували на такому терміні про хлопчика

4. Isa

Isa Well-Known Member

Ми чекаємо теж хлопчика, то на пузіку не з'явилось додатково ніякого волосся, так що це все напевно дуже індивідуально...

5. Virna

Virna Well-Known Member

в мене теж з вагітністю на животі волоссячко з"явилося, ніби пушок, хоч ніколи до того не помічала надмірного оволосіння. ну і в нас теж пацан:girl_tender:

6. Amilada

Amilada Well-Known Member

Мені в ЖК народний метод росказували. Треба попісяти в молоко, і скипятити. Як згорнеться - то хлопчик :)(здається). Казали 100 відсотків перевірено.

7. Talya

Talya Well-Known Member

:khomyak: а банячок не шкода викидати потім? може краще все ж на узд?

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

взагалі то молоко при такому розкладі по любому згорнеться: у сечі є і аміак і сечова кислота :). Навіть у невагітної.

9. Paradise

Paradise New Member

Я думала, що одна така, в мене те саме, чоловіка спочатку дуже це смішило, і теж попередньо має народитися синок...

10. Lanna

Lanna Member

Можете спробувати ще кальцій попити - в мене те саме було, то кальцемін допоміг (але не кожен день, а 2-3 рази в тиждень)

Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk

11. Virna

Virna Well-Known Member

я собі так думаю, то, мабуть, тестостерон росте і тому волоссячко з"являється.

12. Valensia

Valensia Well-Known Member

У мене така ж ситуація. Народжувала вперше на Батальній, а зараз, у зв"язку з тим, що там ремонт, мабуть таки Мечнікова. Про лікаря теж ще нічого не знаю, "піду" у гілочку з відгуками, почитаю.
    Дівчата, турбує мене одне питання. Була я сьогодні в ЖК, то лікар мене і питає, чи буду я імуноглобулін колоти. Але от питання, при першій вагітності мені на 28-32 тижні імуноглобулін не кололи, і так як дитина з моїм резус "-" народилась, то, відповідно, теж не кололи. А зараз радять колоти, хоча і результат аналізу по антитілах від"ємний. Чи дійсно його потрібно вводити зараз, чи можна після пологів, якщо дитинка буде з іншим резус-фактором, ніж я?

13. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Це є нова вказівка щодо всіх вагітних з резус-мінусом.
    Але краще під час вагітності не колоти імуноглобулін - а просто стежити за наявністю/відсутністю антитіл (регулярно здавати аналізи).

Я писала відмову.

14. Guapa

Guapa Active Member

Я в розпачі...мені скоро народжувати, а дитина принесла з садочку воші...купила в аптеці спрей і обробила їй голову...а чим можна мені обробити голову? Термін 36 тижд.

15. сніжна

очищеною нафтою ( керосином).

16. Guapa

Guapa Active Member

Підкажіть, будь ласка, де її взяти?

17. сніжна

можливо маєте знайомих у аеропорту ( літаки заправляють нею), то трішки змжуть відлити. Або часом на базарах є у тих дідків-бабуль, які торгують травками, мумійо і барсучим жиром. На Краківському, як іти по дорозі від ЦУМу на базар, справа біля під їзду завжди один дідок вже не перший рік має усякі травки-барсучий жир-мумійо і нафту.

18. Guapa

Guapa Active Member

Дякую,Сніжна!
    Нафту потрібно розводити водою? Скільки часу тримати на голові?

19. Valensia

Valensia Well-Known Member

Колись мамі моїй привозили з Польщі, купляли там в аптеці.

20. сніжна

чесно, правила застосування не пам ятаю. Здається її не розводиться, волосся намазується повністю і на годинку під шапочку ( рушник). Потім змивається і вичесується густим гребінцем. При необхідності- за день-два повторюється.Але то точне застосування продавці можуть підказати.
    то косметиична нафта- вона добра для укріплення волосся, але для виведення вош- заслабка ( гниди не знищує) Косметична нафта- вона з різними домішками олій ( касторової,рицинової) та витяжки трав

Статус теми:
Закрита.