Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

до такого ще додуматись треба, ну ти даєш :)
    її пуповинка до твого пупка ніц спільного не має, не переживай

2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Була на УЗД, довго обдумавала та наважувалась і таки вирішила піти. Яка то радість і щастя побачити ото мацьопство, яке так гаряче і довго ми чекали! І вже так захотілося жовтня :)

3. Valensia

Valensia Well-Known Member

Ой, дівчатка, мала необережність пробігтись сьогодні 20 метрів до маршрутки, бо не встигала. Сіла, ніби нічого, а встала виходити, то з місця зрушити не могла, така біль. Причому, то не живіт болить, а так знизу під животом, де вже кості починаються. Ледве добралася назад додому. Сиджу, або лежу - нормально, нічого не турбує, а встану і хочу йти, то неможливо, так тягне, тисне, я так розумію, що коли мязи напружуються, то відчуваю той біль.
    Що воно таке, і що з тим робити??? Попросила маму, щоб доцю з садочку забрала, бо відчуваю, що не дійду, хоч йти якигось 200 метрів.

4. Amilada

Amilada Well-Known Member

Мені теж так є, теж десь з вашого терміну. Та у мене високий больовий поріг, нині навіть за то перепитувала. Мені від того просто дискомфортно. Для себе так пояснила, якщо не відчуваю хвилі(витискаючого руху мяза згори до низу)- значить все добре, мязи і мусять бути в тонусі. В такі моменти мушу зупинитись та глибоко подихати. Та берегтись все ж варто.

Малятку ж дійсно в пузі комфортно?! Я так прилаштувалась до того грузику-гарбузику, що можу і згинатись, і ноги до гори піднімати. Я ж не можу мацьопу тим зашкодити?

Дівчатка поділюсь свіжозібраним малиновим чайком. То мені мама так трошки прислала, з херсонищини листочки, за пару кілометрів від моря росли. Маю зайвих 50 грам.-то певно одна порція. Пишіть в пп.

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а звідки знаєте, що зайві? :)

6. Daryna

Daryna New Member

Коли вагітною вперше пішла поплавати, те саме було. Хоч і не напружувалася у воді, розслаблено собі булькалася. Дійшла до висновку, що зв'язки розтягуються і тому болять після фізичного навантаження. За день-два пройшло.

Зараз нам 34 тижні і маю квест вночі - як знайти зручне положення, щоб заснути без булькання в шлунку. Щось незрозуміле, після 6-ї вже мало що їм чи п'ю, а всеодно щось із шлунку так і хоче вернутись мені назад. Чи мені як новонародженому треба відригнути після годування і тільки тоді лягати спати?

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я вчора трохи більше бігала, метрів 100 - висадив мене чоловік біля роботи, а я побачила на світлофорі зелене світло і як стартанула :girl_impossible: навіть незнаю, що на мене найшло, ніби і розумію все, і забуваю, що я вже не спринтер. Телефонує чоловік - і каже - що збоку це виглядало жахливо, бігаюча жіночка з пузом, люди від мене шарахались.
    А в мене на заняттях для вагітних помінявся тренер - спершу незвично, але навіть чимось добре - така кльова тьотя, вчить нас правильно ходити, і якщо не забувати заставляти себе правильно ставати - то проблем з спиною майже немає. Першої вагітності дуже відчувала спину-кожного вечора жила в позі "кішки", а зараз наразі так мені добре.

8. Amilada

Ну спробувала, зрозуміла, шо то не намій смак, і більше чим вказано по схемі не вип*ю. Собі лишила с запасом. :)
    На чай вже знайшлась охоча.

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

Ну, мені не дискомфортно, а я б сказала, швидше, я роблюсь неподвижною. Такий ріжучий біль, при будь-якому напруженні м"язів, що ступити кроку неможливо. Весь день і вечір вчора пролежала в ліжку, вставала з підтримкою. На щастя, зранку вже почувалась добре.
    Сьогодні мала візит в ЖК на 10:30. То тільки мені так щастить з тими талонами, не потрапити на свою назначену годину? Не важливо, що у мене талон, завжди є такі, хто, бач, вже годину сидять і чекають (без талону). Десь в 13:15 я таки дочекалась "своєї" черги. Тепер мені залишилось якось "організувати" і "оформити" свій невихід на роботу, бо маю проміжок в 3 тижні між закінченням однієї декретної відпустки, і виходом в наступну. Мене чемно попередили, що на роботі мене не чекають, і місця звільняти мені ніхто не буде на 3 тижні. Та я, зрештою, і не хочу виходити, та і фізично не висиджу на одному місці безперервно 9 годин.
    Весна прийшла, і так хочеться якигось змін, чи то постригтись, чи пофарбуватись...

10. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Таких є багато, але вже раз ввели ті талони, то треба якось людей привчати, бо хто що хоче, то й робить. Особисто я вже якось звикла до тих годин, тому, як приходжу, то одразу запитую, чи залишився хтось у черзі, хто має прийом раніше мене по талону, а потім одразу заходжу. До речі, помітила, що наякраз

у більшості випадків жіночки старшого віку або бабусі. Або може мені просто так попадало)
    Деколи приходила раніше свого часу, то вже орієнтувалася по ситуації. Якщо нікого нема, то заходжу, а як є, то чекаю свого часу в талоні. Правда, ввечері ходила, після роботи, то тоді людей мало, не так, як зранку, і талони беру за день-два, на потрібну мені годину.

11. Latane

Latane Well-Known Member

Якщо до вагітності натще пити склянку води з яблучним оцетом, то при вагітності продовжувати чи це може бути шкідливо?

12. Amilada

А для чого то? У Вас понижена кислотність? Чи підшлункових багато:)

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Дівчата маю листя малини, кому потрібно напишіть, віддам, бо лежить без діла.

14. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а можна вагітним кататись на велику?

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я каталась на 7-му місяці найпізніше.

16. Latane

Latane Well-Known Member

нууу, багато років переважно починала так свій ранок і справа не в кислотності і кількості підшлункових - вона в мене одна і яблубний домашній оцет навіть дуже допомагав її роботі і роботі кишечника :) Тобто справа в користі для мого організму в цілому!
    За декілька місяців до вагітності припинила вживати і зараз мені ніби не вистарчає такого ранішнього коктейлю, тому і питаю досвіду!

17. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

я пила воду з лимооною кислотою, під час вагітності замінила лимон на ложку меду, теж корисно

18. Latane

Latane Well-Known Member

Чим зумовлена заміна?

19. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

я так під час вагітності хотіла покататись.... але мені "не дозволили"... і я трішки подумала і вирішила "мало лі", краще не ризикувати:girl_wink:

---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

І взагалі щось в мене така ностальгія за вагітністю... це такий чудовий період... дівчата насолоджуйтесь, побільше відпочивайте і шануйте себе! Період вагітності чудовий,а наодження дитинки це незабутньо :d25:

20. Virna

Virna Well-Known Member

А мені так важко ходити. Зв"язки болять капець. Таке враження ніби ноги качала. Походила щойно по "Південному", то ледве додому прилізла, і то чоловік туди мене відвіз, хіба назад верталася сама. Їздила купувати колготки для вагітних і не купила. То розміру нема, то колір не той.:girl_mad:

Статус теми:
Закрита.