Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Я пю кави багато, бо люблю і хочецця, попередньої вагітності пила без кофеїну, якусь житню каву,але то не то. В мене тиск 90\60 мій рідний,вагітний буває і нижче,але рідко мені від того дискомфортно.
    А в мене біда-одночасно маю 6!герпесів. Губи,як такі відсутні, Джолі відпочиваєАле що тоді з моїм імунітетом? Цілу вагітність герпеси

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Імунітет у всіх вагітних знижений. По іншому вагітність не мола би зберігатися. Плід, по суті, є чужородним тілом для материнського організму. Відповідно, включаються механізми його захисту- зі сторони гормональної системи,зі сторони імунної системи... У мене теж під час вагітності загострювався герпес десь тричі. Врахуйте, що зараз ще і період "антивітамінний". Відповідно, зима-весна -особливо "сприятливий" час для вічних герепесів, ячменів , лишаїв і всього аутоімунного, що активізується на фоні зниження імунітету

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І я всю вагітність з стоматитами. То моє слабке місце.
    Але от дивно що віруси ні разу мене не вчіпились за 9 місяців, хоч Роман і приносив з садочку.
    Дивна штука - імунітет.

Як жеж я сьогодні спала! Як суслік.
    Вперше за два тижні ніяких тренувальних протягом ночі. Я аж в ковдрі від незвички заплуталась. Тільки чоловік зранку пожалівся, що мій високочастотний храп аж сусіди чули)))

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Я сьогодні саме така. Як прийдеться сьогодні їхати в пологовий, навіть не знаю звідки сили брати. Дівчатка, у кого їх у надлишок, поділіться ))))
    Корок почав відходити ще вчора в обід, і до зараз ще до кінця не вийшов. В минулу вагітність за раз вийшов і аж через добу, без усяких тренувальних я поїхала в ПБ. Зараз все по іншому. Вага зменшилась на 1,5 кг, це певно завдяки тому, що вчора їсти абсолютно не хотілось, пила лише кефір.
    Я не здаюсь, маю гарний настрій , попиваю собі чайочок і жую своє печиво, тому вага скоро прийде у звичну цифру.
    Погодка не може не тішити, гарних вам сьогодні кольорових буднів і нових звершень. Все пішла чекати поголіг, Ггг...
    п.с. ніколи б і не подумала, що дотягну до 41 тижня вагітності.

5. Alena Leem

Alena Leem New Member

Дівчатка, я виписуюся з цієї темки. Дівчинка наша народилася сама на 41 тижні і 3 дні, 2700 і 50см. росту, без ознак переношування. Вже вдома тиждень налагоджуємо ГВ.

6. Paradise

Paradise New Member

Дівчата заспокойте мене, я коли хожу то в мене дискомфорт низу живота, так якби вона завжди напружена,відчуваю що щось тисне на матку, і тверда матка, це тонус, бо мене сьогодні налякали, що може бути загроза, а моєї лікарки не має....:girl_cray:

7. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

може бути тонус. полежіть, розслабтесь, подихайте.
    не знаю, чи на Вашому терміні можна ношпу приймати, але вона знімає спазм.

8. Paradise

Paradise New Member

Це так якби не спазм, а напруження, навіть вночі, коли повертаюся, я це відчуваю, і вже десь більше тижня триває.....

9. сніжна

схоже на тонус. Тому краще звернутися до лкаря ( навіть до того. що вашу замінює). Нош-пу можна випити, коли чуєте сильний тиск. Магне В6.

10. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Я коли встаю, навіть не різко - дуже колить в правому боку, так різко хапає. Мушу трохи зігнутись і постояти щоб відпустило. Раніше такого не замічала. Чи з таким тре до лікарки іти?

11. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Paradise, у мене десь з Вашого терміну часто твердішав живіт. Ніби повністю всі м'язи одночасно напружувались. І чим ближче до пологів тим частіше і сильніше. Останню ніч перед пологами взагалі не могла спати від того відчуття. Живіт як камінь був.

Лікарка пояснила що це могли бути такі тренувальні. Але не можу стверджувати що у Вас те саме звичайно... Доню народила легко і швидко. Хоча це перші пологи. І вчасно :) чого і Вам щиро бажаю!

12. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

а це і є такий собі спазм. напруження матки.
    і менше стресів - більше відпочинку :)

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

затишшя перед важливим моментом? :) дає Вам ляля відпочити, щоб Ви мали сили для зустрічі :) :) :)

13. Knjagna

Knjagna New Member

Дівчата, а хто вже оформлювався в собезі, як туди можна записатися, бо зателефонувала їм, а в них обід:sad: так нічого і не дізналась...

14. Dream-baby

Dream-baby Member

і у мене з тим біда(

15. Paradise

Paradise New Member

А для чого?

16. Knjagna

Knjagna New Member

щоб декретні отримати, ну то, мабудь, для тих, хто не працював перед декретом, а потім там же й дитячі нараховують.

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Дівчата, а вагітним можна соєвий соус (наприклад в салатах)?

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

не знаю чи можна, але суші я поїдала огого) з соусом. головне не перед аналізом сечі)))

19. сніжна

та можна. але якщо робите самі, обирайте якісний соєвий соус з вмістом білку не менше 6% і написом "ферментований або природнє бродіння" ( він у наших супермаркетах десь від 20-25 і вище грн за пляшечку коштує). Дешеві "сурогати", яких повно- не використовуйте.

20. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Цікаво як там Fleshka, щось її не чути, можливо, уже з малюком :)

Статус теми:
Закрита.