Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Виснажує навіть не думка про правдивість, а думка про те, а що раптом якщо зараз зявиться регулярність, як бути з Роміком? Будити? Брати з собою? Як викручуватись серед ночі...але я розумію що при такій хаотичності перейм, нема чого лишній раз піднімати когось на диби, тому лежу і вчусь справлятись, ну або ходжу, шукаю пози. Веселюсь вобшєм.
    Але от сьогодні відчуваю себе страшенно виснаженою. Я б не зібралась напевно з силами зараз народжувати.
    Ледь доповзла до лістарану, чекаю своїх дівок, може вони мені якось бойовий дух піднімуть.

2. tasha

tasha New Member

Біль саме ниюча, при чому, як ходжу то майже і не болить, а як стою чи сиджу, то відчуваю. Чоловік робить масаж, то помагає на пару хвилин.
    А ще я хочу похвалитись, я вже чую рухи малюків, навіть чоловік рукою відчув.

3. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дівчатка, я вже десь тиждень, як відчуваю дивний теплий біль по правій нозі. То таке відчуття в стегнових мязах, ніби тепло розходиться по всій нозі, десь на 10 секунд, і проходить... Що це може бути? Майже кожного дня таке відчуваю.

4. Fleshka

Блін.
    Чергова нічка під девізом: "в пологовий ще рано"
    Ух і весела в мене вагітність. Рр.

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і у мене сьогодні теж пів ночі були тренувальні, хоча відчуваю, що головка ще не вкрутилась куди потрібно, думаю пологи не за горами, ну принаймі я на це дуже розраховую.

6. Fleshka

Добре що відчуваш це. А мені здається що до моїх пологів ще ціла вічність.
    Я як викручена ганчірка після сьогоднішньої ночі. Таке вже враження, що то так буде вічно.
    Поспала тих дві з гаком години, встала, зробила сніданок хлопам. Кажу чоловікові, що збираюсь, їду товар розвозити. Він покрутив пальцем, що з глузду зїхала. Бачив як я вночі розважалась.
    А я не можу хати триматись, коли отак катуляюсь по місту по справах, якось швидше дні проходять.

7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Дівчата, в кого знижений тиск, як рятуєтеся? Кава не вихід (існує зв"язок між кофеїном та масою дитини). Бо в мене сьогодні 80 на 55 - і це ох- а день лише почався.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

цікаво, який?

9. sanches

sanches Well-Known Member

який?
    мама моя гіпотонік - пила каву, я народилась під 4 кг
    я пила каву - малі 2900 і 3100

10. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

теж цікаво:)
    цілу другу вагітність( та й першу теж) пила каву, а діти народились 3.650 та 2.600 і 3.500:girl_crazy:

11. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

я цілу вагітність пила каву. Мала народилася 3300,00. Вперше чую про якийсь взаємозв"язок між кофеїном і вагою дитинки.
    Краще випити чуть тої кави, ніж мучитися. Дитинка все ж відчуває.

12. Fleshka

Може малось на увазі зловживання кавою?
    Я в другому триместрі теж мала шалені коломийки з низьким тиском. Але каву не сприймав мій організм категорично, тому нею рятуватись не могла.

13. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Кава не завжди годиться, бо під час вагітності часто високий пульс.
    Тут дівчата вже писали - та й сама раніше не раз переконалась, що шоколад допомагає в таких ситуаціях (а ще з родзинками, горіхами)
    Можна випити чаю зеленого, або з медом/лимоном, або томатного соку....

14. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Почитайте

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, по-перше, я вваєжаю якщо ви навіть дуже-дуже боїтеся тої кави, то одноразовий прийом точно на ніщо не вплине:), а з таким тиском реально важко
    А по-друге, я вже писала, що без вранішньої кави я- живий труп.)) Усе життя страждаю від низького тиску, тому каву пила усю вагітність як першу, так і другу. Дітки- 3,400 і 3,800 кг.:)
    Але мені в патології казали, що краще піднімати тиск міцним чорним чаєм з цукром (цукру має бути багато), то можна ще таке спробувати. Хоча чай також містить кофеїн, якщо то в ньому річ...

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та навіть якщо і не одноразово, а час від часу пити неміцну каву ( а ще і з вершками), то особливої шкоди не буде. Хіба мама- виражений гіпертонік, тоді так- каву відмінити. Чай, а особливо зелений, містить не менше кофеїну і таніну, ніж чашка неміцної кави. Шоколад також з цієї точки зору шкідливий. Зв язок ваги дитинки і того, що мама п є каву , такиий самий, які зв язок взагалі мами-гіпертоніка і ваги дитинки: спазмуються судини, поганий доступ кисню та поживних речовин до малюка через плаценту, "затримка розвитку". Тобто тут значення має не сама кава, а будь-який інший продукт, який може загострювати наявні проблеми в організмі мами, пов язані із судинами, що і призведе до поганого кровоплину.

17. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Ну ось нормальне пояснення, а то я взяла калькулятор і згідно цієї статті я мала б народжувати дітей на 6,5 кг більше і на 54 дні раніше, бо я каву п'ю щодня по два горнятка не міцної з молоком

18. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

А скажіть будь ласка, чи це нормально як в мене на щоденній є мокрі виділення...тобто кольору як такого немає, але видно просто в окрузі мокроту? То тільки коли я цілий день на ногах, коли в дома спокійно то зовсім чуть-чуть, а то й майже нема.

---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

Тобто навіть не мокра, а якась така волога:girl_impossible:

19. Raven

Raven Мама малятка

нормально, то гормональне, всю вагітність таке мала

20. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

В мене теж таке було. Я навіть тест купувала на визначення навколоплідних вод. :)

Статус теми:
Закрита.