Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. mamaNata

mamaNata New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Дівчата, може я не в ту тему, підкажіть, куди ту довідку нести, що мені видали в ЖК,коли оформили декрет, і чи залежить, коли я її занесу, і чи я маю особисто нести її, дякую, можна в карму

2. La esposa

La esposa Moderator

а ви працюєте?
    якщо так, то на роботу, коли захочете. Як прийдете, то напишете заяву за те число, яким видана довідка. Спробуйте домовитись по телефону про текст заяви, щоб хтось з рідних тільки приніс готові папірці...
    якщо на біржу - там є якісь часові рамки, але я не в курсі.

3. Dream-baby

Dream-baby Member

А якщо я не працюю?? То що з тим робити??

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. La esposa

La esposa Moderator

То в відділі соцзахисту твого району заповнюєш папірці на допомогу у звязку з вагітністю і пологами

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А є вагітна жилєтка? Щось я сьогодні недооцінила свої сили - пішла в ЖК здавати кров з вени, там де так багато беруть, ну думаю по дорозі ще в синево здам той аналіз замість глюкози, щоб двічі не ходити. А тиск ще в поліклініці був 90/60, пригнала додому, бо я з двома дітьми на канікулах, поки погодувала їх, порозважала і ледве лажу. Їсти не хочеться взагалі, ледве запхала в себе якоїсь трави, випила дві кави, ще й погода, діти хату розносять, а я лежу пляцком, навіть на танці дитину не повела. Там мені незвично, як я така недієздатна

6. mamaNata

mamaNata New Member

я ФОП, 3-я категорія (5%податок), тому мені дали довідку, а не лікарняний, я зрозуміла, що якщо інша категорія і податок ви ФОП платить вищий, то тоді дається не довідка, а лікарняний, короче, не знаю...

7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

в мене як здача аналізів натще, то все день пропав, тиск теж низький. Я вже ніби все що можна і не можна здала (правда від тесту з глюкозою відмовилася), декрет отримала, в універі вже все оформила.

8. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Дякую усім за молитви і підтримку! Теодор народився на 42, 3 тижні (25.03) вагою 3850 і довжиною 54см, з легкими ознаками переносу, проте легко і швидко. Тепер ми справді 7Я! Сьогодні вже вдома!
    Бажаю усім щасливо доносити, легко народити здорових малючків!

9. Amilada

Amilada Well-Known Member

Мені сказали дійсна чотири місяці.

10. tasha

tasha New Member

Дівчатка, у мене сьогодні дуже поясниця болить, не можу вже сидіти на роботі. От думаю, чи то так буває, чи потрібно вже хвилюватись.

11. Dream-baby

Dream-baby Member

Це може бути тонус матки

12. tasha

tasha New Member

Я думала, що тонус після довгої ходьби, або як дуже змучився, а я ще зранку відразу після сну відчувала спину. І що з тим робити, задерти ноги і лежати?

13. Dream-baby

Dream-baby Member

Що робити саме у вашому випадку не знаю, задерти ноги, лежати, випиши но-шпу і магне в6, я просто зараз лежу в лікарні від тонусу мені капають гініпрал, но у мене тонус по всіх стінках матки, і поясниця це для мене ознака тонусу)

14. Fashionista

Fashionista Member

Дівчата,я на 30 тижні,під вечір живіт стає тааакий важкий,шо просто неможливо ні ходити ні сидіти... Чи в когось є такі симптоми? Тонусу ніби нема-на жодному узд не було,тому просто не знаю чи то нормально і взагалі які причини...

15. Dream-baby

Dream-baby Member

А твердий?

16. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

взагалі то так буває. під дією прогестерону послаблюються м"язи, щоб плід втримався :) і тому виникають болі. типу м"язи не тримають спину.
    але теж треба звернути увагу ЯКА це біль. якщо госта біль, чи спазмуюча, то краще проконсультуватись з лікарем

17. Amilada

Amilada Well-Known Member

100 %
    Масаж- ліпший помічник, помаленьку розмасажовує нехай чоловік. У мене на вашому терміні те саме було, ніч гірша за день, бо не рухаєшся-все затерпає.

18. domino

domino Well-Known Member

це не тонус, це ваші кісточки розходяться, щоб потім дитинці легше було пройти через родові шляхи. Так мені сказав лікар. Ще можуть боліти тазові кістки. Мене он поперек болить вже з 5 місяця, і нераз дуже сильно ниє. важко з ліжка підвестися чи довго сидіти, чи навіть стояти. До тих болів вже привикла. Допомагає масаж, але так щоб добротно чоловік тер, бо аж так, щоб ви відчули тепло в попереку. А ще мені допомагають вправи на розтягування. Однозначно хвилюватися не треба, це зайве, якщо вам вже нічогісінько допомагати не буде, йдіть до лікаря. Мені от вчора назначили фізіотерапіста, бо болі в мене доходять аж до середини хребта, або до копчика. Може вам лікар порадить носити пояс для підтримки спини.

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Цікаво, як там Софка?
    Сьогодні 40,5 в неї, якраз на такому терміні народився її перший синочок.

А в мене програмка на телефоні показує що до народження дитинки залишився 1 день.
    Щоденні перейми виснажили жахливо. Чесно, вчора вже плакала, бо кінця тої вагітності зовсім не відчуваю, а щодень то та вся процедура болючіша. Сценарій щодня повторюється.

От і зараз моя матка працює, але я вже не реагую. До ночі, тобто до болючих тренувалок ще купа часу, такщо збираюсь на дєвішнік, будуть мене дівки розслабляти:girl_yes:

Цікаво, скільки ще мальота буде зі мною дражнитись?:girl_smile:
    Дохтор дав фори ще 10 днів.
    Ух...ціла вічність.

20. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Я ще в рядах "вічновагітних" :girl_crazy: і таке враження, що моїй мацьопі у животику так подобається, що і не думає до мами на руці приходити.
    Дуже сподівалася народити вчора, оскільки вже свого чоловіка навіть вмовила на коханнячко!Хоча це було дужеееее важко))))
    Він собі гарненько додивився серіал і ліг спати, а я вся така на піднесенні, з гарним настроєм :girl_tender: чекаю початку перейм. Ага...чекала я так чекала до 4 ранку , читала собі ДП і заснула :girl_devil:. Усьо. Тепер розумію, що вже і мої перестановки меблів у кімнаті по триста раз, і виснажування хатньою роботою, і довгі прогулянки з малим не вплинуть на початок пологів, тому заспокоїлась, сиджу їм печенько, попиваю капучіно, і придумую собі різні гадості, які б можна ще було зїсти....
    Усі друзі і знайомі, а також дорога родина по 2 рази на день телефонують із запитанням : " Ну що, почалось?", а це так виснажує кожному розповідати що ще ні і не знаю коли, а коли народжу, то обов"язково повідомлю....
    Про такі тренувальні як у тебе Наталя, навіть і не чула, раз чи два трошки потягнуло у животику так як на місячні та й усе.
    Думаю, пологи розпочнуться у мене несподівано, без тренувальних.

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

а мені казав на 40 тижнів прийти , типу гляне на кріслі, сижу тихенько і ні гугу.

---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

я собі навіть боюся уявити як твій організм виснажується тими переймами, а ще й думки кожного разу, що можливо це саме "вони" і що ти народиш, виснажують певно ще більше.

Статус теми:
Закрита.