Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

є ознаки переношеності? чи тільки календарик цифрами лякає?Не беріть дурного до голови дівчата он на 43 народжували

2. Alena Leem

Alena Leem New Member

Робили УЗІ в п"ятницю з доплером - все було добре. В мене як по місячних то тепрмін взагалі ще 4,03, а от по УЗІ і як я рахувала то 13,03... З чоловіком вже чого тільки не робили :))) Едине, що касторки не пила - боюся я її. А так вже і по сходах ганяла, і підлогу мила, і присідала... і до чоловіка приставала... а в нас тишина, навіть ніяких передвісників нема...
    От лікар сказав за гель, думаю попитаюся, може комусь також вводили, і як усе пройшло...

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

от як раз до кінця тижня і буде вже 42 неділя.... Плюс в мене зір дуже поганий, плюс вік, от лікар трохи і перестраховується... Спочатку взагалі КР хотіли робити :sad:

3. Markkomp

Фу гидота:girl_crazy:
    поговоріть з лікарем може почекає повних 42 тижні (маєте право)

4. Raven

Raven Мама малятка

в мен теж з зором капець повний, народжувала природно, погіршеня не бачу, якщо ознак переносу нема, маєте повне право не лягати на стимуляцію

5. Людок

Людок New Member

А ви впевнені в своєму лікарю на всі 100%?
    може в пятниацю його зміна, в суботу бульбу має садити, якщо буде погода?

6. Chekay

Chekay Well-Known Member

От і в мене таке питання. може на всякий випадок проконсультуватися ще з якимось лікарем, (краще з іншого ПБ). чесно кажучи я так і робила - в мене було 2 домовлених лікаря коли один завідуючий мені сказав приїхти такого-то числа з сумками, якщо до того часу не народжу (а на питання чи він планує стимулювати сказав- щось придумаєм), я спокійно лишилася чекати свого часу вдома і в час Ч поїхала в інший ПБ до іншого лікаря.

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене термін був 4.10, народила 22.10

8. Alena Leem

Alena Leem New Member

Це хороший друг мого чоловіка...
    І зміна в нього в середу, а потім вже наступного тижня чи вівторок чи четвер, не пам"ятаю... Він сильно не наполягає, просто розказував, як варіант, це я вже тут хвилююся щось сильно :sad:

9. Chekay

Chekay Well-Known Member

ООО, це не діло, а ну відставити :girl_smile: дитинці Ваші хвилювання передаються. Все буде добре, тим більше якщо лікар хороший знайомий. Лишилося зовсім трошки і будете тримати на руках свою лялю:girl_yes:

10. Raven

Raven Мама малятка

Як не наполягає, то насолоджуйтесь вагітністю вдома і приїжджайте в ПБ з переймами

11. tasha

tasha New Member

Дівчатка, я нарешті купила ту подушку. Один неймовірний позитив, я менше почала бігати вночі в туалет, то було по 3-4 рази, тепер 1-2, я мабуть перетискала десь сечовий, а тепер ногу закидую на подушку і чудово сплю. Ну і чоловік тепер не може на мою половину перекотитись, дуже рада, що купила її зараз, а не пізніше.

12. Amilada

Amilada Well-Known Member

Дивно мені коли дівчата пишуть, що вже хочуть малючків обіймати. Сподіваюсь мене то не настигне. Я свого вже "обіймаю". То через наше неправильне положення. Так виставляє то попу, то руки- хоч бери в долоню і тримай:). Ще коли на боку лежу, під пузо руку підкладу, з такою силою в долоню впирається- враження ніби поручкались.

Таки глюкоза троха відбилась на моїй нездоровій підшлунковій. Дуже вже слабенько мені мяско перетравлює, мушу чимсь кисленьким заїдати.

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

А що тут дивного? :girl_in_dreams: Природнє материнське бажання. І жодне обіймання свого животика, чи випирання дитинки ножкою/дупкою/ручкою не зрівняється з першим плачем, першим запахом немовляти, першим прикладанням до грудей і посапуванню біля них. Тому на мій погляд то трішки різні речі. І бажання , як на мене, цілком не дивні)))

14. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В мене першого разу якось не так сильно голод мучив, а цього разу то просто караул, як же мені хотілося їсти, відразу після пологів , ще як була в післяродовій то привезли сніданок, тож мені перепала гречка з молоком і чайок такий лікарняний чорний і солодкий, але то все пішло за милу душу, я б і другу порцію подужала, та на жаль не пропонували )). А потім мені привозили їжу з дому, то я з"їдала все своє і ще кожен раз брала ту їжу , що розвозили. Дівчинка по палаті , певно була в шоці, бо по моїх габаритах і не скажеш, що в мене такий апетит. Ну і зараз продовжується те саме, я б їла , їла і їла.

15. Raven

Raven Мама малятка

Ну, хто мене тощика бачив, я перла все лікарняне і дві порції з дому, так що на пологи беріть перекус. В шоці, то не те слово, була моя сусідка.

16. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А я щось взагалі нічого не могла їсти, хіба трохи лікарняного, і просила домашніх, щоб не носили, бо все викидала, і чомусь так досі, нічого не їм крім печива Марія з маслом ,ніколи такого не їла, а зараз точу:girl_crazy:
    А от сусідка по палаті за раз стільки їла, шо я була в шоці:girl_impossible:Її виписували в 16 год, а в 15 ще принесли з дому поїсти:smile:В кожного мабуть по -різному організм реагує

17. mamaNata

mamaNata New Member

Ну все, пишу і не знаю, що робити, бо розумію, що сама мушу вирішувати. Щойно з ЖК, мусила взяти таксі, бо вже так мене налякали, що просто капець...Зробила нині КТГ, робить це КТГ на Виговскього завідуюча, як вона побачила мій тонус, то відразу сказала - терміново в лікарню, так не має бути. КТГ ідеальне, каже якби не бачила клінічну картину такого тонусу, то взагалі претензій ніяких. Одним словом написали мені скерування в ПБ, бо не має бути так. Чесно кажучи такий тонус і скорочення матки я відчуваю дуже давно, весь час скидала на те, що це 5-та вагітність і що це нормально, тепер думаю, чи я не легковажу, при тому всьому ще дитина лежить сідницями, є обвиття нетуге навколо шиї. Дівчата, хто мав більше двох вагітностей, скажіть, в кого такий тонус був, мене хапає навіть вночі, коли з одного боку на другий повертаюсь, ну надцять разів на день, особливо, коли більше ходжу, а я ще собі не брала то до уваги...приїхала додому і не знаю, як поступити

18. Markkomp

19. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

В мене було таке і з першою вагітність і зараз. Перша проходила з загрозами, гормонами, лежанням в лікарні, зараз виношую сама.
    Але в мене якась така фізіологія, підвищена збудливість матки, слабкі зв язки, слабкі м язи живота ітд..."лікуються" мої тонуси відлежуванням, відпочинком.
    Думаю, що якщо у Вас в попередніх вагітностях такого не було, то варто на всякий випадок проконсультуватися в лікаря з пологового. Переважно вони призначають лежати +валерянка.

20. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Спокійно! Тонус матки визначений за допомогою КТГ - справа відносна, на першому місці дослідження серцебиття дитини вкупі з рухами і лише тоді скорочення матки. До того в поліклініці при обстеженні рідко зберігають належні умови (починають після півгодинного спокою, лежачи на боці, тривалість не менше 30-40 хв, моніторинг і т.д). не переймайтесь і дихайте глибше:girl_smile:

Статус теми:
Закрита.