Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. misss

misss New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Я пила досить довго, а зараз закинула.

2. Dream-baby

Dream-baby Member

я пила елевіт (зараз зробила перерву) і фоліо (постійно)

3. loginka

loginka Member

4. Paradise

Paradise New Member

Скажіть, хто знає, чи гінеколог з ЖК дає лікарняне, чи вона посилає в лікарню?

Мені лікарка з ЖК каже весь термін пити йодомарин, елевіт 30 днів приймала, зараз перерва.

5. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Нам по УЗД в 33 тижні казали буде велика дитина, бо тоді мала вже 2200, а родились ми 2900. Я теж не розумію як це вони так важать, похибка там дуууже велика.
    І мене. Шийка сама має готуватися, і це видно при огляді. В мому випадку її готували вже при самих пологах ,коли пішло не все так як треба ,і вона не хотіла відкриватись
    Їх може і не бути взагалі, так що не переживай, малюку затишно ще в животику, то хай сидить
    Пила всю вагітність

6. Chekay

Chekay Well-Known Member

Дожилася, цитую сама себе)))))) знову ж заховаюся в оффтоп

7. Virna

Virna Well-Known Member

чого питаю про йод. Мені порекомендувала лікарка "айк"ю концентрат", там йод є. От п"ю декілька днів і помітила, що від нього в мене печія. От і думаю чи купити собі йодомарин чи взагалі нічого не пити. Бо за ту водичку я заплатила 70 з чимось гривень. Але, напевно, таки куплю "йодомарин".

8. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Сьогодні тільки я почуваю себе не дуже добре?
    Маю тиск 120 / 100 .( мій звичайний 120/80) Казали мені, що якщо нижня межа піднімається, то небезпечно кисневим голодуванням для дитини, то правда? Як можна нормалізувати той тиск((((

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

ти не одна
    вийшли з малою на двір, то я осила 30хв погуляти, а вона потішилась калюжам і ми пішли, випила трохи кави з молоком і хочу дико спати), голова розколюється

10. Amilada

Amilada Well-Known Member

Я п*ю, порадила ендокринолог, при огляді перед взяттям на облік. Але з того що я вичитила, щитовидка звикає до постійної дози йоду. Потім сама ліниться то виробляти. Купила собі дозу 100, а не 200, як прописно. І подекуди можу пропускати. Ще читала в Синево є якісь аналізи для виявлення того гормону, але ендокринолог мусіла би зказати який робити, бо там декілька.
    Взагалі мені не подобається, що призначають вітамини всім підряд на око, аби були. Хоч більшість з них можуть бути передозованими. Ті аналізи до 40 грн. коштують, як на мене перше б відправляли їх робити чим одразу то прописувати: кальцій/вітамін Д, магній, йод.

11. Raven

Raven Мама малятка

правда, пити зелений чайочок, щось сечогінне, якщо тиск не нормалізовується звернутися Обов"язково до лікаря

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

На УЗД ж не важать, а рахують масу плоду- відносно обєму-довжини-ширини різних частинок тіла, тому і похибка така велика буває. В сестри помилились майже на 1кг.
    Тільки його і п'ю, в нас регіон такий, що брак йоду, його навіть невагітним рекомендують, хоча синтетичні препарати погано засвоюються, краще мікроелемент, який є в продуктах. Доречі, мене з початку вагітності страшенно тягнуло на мідії-морську капусту-хурму, а в цих продуктах якраз і є йод. І скажи, що мій оргнізм не вумний?

13. misss

misss New Member

Маю хороші новини, була сьогодні у ПБ, робила там УЗД, сказали, що дитинка вже низько опущена, головкою вниз(це мене дуже тішить:girl_tender:), вагітність доношена, отже можу вже народжувати. Лікар сказав, що будемо чекати 23. ЖДЬОМС!!!

14. Virna

Virna Well-Known Member

мені не "на око" призначили, я здавала гормони щитовидки

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я пожаліюсь. Імунітет геть впав. Як результат - повний писок стоматиту, нежить, горло, і підморожує. Намазалась обліпихою, залізла під перину, гріюсь. Ну от требаж так в останній місяць здати. Всю вагітність так гарно трималась.

16. La esposa

La esposa Moderator

бідака, видужуй! дивись мультики і їж вітамінні смаколики ;)

свято наближається :)
    я теж ждю, аж вже не терпиться)) на бебіплані є група "мартята", так там дівчата родять і родять, а я, таке враження, на другий строк піду, як наш пан мер)) а в телефоні програмка стоїть, яка каже, що мені 6 днів лишилось - не віриться! :girl_nea:

мені завжди писали "завелику" дитину відносно мого терміну. Може скоріше народжу? Дівчата, скажіть, що я народжу до 12, ну скажіть!

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

я теж ждю, аж вже не терпиться))
    А мені як нетерпиться, а що вже говорити дівчаткам, в яких наприклад 40 вже почався?!
    А на рахунок долі дитинки, то ти собі всяке дурне до голови не бери, і жодна дата не може тобі зіпсувати долю дитинки, то ми люди просто собі забагато придумуємо.Викинь дурниці з голови, будеш мати гарного кавалєра, який стане великою" шишкою" і матиме гарну сімю і файний бізнес :-D

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Флешечко, одужуй, знаю як то зле, Іра прально пише, дивись мультики і гамай чоколяду.:-D

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

І взагалі, судячи по лінієчках у дівчат, скоро знову почнеться бебібум на посиденьках

18. Virna

Virna Well-Known Member

я скажу - народите!:girl_wink:
    а як не народите, то в мого свекра ДН 13, а він дуже добрий чоловік:girl_blum: і багато в нас родичів березневих, всі нормальні люди:girl_smile:

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

емммм а що мені казати? коли там народжу? каже чоловік, що малявка чекає "8 марта":)

20. uliana

uliana Well-Known Member

і мені всі кажуть,що буде подарунок:) ждьомс:d25:

Статус теми:
Закрита.