Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

У Львові не має, Оля за кордоном пошопилась, пра?
    Але можна замовити через посередника
    А куртка класна, даремно ти не взяла, я в h&m тільки одну кофтину для вагітних купила, а джинси не могла підібрати, потім купила від Джесіки Сімпсон дуже кльові і ціна була гарна, а взагалі я скромно мала тільки 2 пари джинсів для вагітних і одні з минулого разу

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

У Львові нема, купувала в Польщі. А мені навпаки джинси і оті легенькі штанці H&M, як на мене шили, хоча невагітний одяг цієї марки також не підходив.
    Я з минулого разу мала лише одні штани, більше на себе просто не знайшла, і це були "сподні-о-ужас" - вони з мене сповзали, а оскільки це була зима, низ штанин намокав від снігу і до роботи я добредала з злізшими до колін штанами:girl_in_dreams:. Тому зараз просто балдю від зручних джинс, які знизу, як звичайні, і зверзу зручні.

3. tasha

tasha New Member

От і я ніяк не можу собі підібрати джинси для вагітних, дуже мене ті резинки на бузо під самі груди нервують. Бачила з вузенькою резинкою лише в Mother care, але вони мені там короткі. Взагалі таке враження, що неможливо знайти джинси довгі та не завужені.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я собі купила штани з вузенькою резинкою, то вділа їх лише раз на 16-му тижні. Потім пузо різко почало рости і воно стало пережимати пуз, а з широкою, коли живіт вже солідний мені дуже зручні, не перетискають і не злітають.
    А взагалі я вже писала, що цієї вагітності псіханула з кількістю штанів, а в результаті майже весь час відходила в одних.

5. Amilada

Amilada Well-Known Member

Я шорсь так розхвилювалась через ту загальну мобілізацію. Матка тепер точно в тонусі, неприємні відчуття. Як я буду одна однісінька, бо чоловік прікріплений до військомату що за 80 км. від кримського перевалу, а ще й десантик розвідник.

6. Paradise

Paradise New Member

І я похвалюся трошки...Купила вчора гарненьке платтячко на весну, яке і після животика буде актуальне...
    І в мене питання який термометр потрібно придбати, чи може підійти електронний для дорослого, і якої фірми краще?

Останнє редагування модератором: 3 Березень 2014
  7. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Коли дитинка була маленька, то термометра я не потребувала, а коли вже трішки став дорослішим, то користувались звичайним ртутним. Хоча і маєм електронний, але малий чомусь його не визнає.
    Сьогодні сиділа у приймальному відділенні на Мєчнікова і прозрівала. Дівчата такі маленькі сумки з собою в пологовий беруть, що моя порівняно з ними приготована не на пологи, а на якийсь Армагедон. Приїхала додому, передивилась, ніби нічого зайвого, а сумка вийшла спортивна велика. Як можна йти у пологовий на 2 дні з 2 пакетиками по 50 коп. ??? Я ще перепитувала, то жінка казала, що їй все донесуть. ЕХ, неправильна я якась певно...
    Обговорила з лікарем усе, що мене цікавило, тепер чекаємо на день Х.

8. Fleshka

Я теж так планую. Окремо готую сумочку в родзал а решта все в іншу сумку яка чекатиме в машині.

А з котрим? Чи я вже питала)))

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Та в мене в родзал теж сумка і то досить маленька, а решта то спортивна для перебування в ПБ.
    В неї якраз в тих кульках було не в родзал речі, а в пб, наскільки я її зрозуміла правильно, тому і здивувалась.
    Та і взагалі, там поки я сиділа і чекала лікаря, 4 дівчинки з сумками приїхали, і у всіх такі маленькі, що я реально закомплексувала.

10. La esposa

La esposa Moderator

о, в мене те саме! хоча, я не розраховую ні на яке "донесуть" - максимум підгузники, все решта в сумці. Як останній раз туди халат пхала, то аж лягала на ту сумку, закрити не могла)))
    а в родзал - паперовий пакет 30*40, такий "подарунковий", як для хабараів, з орхідеями))

11. Chekay

Chekay Well-Known Member

Дівчатка, може не зовсім по темі пишу тому заховаю в офтоп, це інформація на майбутнє на рахунок прописки малюка

12. Fleshka

В мене старший досі ніде не прописаний...Сподіваюсь що і з пропискою меншечкого потреби аж такої нагальної не буде.

13. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

цю довідку брав чоловік без мене
    кожна довідка як офіційний документ має певний термін дії, чоловік (прописаний в іншому місті) брав довідку про склад сім’ї до народження Малюка - так вона була дійсна лише місяць, тому мав мороку ще раз оформляти ідентичну довідку
    таку довідку вимагали ще у жовтні в нас

14. Smaylik

Smaylik Member

а що тепер дитину обов язково приписувати відразу?
    Чи це тепер необхідно для того, щоб подати документи на допомогу?
    Бо старшого я прописала десь після року, то із другим також не хочу спішити по особистих причинах.

15. Chekay

Chekay Well-Known Member

я сьогодні телефонувала до бюро, щоб взнати які документи для тої довідки потрібно, то мені сказали що дадуть лише мені особисто в руки і нікому більше

16. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

можливо щось із жовтня вже і змінилося - не буду заперечувати

17. Virna

Virna Well-Known Member

Ще на початку вагітності багато хто мені говорив, що вагітні забутькуваті. Я слухала і дивувалася. І то нічого, що минулого тижня поставила моркву на сковорідку підсмажити і забула. Довела моркву до вугілля, добре, що кухню не спалила. Дівчата, я сьогодні забула в якій квартирі живу. Прийшла додому, під під"їздом стоїть мужчина, питає чи я часом не з 11 квартири. Я кажу: "З 11" (наша 12). Він: "Ми вам меблі привезли". Я: "Які? Ми не замовляли!". Він: "Ви з 11 квартири?". Я: "Так". Але почала думати який в нас номер, бо реально забула. Він: "11 то та, що зліва". Я: "Ааа, нє, наша справа":girl_haha:

18. La esposa

La esposa Moderator

плюсуюсь до питання
    я коли останній раз шукала інформацію, то запам'ятала, що не треба. Щось змінилось?

йду завтра до лікаря в ПБ на огляд. Переживаю чогось :girl_emo:

19. Fashionista

Fashionista Member

Дівчата,хочу теж похвалитись і можливо,комусь стане в нагоді-сьогодні в кінг кросі в marc and spencer купила білизну для вагітних/ годуючих,бюстики дуже гарні,без кісточок,в наборі чорний і білий,лямочки відчіпляються,заплатила 200 грн(коштували 600) :girl_claping:

20. domino

domino Well-Known Member

ООоо, то про мене! Я забуваю все, дуже часто і регулярно, а найгірше, шо 3 рази за тиждень губила гаманець(((( якщо про щось з чоловіком говорила вчора, то нині вже не пам"ятаю!!! Ще ніколи зі мною такого не було:girl_haha:

Статус теми:
Закрита.