Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

У нас сьогодні розпочався 9 місяць, залишилось 4 тижні до зустрічі з моєю крихіткою.:girl_tender: , яка вже знову змінила своє положення,ото круть верть. Тепер в нас гикавка знизу з права, і рухи далі відчуваю дуже низько. Планую візит до лікаря в ПБ, але враховуючи, що ми тепер без машини, то мушу або маршруткою або на ровері)))Думаю після 2 варіанту, пологи розпочнуться трішки швидше.А ще, від сьогодні почну пити чайочок з листя малини.

2. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Цікавить таке питання: чи хтось користується спеціальними кремами для ніг під час вагітності? Якщо так - то якими?
    Мала одну пляшечку від Веледи, дуже хороша, але то дуже дороге задоволення, бо швидко використовується.

3. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Дівчата, може хтось знає, чи Левицька та Коваль роблять кесареві розтини чи тільки приймають природні пологи.

4. tasha

tasha New Member

Дівчата, може порадите до кого звернутись. В мене під мишкою, таке враження що збільшився лімфовузл. І це лише з одної сторони, якщо натиснути на нього то болить. Почалось з вагітності, до якого лікаря з тим звертатись. Чи то пройде і не робити паніки? Не скажу, що він мені заважає, але його трохи замітно, навіть коли опущена рука.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

Я би звернулась до лікаря.

6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

погоджуюсь, до хірурга

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене питання: чи можу я відмовитися від госпіталізаці у патологію? Моя з жк сказала, що як до 4 березня не народжу, то тре в лікарню, а лікар з пб сказала, що можу бігати до 12 березня, а тоді подивимося
    мене ж силою не заберуть?)))

8. uliana

uliana Well-Known Member

Я слухаюсь лікаря з ПБ) казав,що можу до 15 березня гуляти. По розрахункам ЖК я маю родити 6 березня

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Я так розумію, направлення дає твій дільничий гінеколог, а от чи класти, то вже вирішує сам лікар з пологового, тому думаю можеш спокійно чекати перейм.

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

можеш:
    1) відмовитись письмово в ЖК;
    2) піти до лікаря з ПБ, він напише, що ти госпіталізації не потребуєш, ти несеш пісульку в ЖК;
    3) взяти скерування і тупо не лягти

я тупо не лягала обидва рази

11. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я користувалася олійкою від аромаінтер = для зняття втоми ніг= там лише натуральні олійки + під час другої вагітності тиждень користувалася маззю Ліотон, бо мала сильний варикоз.

12. La esposa

La esposa Moderator

мій лікар просив чисто по-людськи такого йому не робити ;)
    бо потім за це має хтось відповідати, а нікому того не треба. Казав, якщо вже будуть наполягати і вперто класти, то краще пообіцяти все на словах і дійсно з'їздити до нього на огляд і заспокоїтись.

а взагалі, я знов прийшла стогнати і жалітися :)
    вчора багато ходила, був настрій, час і натхенння. А перед тим тиждень лежала в хаті, тільки з боку на бік переверталась, як ведмідь в сплячці. Результат: нині лобок болить так, ніби мене туди сильно копнули і маю травму :aggressive: :girl_mad: Напевно, ще роль зіграло оте опущення живота, може кістки ще розходяться, чи що..?
    короче, вже ввечері я була така змучена, аж нудило. І спина почала боліти. Вже думала, що родити буду :girl_nea: боялась тільки, як я така виснажена народжу того чудіка :girl_nea:
    а нині ходжу, як каракатиця :)

ой, маю ще вихвалялку!
    Нажалілася мамі, що не люблю халатів, відповідно і не маю жодного, а в ПБ варто взяти халат. Мама мені пару своїх на вибір запропонувала, і серед них був такий халат, який вона собі пошила для ПБ, коли йшла мене родити! вгадайте, який халат я собі вибрала :girl_spruce_up:

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Порадьте щось мудре, щоб знеболити зубну біль.
    Точніше не зубну, а біль ясен. Той зуб мудрості третій день мене мучить, ясна запалились, розпухли і болять. Щось минулі роки та біль була явно терпиміша.

14. Nola

Nola Member

дівчата наша красунька вчора народилась, вагою 3200, 52см! тепер спимо, гамцяємо цицю і чекаємо коли відпустять додому

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

лікар з ПБ? то інша справа. А з ЖК можна попроще :)

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

і природні, і кесарські, і гінекологічні втручання

17. Latte

Latte New Member

Може сходіть нехай Вам чуть-чуть підріжуть капюшончик (здається так воно називається) щоб зубчик мав куди рости і щоб гній не збирався. Але сходіть краще, бо якщо запалилися ясна- то може краще щоб лікар промив в тому місці... В мене теж зуби мудрості жахливо росли і надокучали кожен раз все сильніше і сильніше :sad: коли я ходила щоб мені підрізали капюшончики то було легше...

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

як правило, після 38 тижнів ЖК дає направлення у пологовий. Цим ЖК знімає з себе відповідальність за вагітну. Далі ви маєте звернутися в пологовий. Лікар пологового вже вирішує чи потрібна госпіталізація чи ні. Це так- якщо по правилам. На практиці- беруть скерування і не лягають, а на дзвінки з ЖК відповідають, що "перебувають під контролем лікаря з пологового ..."; відмовляються від госпіталізації ( в пологовому ці відмови заносяться у відповідний журнал); домовляються з лікарем з пологового про відсутність госпіталізацї. Тобто питання госпіталізації вирішується вже лікарем пологового. В ЖК видачею скерування з себе знімають просто відповідальність за нагляд

19. misss

misss New Member

нарешті можу похвалитися-я зібрала валізу у ПБ.!!! чесно скажу, що зустрітися з дитинкою я дуже вже хочу,але перебувати у ПБ без старшого малого не хочу. я навіть не уявляю собі цих три дні. :girl_feminist:

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ох, як я Вас розумію.
    Я не уявляю як Ромчик без мене буде...точніше я без нього тих пару днів.

Статус теми:
Закрита.