Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

ну то "махнетись" скарбами, та й по всьому :connie_pull-pigtail

2. La esposa

La esposa Moderator

бгггг, то би було прикольно)))

Надіслано від мого ViewPad 10e, використовуючи Tapatalk

3. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

А я сьогодні помірялася))) 100х106х106)))) До вагітності було 88х64х94. А я то думаю, чого мене чоловік колобочком почав називати))))) Добре, хоч ріст 171, а не 106:) На вагу вже навіть не ставала...ну його

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Далі катастрофічно бракує повітря, болять ребра, і жахливий жор.
    З нового - один з зубів мудрості знову активізував свій ріст, досить болюче але поки терпимо.
    От що нестерпно, так це зуд. Щовечора і щоночі не дає мені спокою. Дах вже зриває від тих вечірніх чесоток.
    Як з тим боротись?

5. AilataN

AilataN жива

То від жору. Вірніше від "поправляння", набирання ваги. Шкіра потихесеньку тягнеться і через те чухається. Особливо від "поправляння" в зони живота))
    допоможуть олійки змішані з бепантеном, або креми від подразнень/пошкоджень шкіри змішати з олійками.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

часом зуд викликається, коли матка давить на жовчний і перекриває вільний відтік жовчі. Тоді зростає білірубін в крові і викликається оцей "печінковий" зуд. Минає, коли живіт опускається ( ну або вже після пологів). Правда, для "треба щось робити" часом призначають препарати на основі артишоку ( той же Хофітол)

7. Fleshka

Спершу теж на то думала. Тільки от чешетьсься не тільки те, що росте, а все тіло, ноги-руки-пятки-пальці ну і пузо-груди, іто в один і той самий час доби щодня.
    Вже думала може то психологічне, але то караул. Олійки і креми для вагітних що маю ще більше усугубляють, після них взагалі дике бажання залізти в душ і все змити.
    Мдя. Я цієї вагітності стільки всього пізнала на собі того, про що першого разу і не знала навіть.

8. uliana

uliana Well-Known Member

я не одна і це тішить:girl_wink: те саме маю(((( але чешеться тільки спина,груди і руки...душ помагає,але як тільки вилажу - те саме(
    мені не допомогло,тому чекаю пологів...я вже думала,що то алергія на щось і сіла на дієту:) толку нуль...

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

пам"ятаєте, і я про то писала. зараз практично пройшло) тільки ще ноги трохи чухаються і груди) ну груди ясно, а от решту певне треба перечекати)

10. La esposa

La esposa Moderator

А в мене, здається, живіт опустився... не зарано? :ninja:

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

яка я не виспана нині:sad: аж голова паморочиться, мала погано спала, а мені від тої ситуації в державі сняться вже дві ночі підряд погані сни((((
    от якби прийшлось нині родити, то певно не змогла б, бо дуже обезсилена....
    і погода не дуже радує, бачу що ще зима хоче бути

12. Amilada

Amilada Well-Known Member

То саме, навіть не знала що вони теж розширюються. Певно через то так спина мені болить. Вчора плакала від болю. Хочеться відпочити, а лежати нема як, колить затерпає, ниє, хрустить. Ще стільки часу ходити, а я-як старе корито. Як від того позбавитись?!

13. Fleshka

В мене таке відчуття, що не розширюються, а складаються, як гармошка. І то справді дуже боляче. Як жеж я сьогодні зранку стогнала з тими реберцями.

а в мене безсоння і пригнічений стан, думки, сни, в всьому переважає сум і жаль
    Не буду навіть описувати як то все відбивається на всіх членах нашої сім"ї, бо зі всіх сил намагаюсь витягувати нас по черзі з дипресивно плаксивого стану. Не завжди виходить, але треба.

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Та куда там зарано? Якраз в сам раз.
    При першій вагітності за два тижні може почати опускатись.
    Правда в мене він взагалі аж на самих переймах опустився.

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

думаю , це у кожної жінки індивідуально, але на вашому терміні думаю не рано.
    У мене в 38 опустився, народила в 40 т і 5 днів.
    Вчора і сьогодні відчуваю рухи дуже дуже низько, і як тільки сідаю, то малеча починає тааааак борсатись. Тому тепер займаю лише два положення: лежаче і стояче. Усьо. То так незручно за компом стоячи дописувати.

15. Fleshka

О-о-о, я ці позиції займаю вже з два-три тижні. Дописую хіба з телефону і сиджу за столом хіба напівухилившись, бо інакше боляче.
    Може і правда малеча велицьонька.

16. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ну це у мене наврядчи, судячи з того, що перше малятко було маленьке, то і друге думаю таке буде. Я от надіюсь , щоб хоча б 3 кг набрало, бо після втрати ваги точно приставатимуть про докорм, а я так хочу після пологів тільки спокою...

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в 36 тижнів всі 3 рази опустився. хлопці на 42, Віруся на 43 народились

18. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Дівчатка, я кладу ноут на тверду бокову частину( на диванному кутку такі вмонтовані), лягаю на бік на дві подушкиі для мене ці хвилини відволіктись в неті навпаки дуже навіть в кайф...бо сидячии не можливо...

19. ReyeN

ReyeN New Member

а в мене живіт вже більше як 2,5 тижні тому опустився... і поки що ще чекаю)

20. ReyeN

ReyeN New Member

і ще такий прикол - тренувала щойно дихальні вправи при родах, і зразу з грудей "потекло")

Статус теми:
Закрита.