Для майбутніх мам (10)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Lapatulya, 13 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

але то не означає, що ти не потрібна їм :girl_haha:

В минулу вагітність теж падала, правда на спину і на сходах, теж було лячно, але все обійшлося, не переживайте, все у вас буде добре!!!
    оце цікаво, в минулу вагітність нічого не приймала і в цю не планую.
    Думаю в кожної жінки все повинно йти, як організм того потребує, і непотрібно йому свічками допомагати(якщо нема серйозних медичних показань звичайно).

2. Raven

Raven Мама малятка

то певне з розряду раз прийшли, то я шось таки випишу
    а валер"янку можна попити після стресу

3. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а в мене капець(((
    прийшла я сьогодні до своєї дохтора, вона мені подивилась аналізи, УЗД і каже - все нормально, даю скерування в патологію.
    я питаю, чому так рано, а вона каже - діти великі, двоє лежать поперек, треба кожен день робити КТГ, ще й до того є передвісники пологів(((
    як то мене з колії вибило(((( сумки не складені, мала в садочку до обіду зараз, бо лікуємо аденоїди і нема її кому забирати, ще й мій лікар з ПБ до 1 грудня у відпустці (хоч казав, що прийде, але мені то не підходить, я думала, мене хоч після обіду відпускати будуть, а без нього сумніваюсь, що так вийде((((
    :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Не панікуйте, треба значить треба, може прийдете в пологовий, а там ще скажуть погуляти тиждень-два, вони ж всі страхуються зараз, то може ще убалтаєте їх. А те що дітки лежать поперек, то ж тільки 34 тижні, вони в любий момент можуть повернутися. Так що не все так страшно)))

5. Raven

Raven Мама малятка

до першого вже не так далеко, якщо про предвісники тільки страшила і на узд нічого не наголошували, то можна і почекати трошка
    а для чого кожного дня ктг робити?

6. Borsychok

узд я робила майже 2 тижні тому.

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

як мені пояснила, діти великі.
    що вага 2200 завелика на такому терміні навіть для однієї дитини, а в мене 2050 і 2250.

7. Raven

Raven Мама малятка

я б такою вагою діток тільки тішилася, якщо на узд про серцевий ритм нічого не казали я б ктг щоденним не переймалася. Правда з лікарем з пб переговорила, чи варта лягати в потологію.

8. Borsychok

а я і тішуся :girl_tender:
    не казали.

так справа в тому, що і він каже лягати, а в діагнозі мені написали "передвісники пологів", то мене вже точно нікуди не випустять :girl_devil:

я правда не проти лягти і зразу народити, але в мене ПДП 1 січня:girl_cray:

Останнє редагування: 22 Листопад 2013
  9. Gorodocka

Gorodocka New Member

Не знаю чи в цю тему, але хочу поділитись своєю пригодою сьогоднішньою! Здавала вчора у Медісі що на Дністерськійкров з вени на вади розвитку (скринінг другого триместру вагітності) як вони ту кров брали то байка, найменша з неприємностей яку ми пережили. Сьогодні зранку дзвінок на мобільний: чи я часом не їла як йшла здавати аналізи, бо аналіз не вийшов прийдіть перездайте, але вже терміново. Коли я прийшла перездавати, то медсестра почала задавати питання чи я дійсно вагітна, чи сама собі уявила? Чи я вже була на узі? Що якщо я і була вагітна то вже точно не вагітна? Мене охопила паніка як і мою лікарку з ЖК. Моя гінеколог зразу з того переляку мене відправила на узі. А на УЗІ з дитиною все в порядку. Але як наслідок стресу матка в тонусі. А я не можу ніяк відійти від безтакності наших деяких лікарів. Завтра маю йти за результатом перездачі. Цікаво що вони завтра ще придумають.

10. Raven

Raven Мама малятка

а воно Вам взагалі треба бало здавати? написали б відмову і мали б чистий спокій, і гроші б на ту дурню не тратили

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

вони не можуть точно знати вагу дитини
    я вже писала, що мені казали, що буду мати маленьку, але сталося зовсім інакше....

12. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

а мені , навпаки, казали що буде дуже маленька ( до 2 кг) і теж лягати в патологію(( Бо живіт був малий і вона ( лікарка ) дивилась на узд.
    Але, малявка народилась з цілком нормальною вагою - 3 100 . Тому похибка є завжди. В патологію лягати відмовлялась. Вже приїхали в пологовий родити, а у мене тільки передвісники, так і тиждень у патології провалялась - доки не народила, бо додому недуже хотіли відпускати. Пробуйте домовитись з лікарями. Я, наприклад, ночувати ходила додому..

13. Borsychok

в мене сьогодні з животом прикол був: міряли висоту живота (чи як правильно -висоту дна матки?), і лікар собі там відмічає в обмінній в графіку якомусь, то в мене той графік вже два рази домальований :girl_crazy:
    короче, не розраховані ті графіки на такі пузяки, як в мене :biggrin:

14. Savchenko

Savchenko Member

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Офіційно виписуюсь з цієї темки, але буду заглядати сюди:girl_curtsey:
    19.11.13 о 9-15 в нас народилася друга красуня-донечка вагою 3300, 52см.
    Вдруге переконалася, що народження дитинки це таке незабутнє, прекрасне таїнство яке не можливо передати словами! Малесенька копія старшої сестрички, чемно спайкає і гамає цицю.
    Бажаю усім щасливо виносити і легесенько народити своїх діточок. Головне налаштуватися на позитив і йти на пологи з молитвою до Бога.

16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

ну то дійсно капець! Вони хочуть з себе відповідальність скинути і відправляють усіз х двійнятами в паталогію.
    Мені в ПБ лікарка, коли я сказала, що мені в ЖК теж в 34-35 тиж погрожували дати направлення в патаологі., відповіла, що хай собі направлення дадуть і відправила гуляти до повних 37 тиж.

Хоча малюки теж немаленькі, один поперек, друга сидничками. Але сказала, що нема чого здоровим жінкам в паталогії киснути.

І в мене схожа вага... на 30тиж в одного була 1980 в дівчинки трошечки менше. І нічо, сказали гуляти (правда лікарка взяла обіцянку, що я не буду мити вікна, люстри, підлогу і взагалі, що буду максимально лежати. Але я і без обіцянок цілими днями валяюсь))))

17. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Мені з першою теж казали що завелика і двом коліжанкам теж таке казали, але ми по різному це сприймали...одна це настільки серйозно сприйняла що ми ледве іі вмовили не панікувати а то по іі виразу обличчя вона готова була ''сідати на діэту''

18. Raven

Raven Мама малятка

завтра останній раз тьопаю в жк, якби не мої нирки ніхто б мене там не зобачив. Приїхав мій візочок вже, але ще не забираю, бо мама почне мозги промивати. Я і так дивуюся, як це вона новий комод, затарений дитячими речима, мені не згадала:girl_in_dreams:.
    Хоч предвісники вже є, але думаю, що до 42 тижня доходжу, то родинне:d23:.

19. La esposa

La esposa Moderator

оооой, мені вже давно мама моск виносить :8: в останній телефонній розмові довелось досить різко і агресивно міняти тему, бо вже сили нема сперечатись...

А мене чоловік вчора "обламав". Сказав, що не впевнений, що хоче бути зі мною на пологах. Ну не хочеш - не будь, але чого раніше було надію подавати? Обійшлася б. Тепер я розгублена і якась налякана, бо занадто довго налаштовувала себе на протилежне. Хочеться йому насолити-наперчити і взагалі заборонити мене супроводжувати :girl_devil: Але мені то перейде :beee:

А ще шукаю фотографа і не можу вирішити нічого. В голові задумка є, але я собі рідко подобаюсь на фото, а ще я боюся фотографуватись.. стаю якась дерев"яна і тільки чекаю, поки мене відпустять додому...

20. Raven

Raven Мама малятка

те саме, ще фотосесії не зробила, надіюсь встигну

а я вже змирилася, хай вирішує

Статус теми:
Закрита.