Для чого нам діти?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем tslezinska, 14 Січень 2010.

1. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

Відповідь: Для чого нам діти?

?!!
    Я не можу хизуватися своєю "дітородністю", хоча б тому, що діти - це Дар від Бога, а не якесь моє особисте досягнення. Ми з чоловіком чітко усвідомили, що в цій справі ВСЕ в руках Божих, а ми лише дрібні істоти.
    І останнє, щоб вийти з цієї дискусії, ше раз (тепер чітко і лаконічно) відповім на задане питання "Для чого нам діти?" Для того, щоб ми почувалися щасливішими!
    P.S. Олюшко і Афаліно: не треба злості, це абсолютно нерентабельне почуття, воно тільки заважає у житті. Будьте щасливими!
    :girl_bye2:

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Якось воно не дуже- робити собі щастя дітьми...

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А чим його робити? Кар"єрами, машинами і іже с німі? Нє, кожному своє, але то, на мій погляд, найприродніше бажання - мати дитину і бути від того щасливішим. Можна скільки завгодно філософствувати на тему хто кому більше дає-віддає в стосунках бітьків і дітей. Я не вірю, що хтось, плануючи дитину, не сподівається принести в своє життя трохи одаткового щастя.

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ну я трохи не то мала на увазі. Просто як в житті щастя немає- то бідні діти.

5. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ну в цитованому Вами дописі теж трохи не те мали на увазі;) Між "почуватися трохи щасливішими з народженням дитини" і "робити собі щастя дитиною" величезна різниця.