Дизбактеріоз: міф чи реальність.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Zoryanazirka, 19 Лютий 2008.

1. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Відповідь: Якщо в дитинки щось болить..

Чи існує життя на Марсі? #100 #116 Є навіть така тема Дизбактеріоз: міф чи реальність.

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

Значення обліку частоти випорожнення новонародженої дитини
    Дисбактеріоз у грудної дитини, або гадання по вмісту підгузника

Животик, засвоювання молока, найчастіші проблеми.
    Любимые заболевания здорового новорожденного
    Первые проблемы с пищеварением при грудном вскармливании
    У моего грудничка запор? Надо ли давать ему слабительное?
    о лактозе и лактозной непереносимости (или лактазной недостаточности)
    Лактазная недостаточность у детей на исключительно грудном вскармливании
    Дисбактериоз - синдром раздраженного кишечника: эссе - анализ проблемы

Останнє редагування: 28 Грудень 2009
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

навпаки, стараюся, якщо смоктала мало з одної груді, а через короткий проміжок часу попросила ще, то даю з тої самої. чи то неправильно?

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

оце Ніна правильно колись написала, ще з досвіду Каті, вдумайтесь, якщо навіть в КОМЕРЦІЯЛІЗОВАНІЙ Гамериці таке рекомменд...

та то якраз так і має бути. Тобто це правильно.

Особисто я до сих пір міняю груди кожного разу лиш вночі, бо дитина гарно вночі їсть 3-4 рази, що 1,5 -2,5 години, винятки тіки ночі, коли температура або зуби (бо в такі ночі може їсти навіть що 40 хв...)

Останнє редагування: 28 Грудень 2009
  4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

Я з Марком собі вела щоденник де все записувала - вагу зріст, коли і скільки їли, спали.. Так Марко в віці Михася вже поїли бактеріофагом через дизбактеріоз... Як згадаю то аж серце болить яка я дурна була. В Михася точно такі ж какашки - часом жовті, часом зелені, я вже навіть уваги на то не звертаю. Правда Марко в місяць і 15 днів важив 6920 !!! А Михась 5490. Мама каже що Марка животик болів через переїдання - він смоктав цицю нонстоп перші 3 місяці

5. Pazunika

Pazunika New Member

Коли ми виписувались із пологового то неонатолог "порадила" давати бактеріофаг, я питаю: "а навіщо?",
    вона: "це нормалізує мікрофору",
    я:"це ж немовля (ми були тіко на гв) там стерильна флора - всі це зають",
    вона:"таке моє лікування, ви щ о мені не довіряєте?"
    от такий діалог (і як їй можна довіряти):girl_mad:
    ми нічого такого дитині не давали, синулі вже 8 місяців і якихось особливих проблем у нас не було:girl_in_dreams:

6. Lithium

Lithium Active Member

Я не розумію, якщо дитна тиждень не какає і кричить днями і ночами, то ви рахуєте це нормальним. А попробуйте ви тиждень не П.,і при цьому вас буде боліти живіт, як ви будете себе почувати, чудово, я дуже сумніваюсь!!? Щодо стафілококів і т. п., якщо малеча на ГВ то це ще півбіди, всі ми знаємо про цілющі властивості ГМ, а коли ШГ, то що робити? Знімати коліки треба і виводити ці всі погані бактерії бактеріофагами, знаю з власного досвіду.

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ви даремно в такому однозначному тоні пишете.Ми теж на ШВ були і спали за чотири дні в лікарні по 15 хв,бо решта часу малий ричав від "чогось",і трубочки пробували,і неонатологи дивились,і вони умудрились змінити новонародженій дитині двічі суміш(недоробки),а потім дали"вітамінки"фенобарбітальчик,по типуСпить і некричить значить здоровий!!!!А потім все гарно списали на ДИЗБАКТЕРІОЗ,і після того перепробували всі можливі Бактеріофаги і сімбітери і ще купу "чудодійних ліків"-і це ніяк не змінило картини в кращий бік.нажаль.

8. Lithium

Lithium Active Member

Нам також писали море препаратів, навіть говорили що стаілокок лікується антибіотиками, безглуздя. Ми їли Нутрілон, і пили протистафілококовий бактеріофаг, промивали ним очко яке закисало, а говорили забита сльозова протока, треба пробивати. За місяць часу все пройшло і око і живіт. Тут треба ще уточнити що ми були проблемна дитина, після реанімації, яка крім того ще приймала купу препаратів, тобто в нас нормальної мікрофлори майже взагалі не було.

9. natorella

natorella Well-Known Member

ну в основному тут ведеться мова саме про випадки з ГВ-дітьми. якшо випадок такий як у вас - то зовсім інша мова

10. Lithium

Lithium Active Member

Я знаю випадок, коли дитинка була на ГВ. і померла після ураження патогенним (бо його є кілька видів,а патогений дуже поганий) стафілококом і іншою заразою, так що тут треба робити нову гілку розмови про ізні види зараза. І до речі що ви маєте проти бактеріофагів це безобідні лікарства, просто щоб від них був ефект є певні нюанси їх прийому. Моя знайома, дитинка після операції на ШКТ тільки на симбітері і виживала.

11. natorella

діти мали певні проблеми
    ми говоримо про призначення симбітеру ВСІМ в пологових без розбору!!!!

12. Diana

Diana мрійниця

а нам симбітер не підійшов, давав ще більше здуття животика і алергію, допомагав субалін, біфіформ і ін. бактерії і бактеріофаги також трошки допомагали, але найбільше допоміг час!!!

13. Lithium

Lithium Active Member

Я повторюсь, що кожна дитинка індивідуальна, як і кожен випадок, комусь добре, комусь зле, тобто тут думок може бути багато. Бажаю всім не хворіти. А на рахунок виписують всім, бо 9 із 10 львівських дітей мають стафілокок, в когось проходить само, а когось треба лікувати через значну кількість. Давати, не давати ліки ваше право, лікар завжди себе страхує тому і робить призначення.

14. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Звідки така медична статистика? :) посилання на документ будь-ласка якщо ви статистику таку наводите.
    прочитайте статтю яка в цій темі наводилася багато разів Дисбактеріоз у грудної дитини, або гадання по вмісту підгузника а особливо зверніть увагу на це

15. Lithium

Lithium Active Member

Статистику наводжу, зі слів лікаря, ви напевно трошки не дочитали всі дописи, звичайно, якщо дитину нічого не турбує, але коли дитина тиждень не ходить по великому і до того щей болить живіт, то тут явно є проблеми. Давайте будь ласка будем уточняти, що якщо вже висіяли какшки і там не все гуд, тобто погана мікрофлора переважає позитивну це проблема, якої треба вирішувати. Але я знову повторюсь що я маю на увазі діток, які знаходяться на ШВ, а для малят ГВ такі проблеми проходять легше звичайно.

16. natorella

17. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

В підручнику з анатомії пише що кал дорослого чи дитини на третину складається з різноманітних бактерій. Вони в здоровому організмі погоди не роблять. В мене цьотка біолог, вона мені колись запропонувала в мікроском на мою шкуру помитих рук подивитися, то я там таке побачила... ліпше б не дивилася, то я собі уявляю, що сидить всередині нас, слабо правда, але більше не хочу.

18. Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

Хоч багато хто в цій темі пише, що дизбактеріоз це міф, але я переконуюся, що він реальність.
    Мому синочку 4,5 місяців і до цього часу його страшно мучать коліки, практично кожен день, особливо ввечері і в ночі. Лікування почали, близько місяця тому після здачі посіву калу, але ефекту практично ніякого немає до сьогоднішнього дня. Давала і бактеріофаг, і ніфуроксазид, і фурозолідон, і корисні бактерії, але нічого не помагає

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

А для чого давали ніфуроксозид при дисбактеріозі - це ж антибіотик, який ще більше вбиває флору кишечника?

20. Lithium

Lithium Active Member

Нифуроксазид — кишечный антисептик.ПОКАЗАНИЯ: острая диарея инфекционного генеза; хронические колиты и энтероколиты инфекционной этиологии; комплексное лечение синдрома дисбиоза кишечника; профилактика инфекционных осложнений со стороны ЖКТ при хирургических операциях.