Дизбактеріоз: міф чи реальність.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Zoryanazirka, 19 Лютий 2008.

1. Kosmichna

Kosmichna New Member

Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

В нас аналогічна ситуація із каками і ріднькі дуже і пінка є і слиз також, правда какаємо ми приблизно 4-5 разів в день. Те що дитинка какає раз в день, то не біда на грудному може не какти до тижня часу взагалі, якщо молочко мами добре засвоюється. Якщо малеча спокійна, значить все гаразд.
    Я даю своїй малечі живі бактерії "Біогая", вона від того самостійно робить всі свої справи без трубочки і так не мучиться як раніше.

2. Arno

Arno New Member

Дівчата підкажіть чи висівали комусь в калі гриби Кандіда? Чи давали ви діткам протигрибкові препарати? Доні 2 місяці-один педіатр виписав Ністатин другий радить чекати до півроку бо надто ніжна печінка ще.Шо робити?

3. Chamomile

Chamomile New Member

моїй малечі майже 2 місяці. Коли в місяць ходили до педіатра, то вона побачила слиз в каках, насварила, що не дотримуюсь дієти. Хоч я особливо там нічого не бачила. А от останніх 4 дні синочок справді какає ріденько і зі слизом. З чим це може бути пов'язано? Чи це нормальне явище? Дитина нормально себе почуває.

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Може хтось підказати чи потрібно після 3 днів прийому секстафагу давати дитині пробіотики.Чи вистарчить ГВ?По дурості 3 дні давали ту гидоту малому і тепер не знаю як то вивести і які можуть бути наслідки.

5. Hruska

Hruska Well-Known Member

Підскажіть будь ласка, що робити, коли дитина по 2-3 дні не какає ???
    Потім мушу помагати бо дуже-дуже це її турбує, практично весь несонний час тиснеться і мучиться...пукати - пукає добре, а от какати не какає :sad:
    П.С.: харчування тільки грудне молоко.
    Дуже чекаю поради, бо вже не знаю, як допомогти малечі....

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

масаж зробіть, теплу пропрасовану пеленочку покладіть на животик. В мене теж раз на 4 дня какав))То ми так допомагали йому)

7. Hruska

Hruska Well-Known Member

Катруська в мене, постійно на животі лежить..масажики по животику та спинці завжди роблю...правда пеленку теплу не кладу, бо вона в мене таке шило, що з тою пеленкою за нею не стигаю...
    Зараз вже декілька днів давала Дуфалак, так бачу, що їй від нього погано, проносить, а від цього її ще більше "тисне". В день майже не спить, бо тільки розслабиться, то починаються тиснуньчики :sad:, навіть наїстися толком не може, бо зразу тиснуться починає :sad:

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

була педіатр. мала якраз покакала.каки з білими згустками, ніби крупинками.внеї то вже три дні. написала покапати Біфіформ. давати? як кажете?

9. kolobok

kolobok Member

та то просто молоко неповністю стравлене. Я би не давала нічого.

Останнє редагування: 24 Травень 2011
  10. Януся

Януся Well-Known Member

Олю, ми так какали періодично до 6 місяців. Це просто неперетавлене молочко.

11. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

і ми так какали і нічого, я б нічого не давала...

12. Malyatko

Malyatko New Member

і ми так само :)

13. Klava

Klava Member

І ми так само какали - то майже у всіх на ГВ так виглядає. Тому не переживайте!

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ну то добре. і я не переживала. перечитала трохи статей, що поки саму дитинку нічого не турує нема чого підгузники досліджувати!

15. Strelka

Strelka Member

Моэму хлопчику 1.5р. знайшли патогений стафiлокок 13*10388 i виписали секстофак,от я думаю показник не э великий чи незашкоде йому цей препарат.Може дiвчата мали таку ситуацiю i щось пiдскажите?

16. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

коли дитина на гв, то цілком нормально какати і раз в 7-10 днів. Інше питання, якщо дитину то мучить. Тоді можливо більше ножками робити зарядку, масувати животик, часто викладати на живіт.

17. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Дитина останній місяць какає не кожен день, як було до того, а раз на 2-3 дні. До того ж стілець зі слизом і неприємним запахом. З вигляду дитину ніц не турбує, хіба пукає більше). Вже раз мали кишкову інфекцію, але тоді й дитина була марудна, а зараз навіть не знаю, що робити. До лікаря йти неохота, бо ліків давати не хочеться. Може, якось природніше можна налагодити стілець?

18. puwechka

puwechka New Member

ми теж пили ту каку, смердить жах, але у нас був ледь не стерильний кишківник, ні кишкової палички, ні лакто, ні біфідобактерій..нам допоміг, животик перестав боліти, какаєм гарно. лише той запах-бррр

19. Diana

Diana мрійниця

дівчата я до вас за порадою, була 3 тижні тому у малої ангіна, приймали антибіотик і от від нього досі не можем відійти, майже нічого не їмо, + 1-2 рази на день випорожнення рідкі не сформовані, та із сильним запахом, + грибковий наліт на мигдалинах. Педіатр каже кишкова інфекція та призначає ніфуроксазид, лор - грибкова ангіна, а я бачу що це все нарушено після антибіотика.Даю хілак та чорне вугілля, та багато пити. Кажуть здавати аналіз на дизбак, однак нам вже майже 5років, чи буде він інформативний. Якщо у ваших діток було щось похоже, напишіть чим рятувались

20. Lingerie

Lingerie New Member

А моя доня вже тиждень какаэ по 4-5 раз на день (iiмо фрукти,огiрочки). Не пiдскажете, чи може бути це дизбактерiоз? В неii аж попка болить(((