Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

Так двері в кухню можуть відкриватися в середину в кухню чи бути розсувними.

2. Lambada

Lambada Member

розсувні не надто практично - хіба що за умови, що рейки будуть тільки вгорі. Але для міцного кріплення - мають і низ тримати, а вичищати низ, як на мене - не надто практично, бо кухня все-таки - робоча зона... і ходити незручно, весь час треба делікатно щоби не пошкодити механізм...:girl_nea:

3. Tanita

Tanita New Member

В мене кухня глянцева, але темна. На темному фасаді видно відбитки пальців, але не видно бруду, а на світлому - навпаки. Але глянцеві фасади ДУЖЕ легко доглядати. Я перепробувала різні способи і найкращий - витирати мікрофіброю і засобом для миття вікон.

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

як на мене то краще, звісно, навпаки, нехай я витру бруд і буду спокійна, що моя кухня чиста.

5. kineret

kineret Вірю в диво...

Дівчата, потребую Вашої поради. Півтора роки тому зробили ми кухню. І все б добре, але дуже мені муляє очі одна, як на мене, "недоработка".
    Там де я обмалювала і з протилежного боку. Цей вид мене просто бісить, правда, тільки мене. Спочатку думала щось понаставляти на ті нижчі тумбочки, але щось нічого не вдалося підібрати з того, що попадалося на очі. А зараз натрапила на такі "наклейки"
    І виникла в мене ідея вирізати з ДВП 2 прямокутники (довжиною від витяжки до стінки вищих шафок, висотою як вищі шафки), наклеїти пару наклейок і закрити ними той "простір". Але не знаю чи не буде то ДВП виглядати як "добрий день", і чи пасуватимуть ті "наклейки" чи це вже буде перебор?
    Можливо, Ви ще щось порадите. Буду дуже вдячна, бо самій більше нічого в голову не приходить.

6. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Я б купила якусь декорацію, або поставила вючийся більший вазонок(так в моєї подруги.)досок не ставила б. Чи картину кухону на крайняк...

7. Corena

дозамовте собі ще дві шафки на той розмір, та й вже. відкрито нічого не рекомендую туди ставити, бо над плитою просто буде все заростати тим жирним пилом, який дуже важко мити.

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

ми так "прикрили" один недолік на кухні :connie_pull-pigtail чоловікова сестра намалювала картину

9. kineret

kineret Вірю в диво...

Та це я знаю, тому і перестала шукати якісь декори.
    Спочатку думала це зробити, але мені сказали, що навряд чи вгадають зробити дверки точно такого ж кольору. От я затормозила з цим ділом.

10. Corena

то виберіть собі якесь скло матове, чи гофроване, що у вас там по декорах?... то буде найкраще. все інше в цьому місці буде виглядати "непришийкобиліхвіст" ще й симетрично.

11. Seppy

Seppy Active Member

підкажіть, як можна заховати чи задекорувати газовий стояк, вліплений по самій середині стіни на кухні? Буду дуже вдячна за фото.

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

А пофарбувати його в колір стіни чи фасадів або кухонного фартуха?в нас теж той "красень" присутній, малюватимемо в колір стіни.

13. Seppy

Seppy Active Member

Хочу його зовсім сховати, але замуровувати "на глухо" не можна

14. Музик

Музик Мартуська

а чому? ми заховали за шафки кухонні

15. Seppy

Seppy Active Member

А там де фартух з плитки її видно?

16. Музик

Музик Мартуська

в нас ситуація така: труба на висоті 1,56 см (якщо я не помиляюсь), там де по стіні йде горизонтально - заховали за шафки (в шафках майстри зробили подвійну задню стінку, тому ми не прив'язувались до тої висоти), та частина, що є до поверхні - там алюмінієвий шланг - то його видно, але мене то не парить

17. APR

APR Well-Known Member

В мене така сама ситуація,газовий стояк посередині стіни на кухні,ну нікуди його не приховаєш,так що прийшла ідея його задекорувати,ось так виглядає
    [​IMG][​IMG]

18. Seppy

Seppy Active Member

А мене дуже "парить", бо якщо не придумаю як сховати, то буде виглядати ось так:
    тільки кухня в мене буде в такому стилі:

і труба капець як там не вписується :girl_cray:

19. Nana11

Nana11 аспіранточка

в мене так труба виглядає, спочатку там висіла косичка з цибулі- прикривала, але потім якось вона висохла і я її викинула, шоб не загорілася десь часом. І все, мені шось ті труби очі не мозолять, а придумати шось людське над газом, то навіть не уявляю шоб то мало бути.

20. Seppy

Seppy Active Member

А цікаво, чи можна з газовиками домовитись, щоб перенесли трубу в кут типу як на фото?
    [​IMG][​IMG]

Статус теми:
Закрита.