Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні.

Вона у Вас досить величенька. І гарна. Не те, що моя - 6 кв.

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

оця також колись була 6 кв.:)

3. Leila

Leila Well-Known Member

А що ви зробили поміняли хату чи якось розширювали? Я свої 5,5 кв.м кухні терпіти не можу, але мушу

4. Oriana

Oriana Well-Known Member

Так! Що ж Ви зробили?:)

5. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

ми добудовували в нас особняк.

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Моя кухня

7. mashynka

mashynka Well-Known Member

Не втрималась, щоб не написати тут :girl_smile:. Коли робили ремонт дуууже грунтовно підійшли до функціональних речей, ну і до зовнішнього вигляду теж - бо кухня в нас є частиною вітальні. Фоти трошки не найкращої якості... але хотілося зробити тут і вже - так що вибачайте )))

1. Загальний вигляд з вітальні
    2. Вигляд з виходу в кухню. Посередині - варочна панель - і гарно і функціонально. Внизу - 6 шуфляд різної висоти - для столових приборів, для баняків, мисочок, пателень і т.д. і найбільш вживаних харчів.
    3. Всякі висувні "секретики", які ховаються в колоні. Внизу - виїжджає кухонний комбайн, посередині - "шуфлядка" для спецій, чаю, кави. Зверху - карго з менш використовуваними дрібницями, але теж зручно туди добиратися. Внизу під столом по тій жеж лінії - "бар".
    4. Старалися розмістити по правилах - холодильник-мойка- варочна панель. Те що без фасаду (надіюся тимчасово) - це посудомийка. Мікрохвильовка - над духовкою - біля холодильника - зручно витягаєш з холодильника - і розігріваєш. Над мойкою і посудомийною машиною зверху - навісні тумбочки з тарілками і горнятками. В куті - "чарівний кут", завдяки якому використовуємо площу всього кута, там зберігаємо найменш вживані речі.

Загалом скажу що продумували наперед - що буде де лежати і чи буде так зручно в кожній шуфляді і поличці - зараз це відчувається в побуті і дуже облегчує процес приготування їди. Єдиний мінус - це неякісна робота майстрів по встановленню.

Пройшло 2 роки після того як робили ремонт - бачимо дуже багато недоліків тепер власне по зборці. Як дійдуть руки - плануємо найняти толкових майстрів, які збирають кухню, щоб подотягували все. Тому, мабуть, краще не економити, а щоб зразу було зроблено все так як треба.

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я взагалі їх не бачу

9. mashynka

mashynka Well-Known Member

ой, чомусь не додались фотки в основному пості :sad:...

10. zara

zara Well-Known Member

Класно! Супер просто! Я би забрала той жовтий колір зі стіни, а так- дуже і дуже. І ще б хотілося знати площу кухні.

11. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Нашпортала в неті:

12. Natalya

Natalya Well-Known Member

Воно то оригінально, але до реалій наших квартир не дуже підходить - воду/каналізацію треба кидати під підлогу, плита тільки електрична, бо з газовими тубами взагалі мороки буде море. А витяжку як організувати, якщо вентиляція десь збоку в стіні?.. Хоча було б дуже цікаво подивитись фото, якщо в когось схоже планування таки є.

13. Андріана

Андріана Well-Known Member

думаю все залежить від площі кухні, якщо є простір то шось подібне можна організувати. воду,каналізацію не обов"язково під підлогу, можна під меблі в простір ніжок, щоб в разі чого можна було міняти. витяжки є зараз різні, наприклад, що кріпляться до стелі, а витяг можна обробити коробом з гіпсокартону, буде гарно і не буде кидатися в очі. ну з газовими трубами, певне все таки буде морока, але зараз і так багато хто ставить електричні плити

14. odree

odree Well-Known Member

а для мене там інше. ото ж всьо має блистіти. та мої діти як пройдуться раз по тій кухні, то я її потім не дополіруюся (перевірено)

Останнє редагування: 6 Листопад 2009
  15. Oddly

Oddly Well-Known Member

мені найбільше подобається та кругла колона-бар )))))))
    красиво. але я думаю. що то кухня для холостяка. я не знаю, чи зручно мати плиту посеред столу, який відразу розрахований для того, щоб за ним їсти.
    але хотіла б таке щось - бо ж там не для готування, а для насолоди, для естетичного задоволення...

(а про колону зрозумієте, коли я нарешті фото виставлю) ))))))))

знайшла - доня собі сама мусить варити кашу (((

Останнє редагування: 6 Листопад 2009
  16. kitka

kitka Well-Known Member

Так, воно тільки тоді має вид, коли ідеально відполіроване. А так - то є рай для шерлоків холмсів:girl_crazy:.
    Колона супер! Оскільки не має гострих кутів, то і не виглядає "громоздко" (не знаю як укр.), як колись ті пенали. І дуже вмістима, бо 5 підставок має, здається.
    Oddly, а ви там маєте місце під таку колону:girl_smile:?

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

не на таку, але на колону. колона-бар в мене замість ніжки стола, який одним боком до стіни кріпиться. компактно, місце насправді тільки економить. плюс всередині купа місця на скляний посуд
    (але кухня в мене немаленька, це правда, я розвалила кладовку і пожертвувала однією потенційною кімнатою - вийшло десь 20-22 метри, а було 12. тішуся, бо сама придумала, хоча майстри крутили пальцем біля скроні спочатку)

спешл фор ю

[​IMG][​IMG]

Останнє редагування модератором: 13 Листопад 2009
  18. kitka

kitka Well-Known Member

Ну тепер питань нема:girl_curtsey:. У вас там можна ще одну поставити, до того ж лежачи:girl_claping:.
    Дуже гарна кухня, мій улюблений колір:girl_in_dreams:.

19. Natalya

Natalya Well-Known Member

Мені подобається Ваша кухня:y:, може тому, що на мою трохи схожа:shy:

20. Зануда

Зануда Well-Known Member

Моя кухня. Класича. За 1,5 року користування ще не знайшла нічого, що б закортіло переробити. Ще, наразі,тішуся нею такою, як вона є. :girl_in_love:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    У відповідній гілці я писала, що кухня зроблена чоловіком власноручно - від ескізу, до збирання, при моїй скромній участі в ролі дизайнера та подавача інструментів. :girl_cool:

Статус теми:
Закрита.