Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

100%
    і які робити залежить від стилю кухні: на модерн - круглі, на класику можна і скошені

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А то мусить бути напівкругла? Я би дала все ж боковину рівну, без дверки, а стільниця нехай буде заокруглена і той низ мурований? теж заокруглений (я так розумію то щоб діти не билися об гострі кути?). І туди кошички - для дачі чи просто власного будинку, саме то! Або якщо так вже не хочеш відкритих, то вже тоді зрізані але глухі.

3. kati

kati Well-Known Member

4. dyzain

dyzain Well-Known Member

Все-таки коли стільниця і низ буде заокруглений, то скошені форми якось не дуже.
    А так Вам не подобається?
    Принаймі ті полиці не будуть такими великими, якоюсь красотою їх задекоруєте.

5. Лідочка

Типу отак (як змогла:))

Тільки полиць не три, а дві, а то й одну, тоді вийде два відділи і можна буде поставити два кошика нормального розміру і там рельно можна зберігати багато всякої дрібноти (рушнички. серветки і.т.д.)

6. Provizor

Provizor Well-Known Member

одна з ідей на озброєння - фіранки замість фасадів.
    [​IMG][​IMG]

7. Лідочка

Мені якось не дуже...

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

Дуже-дуже нра:) Обожнюю кантрі:)

8. Provizor

Provizor Well-Known Member

Я віднедавна теж. Найзатишніший стиль для кухні!

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

А це ідеї з корзинками
    [​IMG] [​IMG]

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

глухі двері замасивними не будуть, а півкругла форма створить відчуття завершеності.
    можна, як варіант, зробити ті півкруглі дверцята трохи світлішими за решту. а можна навіть по кольору підігнати під цоколь.

10. Лідочка

Або знаєш як ще краще - щоб боковинки були муровані, і додати туди таку ж ліпнинку, яка в тебе між дверками - тоді, як на мене буде довершено і в "тему".

Отако:

Чи ти вже вирішила як зробити, розказуй:)

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

глухі б я не робила, але он закрити круглими дверцятами, аби там тримати якісь банячки, то це добра ідея. В моєї сестри так. дуже класна додаткова ніша на різні штучки.

12. kati

kati Well-Known Member

цоколь буде напівкруглий, вже без варіантів, посередині кімнати стоіть колона, яка ділить площу на дві зони-кухня і гостинна. З однієї сторони комин ,з іншої піч...так от цоколь вже зроблений там напівкругий

тому і в кухні інший вже не пасуватиме...До деревнянної частини ще є часу, тому підшуковую ,як би правилніше зробити закінчення, схиляюсь до напівкруглих дверцят, можливо перфорованих

13. Лідочка

ну та цоколь і не треба міняти, хай буде круглий, а боковини хіба мусять бути круглими? Най будуть рівні, як на малюнку, вони ж будуть ніби як заходити в цоколь, а стільниця заокруглена. Я шось не розумію? чому все мусить бути заокругленим?

14. kati

kati Well-Known Member

незнаю, просто всі малюнки які дивилась з круглими цоколями, то і боковини відповідно круглі..мені сподобався варіант на 1 мал.Скрпіш за все до нього і схилятимусь,хіба що дизайнер ще запропонує якісь ідеї

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

я також схиляюся більше до відкритої ніші, якщо вам закриті полички здаються замасивними.
    але жодних поличок-пилозбірників - тоді можна там ставити або кошик, або навіть вазон, вазу і т.п.
    а то - приїхав на дачу відпочити, а починаєш з того, що спочатку треба всю пилюку витерти

16. Djade

Djade Member

Kati, як на мене то вашій кухні все ж пасуватимуть радіусні дверцята. Тим більше що декоруватии їх можна (варіанти від перфорації до аплікацій тощо), хоча там проситься глухе заокруглене закінчення в загальному стилі. А ніші на кутах та ще й внизу = то не дуже зручно, постійно їх протираєш, а практичного використання вони зазвичай мають небагато))А кухня ваша шикарна)

17. Iryna

Iryna Well-Known Member

поділіться досвідом, чи буде зручно, якщо фартух в кухні викласти мозаїкою?

18. Seppy

Seppy Active Member

Мала я колись таке "чудо" і відповідь - однозначно ні!!! Чим менша плитка, тим більше має швів в які потрапляє бруд і жир, який відмити можна, але це з області "фантастичної утопії", ну хіба робити вигляд, що це не бруд, це шви бежеві...

19. Лідочка

Ну, а якщо шви ізначально зробити не світлими. а темними? Думаю то спростить трохи справу.
    Ну але ясно, що миття однозначно буде більше, ніж коли на фартуху велика, а ще краще безшовна плитка.

20. Iryna

Iryna Well-Known Member

шви якраз і будуть не білі, а з якимось відтінком, або бежевим або первиковим.... чи все таки краще робити їх ще темніші?

Статус теми:
Закрита.