Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Дизайн нашої кухні

я мала на увазі по тій самій лінії, просто вони зараз впритик до правої стіни, а то під ліву їх?

2. Анютка

Анютка Well-Known Member

гадаю, можна, не бачу жодних перешкод, але не можу зрозуміти навіщо?

3. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

Ми переносили і газову плиту (продовжували трубу гнучким шлангом) і газові лічильники (переварювали труби , ще в момент їх встановлення). Ніяких дозволів припідключенні у нас не вимагали. Перевірили чи добре все під"єднано тиском повітря, побурчали, що так робит не можна - я чітко сказала, що платити не буду - і все. Переверювання труб вийшло 300 грн. Зате лічильники сховані у пенал, а варильна поверхня там, де мені потрібно.

Я роблю висновок, що все залежить, хто до вас прийде і як ви їх приймете)))

4. kitka

kitka Well-Known Member

Знайшла одну фотку (трохи страшненька, але розташування мийки та плити таке як у вас, Анютка).
    В тому вузькому коридорчику би вписалися невисокі і неглибокі креденци, або довгий комодик без дверцят, можна би було на полички поскладати плетені пуделка (ну варіантів багато, щоб гарно виглядало). Основна проблема - то куди подіти холодильник?

5. Анютка

Анютка Well-Known Member

ви теж підтримуєте ідею перенесення всього на притилежну стіну?

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

так, власне зараз я на цьому етапі зупинилася і вирішила ще тут з більш досвідченими у ремонтних справах "проконсультуватися")

6. Corena

бо якщо залишати мийку/газ на своєму теперішньому місці, то в тому довгому проході можна зробити шафу для зберігання і нормально ув"язати з робочою поверхнею

7. Анютка

Анютка Well-Known Member

навіть не думала про таке, щось не дуже, наразі, собі то можу уявити, але виходить цілком реально

8. Huculka

Huculka Member

Видко таки нема, раз у всіх такі. Просто я грішила на наших майстрів, думала, що у сучасних кухнях є гарніші варіанти... Але на жаль...

9. Corena

Анютка, ось кілька ідей по плануванню і розташуванню секцій вашої кухоньки знайшла.

10. Iwka

Iwka Well-Known Member

третій варіант виглядає дуже навіть нічо ;)
    І на тому метражу що є мав би поміститись

11. Corena

мені теж третій подобається, єдине, що, то я би холодильник лишила в тому проході, а тут замінила його секціями шафки. а ще мені дуже подобається розташування обіднього столика, як на першому і другому фото.

12. Iwka

Iwka Well-Known Member

Там трьом (з дитьом) трохи може бути тіснувато...

13. Corena

не повинно, бо по реальних розмірах на той стіл залишається приблизно 1,7 м довжини

14. Анютка

Анютка Well-Known Member

Дякую, Corena, мені теж третій варіант сподобався. Вирішення обіднього столика. чесно кажучи не дуже, пояснюю чому - дитина ще маленька, і вона дуже непосидюча, їй за звичайним столом важко всидіти та поїсти, а такий високий стіл з такими кріслами - думаю не дуже нам підійде, тому схиляюся до варіанту 3.
    Але тут ще один момент, бачите, там стільниця має один рівень, а в нас виходить, що під вікном вийде трохи нижча, бо відстань від підвіконня до підлоги 75 см. отже, якщо зробити там мийку, буде незручно мити посуд, бо низько, а як для робочої поверхні, то могло б бути. Так щоб уявити як то виглядає, то знайшла фото, щось приблизно до цього, тут теж є такий перепад висоти
    Як по іншому вирішити - наразі не знаю

15. Iwka

Iwka Well-Known Member

з особисто власного досвіду - для мене ідеал - це коли кожен має свою сторону столу, всі дивляться один на одного, і мають багато місця для ліктів-рук, особливо для дитини - бо йому потрібно все і одразу, ну і чоловік в мене не "дюймовочка" :girl_crazy:

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

вікно нове і міняти не плануєте?

16. Corena

то суттєвий момент. реально у вас буде перепад висоти 10 см, на фото - не більше 4.
    є варіант робити всю поверхню по нижньому рівню, але, якщо ви високого зросту, то буде не зручно користуватись. хоча, в мене подруга маленька, то вона собі спеціально низьку замовляла, бо на стандартній їй зависоко.

17. kati

kati Well-Known Member

тільки мийка на тому фото не зручно розташована-треба було б взяти мийку з правою чашою, а в той кут зліва могло б йти крило для сушки.

А стіл якщо я не помиляюсь на цьому фото складний, опускається паралельно стіни- дуже добра ідея для невеликих кухонь. В знайомиї такий в 1-кімн. квартирі.

18. Анютка

Анютка Well-Known Member

впринципі міняти не думала, нове, але робити зовсім мале - не знаю, буде як комірчина)), туму не схиляюсь до такого варіанту

Власне, що я маленька ростом(159), тому й думала перепад робити не великим, точно не 10 см. Ще підкажіть стандартна висота яка?

19. Iwka

Iwka Well-Known Member

якщо не плануєте ставити ПММ - то робите ту висоту яку Вам зручно.
    (памятаю що має бути варочна панель)
    Стандарт - 80 см, але його рідко хто зараз дотримує...

20. Анютка

Анютка Well-Known Member

так, Kati, я теж зауважила, що мийка там зовсім не зручна, підтримую, що треба міняти місцями

Про ПММ навіть не знаю, хотілося б, звичайно, але місця на неї реально не бачу(

Статус теми:
Закрита.