Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

Дівчатка, дуже багато роботи, я тезисно))

1. Tanita, уточніть будь-ласка, які світильники Вас цікавлять, там три різних виробника.

2. Щоб не повторюватись, дам посилання на тему, яку я спеціально присвятила білій підлозі ( в нас абсолютно біла матова на кухні и біла глянцева в передпокої). Напишіть, чи Вам це здалося корисним.

http://forum.ivd.ru/index.php?showtopic=70766&st=0&p=887656&#entry887656

3. Дівчата, я не знаю, чи можна на цьому форумі закликати заходити на інші, тому проявіть смекалку - посилань на нього я дала багато. Моя тема: Гламурний мінімалізм.

4. На Луганській є меблевий магазин BRW. Там , в основному, продають продукцію спільного підприємства у Луцьку. Але в Польщі є основний завод БРВ - там продукція значно кращої якості. Ви можете у нас вибрати фасади, які Вам сподобаються і потім привезти їх з Польщі. Мебельщики знають , як це зробити.

5. Кухня-вітальня! Обожнюю свою нову квартиру з таким плануванням! Я багато працюю і мало буваю вдома. Мене тішить те, що приготування їжі стало для мене частиною життя сім"ї, а не засланням на окрему кухню. Мене тішить, що я можу спілкуватись з родиною і готувати одночасно. Дуже легко приймати гостей, так як кухня і столова не розділені стіною. Дивно, але тепер і чоловік полюбляє спробувати себе в кулінаріїї. Раніше було два невеликих приміщення + придурашений коридор площею 17 квадратів і довжиною вісім метрів, тепер велике спільне площею 35. Запахи.... Звичайно, якщо Ви жарите-парите зранку до вечора і у великих кількостях, то краще мати окрему кухню. Я до готування їжі ставлюсь без фанатизму, смажу мало (втримати фігуру після сорока важко), багато готую в мультиварці, маю потужну і тиху витяжку - запахів ми не відчуваемо. Хіба, коли смажеться риба...., але тоді витяжка на трійку и відкриті двері на балкон.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

KATI, дякую, за гарний відгук))

Холодильники стоять навпроти пеналу. Це два агрегати білого кольору розміром 60 см в ширину і глибину, та 145 см висотою. У нас холодильник без морозилки і окрема морозильна камера. Після того, як ми перевісили двері, вони виглядають як сайд-бай-сайд. Виробник Снайге. Я думала над вбудованими, але маленький об"єм та іграшклві полички мене зупинили. Постараюсь зфоткати і показати.

Про шви вже написала. ПРо запахи абсолютно згідна.

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дезі, дякую вам за лінки, багато для себе почерпнула:)
    Виробник? Теж хочу обєднати кухню і вітальню (тільки моя мама постійна каже, що не варто, через запахи і в кухню "треба ходити" через вітальню). Але я собі запланувала там розсувні двері подвійні, такі що розсуваються в пенали гіпсокартонові, отакі
    Єдине, ще маю трохи сумніви, бо виходить так, що в одній стіні в мене буде дві пари дверей:) З іншої сторони, ці двері будуть зачинятися тільки тоді, коли буде щось смажитися, весь решта час вони будуть розсунуті...Одним словом, не знаю чи робити розсувні двері чи взагалі не робити?

3. kati

kati Well-Known Member

я не жалкую що зробила розсувні двері. Вони в нас теж завжди розсунуті...але от деколи чоловік любить вечірком включити собі щось по двд, а я на кухні щось готую і теж хочу подивитись тв, засунула двері і всі довольні.
    а от ще одними дверима-з коридору в кухню( вони в нас ховаютьсяв гіпсокартонну онструкцію) користуюсь лише у випадку смаження риби чи печінки, тоді витяжку на повну потужність, відчиняю балкон і закриваю всі двері

4. littlebird

littlebird Well-Known Member

Я також схиляюсь до того щоб ставити розсувні двері.

5. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

У мене розсувних нема, але я читала, що від запахів вони не дуже рятують, і від звуків теж, а коштують дорого.

6. Лідочка

Коштує сама система, а дверне полотно вже можна ставити яке подобається. Але звісно виходить дорожче.

7. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

Дівчата , я просто в шоці!!! За фото кухні мені подякувало 64 людини!!!!!! Як я можу подякувати ВАМ?????? Хіба показати фото вітальні)))))

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я, здається, колись читала, що для ефективної роботи витяжки треба якраз закрити вікна і балкони..ну і двері можна позакривати. Або навпаки -вимкнути витяжку і повідкривати доступ до свіжого повітря...Там щось із принципом роботи пов"язано:)

До речі, у нас теж кухньо-вітальня, то ми теж плануємо розсувні двері. але хочемо (наразі тільки ідея) такі телескопічні з одного боку - щоб закривали широкий прохід, а потім половинки ховались одна за одну...От чи реалізуємо це :girl_impossible:

9. Лідочка

10. dyzain

dyzain Well-Known Member

Тому що при виборі потужності витяжки розраховується кубатура приміщення де вона буде використовуватись, а відкриваючи вікна та двері їй приходиться забагато "витягувати". А ще, якщо встановлений котел на кухні, то потужна витяжка може його гасити.

11. kitka

kitka Well-Known Member

Тобто? Може ви мали на увазі колонку старого типу, а не котел? Сучасні котли ж герметичні...

12. MYR

MYR Member

Щось я сумніваюсь що це можливо, в мене було навпаки, коли зробили ремонт і поставили котел на кухні (в квартирі ми ще тоді не жили), він виключався і мигала якась помилка, виявилось що в нас забитий канал де виходить витяжка і герметично закриті вікна двері і котлу просто бракувало "свіжого повітря", тобто спрацьовував датчик який перевіряє кількість вуглекислого газу.

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Якраз навпаки. Для ефективної роботи витяжки потрібно мати приплив повітря, відкрите вікно цьому допоможе. Тобто буде відбуватись повноцінна циркуляція повітря.
    І котел виключається якраз тому ,що йому бракує повітря, яке витягла витяжка. Тому що для будь-якого процесу горіння потрібен кисень.
    Не обов"язково відкривати вікна навстіж, достатньо буде прочиненої кватирки

14. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

DEZY, і кухня і шафа і балкончик просто чарівні))) в нас от також кухня разом з вітальнею, а вітальня разом з коридором(все через арки), пізніше сфотографую і покажу... поки також збираємо гроші, думаю не швидше ніж за рік почнемо щось переробляти, але тре щось вже вигадувати потроху)))дверей на кухню в нас нема, і я дуже переживала, що запахи будуть ого-го, але навіть рибою не чути коли смажу... все або витяжка або вікно витягує...

15. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене в батьків такий от варіант!
    колонка (дуже старого типу- марка Львів) витяжка і труба колонки сходяться в одну, тому при роботі витяжки, якщо в колонці горить вогонь, то він гасне, що є звичайно небезпечно, бо не завжди можна то замітити!

16. kitka

kitka Well-Known Member

Ого! Це є порушення. Кожен з цих пристроїв має мати власний вентиляційний вихід.

17. OnceInParis

OnceInParis Member

Згідна. У мене кухня з вітальнею з'єднані аркою, і так мені дуже подобається, хоча спочатку до такої ідеї ставилась скептично. А ще.... вхід у ванну у мене теж з кухні. Звичайно, що тут вже не арка, а двері)))

18. Лідочка

Дезі, маю до вас кілька питань:) якщо можна

19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

оце моя кухня, духовку тільки-но купили, ще зверху не доставили дощечку...і вигляд з коридору і на коридор..
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    хто і що думає? що можна зробити/доставити зараз, щоб було цікавіше? і як можна буде переробити в майбутньому(з теперішньою духовкою)?

20. Лідочка

Гарна кухня, світла така, приємна.
    Переробити - та як хочете. Можна буде поміняти просто фасади щоб не міняти повністю все (та й нащо), фурнітуру заодно обновити, стільницю іншу - на що вистачить фантазії і грошей:)

А зараз - низом попід шафки можна дати панель щоб закривала ніжки.

Статус теми:
Закрита.