Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. skarlet

skarlet Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

Як на мене, то нащо в кухні дихати випарами порошків, якщо є можливість прилаштувати в ванній і увімкнути витяжку. Ну і якщо вже таки у кухні- то я б обов"язково теж заховала б у меблі.

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у нас по плану має ховатись машинка, а верхня кришка підніматись разом зі столешнею.

3. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

ну це коли є така можливість))))). Я думаю у більшості людей це все ж необхідність, а не примха - виходячи з кв метражу наших ванних кімнат.
    Я б взагалі в ідеалі, хотіла мати окрему кімнату на пральну та іншу господарську техніку та начиння.

4. Анютка

Анютка Well-Known Member

skarlet, у Вас дуже красива кухня! Меблі просто шикарні! Так нестандартно та цікаво виглядають. Ви на замовлення робили?

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну квадратний метраж переважної більшості кухонь - також "обнять і плакать" :)

МИ в новій кухні яка 9 метрова ( стара кухня має 5,8) поставили лише кутові кухонні меблі, великий холодильник, ну і на майбутнє ще точно не вирішили або стіл зі стільцями, або куток мьякий і стіл. Пралки в кухню не ставили. У нас у ванній не ванна а душова кабінка - то місця на пралку цілком достатньо.

П.С. скоро похвалюсь своєю новою кухнею :)

6. skarlet

skarlet Well-Known Member

Дякую.Так, під замовлення. Мені взагалі важко вгодити .

я б теж у такому випадку ванну поміняла б на кабінку, але мій чоловік був би проти - то вже як кому.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

у нас теж 9-метрова кухня, а у ванній кімнаті душова кабінка і пралка, чесно кажучи зараз шкодую за нормальною ванною, нема де поніжитись у піні з ароматними олійками. Душова кабінка глибока - малий собі в ній як у маленькій ванні хлюпається, а од дорослому то не то..

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

положа руку на серце.... Ми собі так давно планували, що от заберем ванну, поставим кабінку, і стане більше корисної площі. Купили квартиру а там вже стояла новенька кабінка, проблема вибору відпала сама по собі. Але от я не наї дивлюсь, і навіть не не користуючись нею вже хочу назад ванну :) бо мені здається що в кабінці місця мало, немає де розвернутись. Це поки мої такі враження.

9. окса

окса Member

При монтуванні під робочу поверхню пральної машини з боковим завантаженням потрібно її трошки втопити,щоб поставити дверки,але тоді не зможете завантажити у відділення миючі засоби.Тому пралку таку краще не зашивати дверима

10. Natalya

Natalya Well-Known Member

11. Vika

Vika Well-Known Member

моя кухня. якість фото погана, але маємо те шо маємо.

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Останнє редагування: 9 Червень 2011
  12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дуже гарна кухня!

Доречі, в нас точно такий самий стіл стоїть в їдальні. Мені він здається такий величезний, а у вас на знимці ніби менший. Напевне у вас таки менший, бо у нас за тим столом сідає 10 людей спокійно, а як розкладемо, тоді ще додатково двох або чотирьох вмістимо. Придивилась, ні не менший. Такий самий.

13. Vika

Vika Well-Known Member

дякую. стіл має 100 на 160 см. і має ще 2 вставки по40 см. а зроблений з дерева яке називається ГЕВЕЯ.

14. Маруся-мама

Ми брали тільки з одною вставкою, але мені ітак він надто громіздкий. Не подумайте, я ніц не маю проти вашого/нашого стола. Просто мені в їдальні він трошки завеликий.

Як буде можливість пошукаю щось більш модерне. :girl_dance:
    Даю лінк на те щоб я хотіла, фотка дуже велика http://kebejan.com/wp-content/uploads/2011/06/Style-Dining-Room-Furniture.jpg

Останнє редагування: 10 Червень 2011
  15. Vika

Vika Well-Known Member

ми вибрали такий, бо мій чоловік ( який до речі є " дизайнером", " будівельником" нашого дому, хоч працює в зовсім іншій галузі ) завжди мріяв про великий овальний стіл, щоб за ним збиралася вся родина і часом друзі ( яких в нас ой як багатенько ). і поки що ми про свій вибір не пошкодували. той що ви хочете класний, але ми на квадратні і прямокутні навіть не дивилися ( сама не знаю чо ). ще довго підбиріли крісла, в вас які?

16. Маруся-мама

В нас дерев’яні в тон стола.

та в нас також завжди повно народу. Кожної неділі треба стіл розсувати аби всі могли сісти. Але від коли поставили в кухні прямокутний він мені більше до вподоби, ніж овальний. Бо коли до нас приходить вся родина на якісь святкування - важко доштукувати інші столи до нього. А нам треба посадити завжди 22 людей дорослих, плюс діти.

17. poputochka

poputochka Well-Known Member

Дівчата, хочу на кухні, на вільній стіні викласти мозаїчну штукатурку, таку - з дрібних камінчиків. Але варіант, який пропонують майстри - викласти хвилькою і на завершення приклеїти шнурок, мене не влаштовує:girl_nea:. Може маєте таке вдома, чи знаєте ще якісь варіанти, поділіться, будь-ласка.

18. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я в батьків зробила контур міста на вершині (не маю наразі можливості сфотографувати), щось схоже на титульній сторінці газети "Високи замок". Дуже гарно.

Останнє редагування: 14 Червень 2011
  19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, хто має такого типу стіл деревяний - чи не нищиться він при використанні? Бо хочу такий в кухню, але на щодень, боюся що плями підуть

20. nataliya

nataliya nti

Дуже гарна кухня. Ми також плануємо ремонт кухні, і саме зараз вибираємо дизайн кухні, скажіть а яка довжина вашої кухні?

Статус теми:
Закрита.