Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seppy

Seppy Active Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

І давно в Вас цей скляний стіл? Як служить? У мене схожий за рік сильно подряпався, а нижню червону полицю побили через тиждень і досі не докупили. Тепер нікому б не радила, особливо, якущо в сім*ї діти.

2. Відповідь: Дизайн нашої кухні

Seppy Стіл у нас більше 3 років-задоволені (тьху, тьху). У моїх знайомих такий же стіл, і мама знайомої (важить десь 80кг) вилазить на нього і поливає вазонки на холодильнику. Єдине за ним проблематичніше доглядати. Мініатюрні подряпини є, але вони будуть і на деревяному столі. Єдиною перевагою скляного столу є те, що кут де він стоїть виглядає вільним, незагромадженим. А на пусту стіу я вишиваю картину, правда, дуже довго вже вишиваю )

3. Seppy

Seppy Active Member

Ого! Я щось не ризикую так його навантажувати.
    А от з тим, що місце
    я цілком погоджуюсь. Хоча я в будь-якому випадку хотіла скло до моєї кухні дерев*яний стіл був би "як глухому - здрасьтє".

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Привіт. Нарешті дійшла у нас справа до кухонних меблів. Дівчата прорадьте, будь ласка, на що треба звернути увагу. А то дизайнер щось там вимальовує, воно, ніби, і не погано виглядає. Та я не знаю наскільки то все буде практично. От, наприклад, намалювали нам кілька гіганських шухляд, мені здається, що з шафками було б зручніше, а достатньо кілька маленьких шухлядок. Як ви думаєте, що буде краще?

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

У мене вона одна, з самого низу, можливо тому що кухня малесенька. Над нею три менших. Досить зручна.
    Осб тут її під столом видно http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=835092&postcount=497

Останнє редагування: 8 Квітень 2011
  6. marianast

marianast Well-Known Member

Мені на кашки і т.д. зручніше шафки,а от на банячки і пластиковий посуд - шухляди набагато зручніше, чи якусь кухонну техніку туди сховати. Я рада,що ми відмовились від рельєфних поверхонь і кутової мийки, перше-мити легко,друге-місце економить. А решта:confused:. Як вам гарно і якісно кухню зроблять - будете задоволені однозначно.
    Ще від знайомих чула,що глянцеві поверхні шафок дуже швидко дряпаються і складно за ними доглядати,але сама не пробувала.)))

7. Delfy

Delfy Well-Known Member

зі своєї сторони просила про отаке:
    щоб був отой плінтус внизу (щоб сміття не залітало);
    наявність карго;
    шухляд багато не робили, лише 4 (2 вужчі - на ложки, вилки і т.п., 2 ширші - на всяке різне. тут звертала увагу, щоб стінки шухляд були по висоті самих шухляд - щоб з них по боках нічого не випадало.
    робила з мінімальною к-стю дерев*яних декорів (в нас із масиву), щоб зручно було її мити.

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

згадала. якщо в майбутньому плануєте посудомийну машину - робіть відразу для неї місце. нехай воно буде закрите дверкою, але так потім дуже просто буде її вмонтувати всередину.
    якщо телевізор буде на підставці у стіні - дивіться, щоб відкриті дверцята тумбочки дозволяли вам його такм причепити.
    під духовкою робила вузьку шухлядку на досочку для вареників :)

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

У мене теж є така шухлядка, от тільки досочка значно більша :girl_crazy:

9. Kocja

Kocja New Member

А де в вас пральна машинка знаходиться?

10. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Мені дуже подобаються вузькі довгі (в висоту) шухляди - в батьків на кухні є, одну мама використовує для рушників (вона біля плитки, відповідно рушники, якими користуєшся, вішаєш туди, там вони і сохнуть), а другу для пляшок високих (олія, оцет..) і для різних "заморочок" кухонних

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

О, я якраз і хочу кутову мийку. Кугленьку ))) А про місце, то Ви маєте наувазі шафки, ті що опиняються під кутовою мийкою, чи саму поверхню?

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

і мені подобається, в нас вона має бути відразу біля духовки, правда я щось побоююся, що та олія з оцтом будуть грітися, а чоловік каже що все нормально, бо духовка є добре заізольованою.

12. tasha

tasha New Member

У нас ось такі шухляди, і є ще дві глубоких. Я ними наразі дуже задоволена, усе там гарно поскладала, витягуєш і відрузу бачиш, що саме тобі потрібно.

Зі своєї строни раджу не економити на фурнітурі, бо потім доведеться міняти і не знати що вийде дороще.

Для мене цей плінтус теж дуже важливий, і якщо є необхідність він легко знімається і назад ставиться.

Продумайте, де у вас буде стояти кухонна техніка, туди виводьте розетки, нехай вам дизайнер намалює це в проекті. Ми розетки переносили тричі, але це було того варте.

Карго прикольна річ, мені її бракує на кухні, шкода, що нам не помістилось.
    У шухлядку під духовкою у мене поміщаються сковорідки, дуже зручно.
    Не забудьте вивести світло під мийкою.
    Як будуть вам ставити витяжку то приміряйте до свого росту, бо я об свою часто головою б"юсь.
    Щира правда!

13. Відповідь: Дизайн нашої кухні

а пральна машина у нас у ванні )

14. окса

окса Member

Стосовно широких шухляд-дуже зручна річ,все ,що знаходиться в середині-зразу видно і легко дістати.Але краще,щоб це були тандем- або ж метабокси(вони хоч і дорожчі,але зручніші в експлуатації і до того ж міцніші і витримують більше навантаження)

15. ntv

ntv Well-Known Member

Аце наша кухня нещодавно придбали, довго йшли до цього процесу
    [​IMG][​IMG]

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

я щось не дуже розумію, як вона тоді всередині влаштована - поясніть, бо мені такого теж дуже треба )))

дуже симпатичні стелажики під шафкою!

покажіть, як це виглядає і як це кріпиться, бо теж дуже треба

17. nataliya

nataliya nti

дівчата, в кого стоїть пральна машинка в кухні, і чи це зручно, бо кухня в нас велика, а в ванній якось не хочеться наставляти багато всього.

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

У нас по плану вже зроблено місце для пралки на кухні. Я дуже була проти того, але в ванній мало місця для неї. Не уявляю, що з того вийде
    (((((всьому своє місце

19. skarlet

skarlet Well-Known Member

Покажу свою оновлену кухню. Мене давно вже муляв білий колір техніки у класичній кухні, але нового холодильника у кольорі, який хотіла, не знайшла б, та й фінансово було б накладно міняти. От нарешті побачила оголошення тут на форумі (про обкейку техніки) і ризикнула замовити першою - результатом задоволена.
    До та після:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]
    Котел, як і мікрохвильовка, переклеєні у бежевий колір- ніби, й різниця з білим не велика, але у інтер"єрі дивиться набагато краще.
    після майже чотирьох років користування кухнею, нізащо не проміняла б свої фасади на глянцеві, а також матову чорну плиту на білу або металеву.
    Щодо шухляд - то маю чотири глибоких- дуже зручно там тримати дрібну техніку та банячки, маленьких дві- якраз вистачає. Під духовкою є ще одна мілка - там тримаю всякі губки-трубочки-зубочистки, фольгу, пергаментний папір...
    Щодо кутових шафок- поскладала туди посуд, яким рідко користуюсь (у мене його досить багато), то мені не треба там якоїсь суперфункціональної шухляди чи ще щось типу того. Пральна машинка у нас у ванній- добре, що площа дозволяє. Величезний мінус, який я не врахувала, то нема де тепер посудомийну машинку прилаштувати.Дуже шкода, бо місце для неї легко б знайшлось, а тепер ніяк :girl_sad:
    Ще залишається ще замовити дерев"яні стільці та лавочку та взятись за гачковані занавіски на вікна.

20. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

В нас стоїть, хоч і кухня в нас маленька - ніяких незручностей з того приводу не відчуваю. Стоїть і пере собі - яка різниця чи в кухні чи в ванні. Єдине ще зараз думаємо сховати її за дверку - бо робили кухню і її не заховали. Але не схована мені теж подобається - то так, щоб щось змінити і чоловіка напрягти)))))Єдине, що потрібно врахувати, що коли пралка на кухні її верхня кришка має зніматись.

Статус теми:
Закрита.