Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lavrik

Lavrik New Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

я саме займаюсь кухонним питанням.верхні тумби будуть точнісінько як і вас.а от знизу хочу кутову мийку,а тумбу під неї трапецією(як кутова антресолька).низ в мене буде синього кольору.
    А над холодильником хочу глибоку тумбу,щоб була на рівні із дверцятами холодильника.
    Вже замовила чорну стільницю.
    І мій коханий стелю підвісну робить так само.аж смішно)))
    І сама кімната дуже схожа по плануванню.

2. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

моя кухня:

3. Юстина

Юстина Well-Known Member

Трошки моєї кітчен-рум. Всі миючі-чистячі засоби - з метою запобігання рекламі, і Юнині банячки - з естичних міркувань, убрано. Меблі - муровані, дерево - дуб, підлога - клінкер, колесо - справжнє, соняхи - з мого городу, дизайнер - я.
    З основного і грунтовного ніби все зроблено, але приймаються конструктивні дружні пропозиції і поради, так сказать - свіжий погляд.

[​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

4. kati

kati Well-Known Member

Юстина за дизайн 5 балів!
    В мене два питання. Перше- чому тількі два стільчика, а друге- чому мийка така маленька,зручно? Бо бачу місце там було і на більшу мийку або подвійну

5. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Дизайн справді чудовий, вишукано і не занадто, а в мене питання чи не замало місця для нарзання-готування, тобто відкритої стільниці? Там від плити справа велика тумба? На фото не видно.

6. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дякую!
    Стільці досить габаритні, займають багато місця і виконують, швидше, декоративну функцію. В побуті і для гостей користуємося великою кількістю теж дубових табуреток.

Мийка досить велика (мені аж видалася завеликою, коли побачила її встановленою). Все поміщається. Глибока.
    Місця для нарізання, насправді, забагато (як тепер бачу). І біля умивальника, і на стільниці креденса, і, справді, біля газової плити ще є метр площі. Фотоапарат не захоплює всю територію.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну там напевне місце залишене аби складати помите начиня, така решіточка. У нас така ставиться.

Мені особисто трохи еклектики забагато. Китайські мотиви на плитці не грають мені з кантрі-стайл кріслами, шторами і чудним шандаліром.

8. Юстина

Юстина Well-Known Member

Якщо приглянутися ближче до візерунку на плитці , можна переконатися, що від китайського там нема нічого. Такого типу плиточок є всього 2 шт., над мийкою. То де еклектика?

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

витяжка ваша дуже оригінальна.

а от плиту би до такого стилю якусь іншу. бачу, там холодильник ніби до плити пасує.

але до таких дубових меблів і креденсу (ах, мєчта!) - якусь таку би кухоньку в стилі печі з жовто-мідними елементами. без чітких ліній, духовку у формі типу у стилі креденсу, щось таке.
    це якщо вже зовсім прискіпливо ))))

а штори і скатертина з оббивкою крісел - сто балів!

Останнє редагування: 23 Серпень 2010
  10. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дякую. Сама малювала.
    Це точно. Знаю, знаю. Думаю над цим. Вмонтованих плит не люблю, а існуючу для початку планую прикрасити (читай прикрити) декоративною фіраночкою в тон штор і скатертини. Щодо холодильника, то для мене цей елемент інтер"єру важко поєднати з усіма решту (ну хіба срібний у хайтеківську кухню, чи червоний до червоної плитки чи фасадів меблів). Мій варіант, то хіба запхати його в дубову шафу... Негарно і громіздко. Знайшла цікавий сайт з дизайнерськими наклейками, там є непогані варінти для холодильників, з квіточками, для мого.

Оооо... Гарна ідея.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

круто... дякую...

11. Маруся-мама

Майже вся кухня виконана в стилі кантрі але плитка не пасує... те що ви наблизили то і є азіатський стиль. Я б взяла білу плитку з окремими плитками аплікаціями з квітами такими як на стіні соняшники висять.

Витяжка й справді чудова тільки щось вона сама по-собі настільки сильна що забирає в решти меблів. Кухонку також можна поміняти бо вона якась надто сучасна.

Але то я... ви робите так як вам подобається. Моя думка взагалі не повинна вам нічого міняти.

Останнє редагування: 24 Серпень 2010
  12. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

А де взяти таку аплікацію? Я ше ніколи ніде не бачила в продажі, а вони мені дужу і дуже подобаються. Тим більше кухню вони дуже прикрашають.

13. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Мені здається, таких ціла купа є... Я бачила і в Епіцентрі, і в Кераміці.
    А то моя кухня. Колір венге-ваніль. На днях купимо такий же стіл і табуретки.
    Люблю щоб просто і без прибамбасів

14. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

в Парижі?:girl_wink:
    у Львові того добра багато

15. Маруся-мама

Оригінально. Мені зразу асоціювалась з Америкою 50-60 років. Такий стиль Елвіса Преслі. Плитку можна було іншого кольору, щоб трошки оживляла кухню і там мені пасують ось такі стільці:

або дивіться який я класний набір знайшла, ціна $1250

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

де? де? де? де хто бачив у Львові чи прилеглій території такі стільці?! :girl_impossible:
    :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:

17. Vitaminka

в мене такі стільці біля барної стійки тільки шкіри інший колір
    тато привіз (здається з Китаю)

18. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

В мене кухню оживляє побілка(комбінація персикових і яксраво-жовтих полосок), штори(яскраво-жовті). Хочу над столом повісити якусь картину. Як думаєте, яка підіцйде під стиль?

19. Маруся-мама

Я розумію що може таке важко знайти... просто кажу що для повного комплетку там такого стилю стільчиків бракує. Шкода, що такого нема в Україні :girl_in_dreams:, хоча в Ікеї можна щось підібрати подібне.

Знайшла такий ось цікавий годинник, хоча може і його нема в Україні

а ось таке знайшла в Ікеї

або краще може таке, бо строге....

Плюс останнє можна зробити самому. Взяти улюблені знимки одинакового плану і розміру і зробити собі таку річ, потім обрамити. Тільки не знаю чи тут в кухні пасуватиме чорний, бо залежить від стилю крісел і стола... Тому можна подумати щось в відповідних кольорах. Приліпити а тоді подивитись який колір найкраще пасуватиме.

Подивилась краще. Чорне буде пасувати дуже добре.

Останнє редагування: 26 Серпень 2010
  20. Vitaminka

в Польщі точно є, бо в моїх поляків такі стоять

Статус теми:
Закрита.