Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

не об"єднати, але замість стандартного склоблока зробити вікно до підлоги.... так це б бцло гарніше, але смущає відсутність батареї ну і троха шкода викидати новий склоблок і купувати інший...

2. kitka

kitka Well-Known Member

О, то буде красота у вас!
    А кухня в тебе на сонячну сторону виходить?

3. Редвумен

Редвумен Active Member

а є ж батереї, що робляться в підлозі

4. kati

kati Well-Known Member

той що підігрів? ну так віе буде....
    до обіду сонечко:)

5. kitka

kitka Well-Known Member

Ну то не померзнете. В нас кухня на північ виходить, підігріву підлоги нема, і то батарея завжди скручена так, що ледь тепла.

А у вас же там спільний стояк залишиться, як ви батарею відріжете, правильно? То його вам і вистачить.

Останнє редагування: 26 Березень 2010
  6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

в особняку ми так і зробили, холодно не було за рахунок підігіву підлоги
    майстри роблять розрахунок площу кімнати і витратів тепла (якось так)
    а яка площа кухні?

7. SEPTIMA

SEPTIMA миється в бані

Я не знаю,що Ви маєте на увазі У нас є автономне опалення і батареї теж працюють,бо взимку одного підігріву підлоги не вистачить,а в нас Ще є 2поверхи,а підігрів тільки у ванних і в коридорах.

8. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Каті питала чи вистачить тільки підігріву в кухні (без батареї)

9. SEPTIMA

SEPTIMA миється в бані

Ми батареї спеціально не викидали,бо хто його знає,що може бути.А в разі непотрібності.їх можна просто закрити.[​IMG],[​IMG]
    З кухні ми виходимо на свою ділянку,в нас там мангал.літом басейн,все в квітах.сторона дуже сонячна тому на вікнах римські шторки досить цупкі в тон стін.

10. Nery

Nery Well-Known Member

В нас всю зиму, навіть в сильні морози, на кухні працював тільки підігрів підлоги. Було дуже тепло, нижче 22-23 не падала т-ра при 20 морозу надворі. Є 2 батареї, були повністю скручені. Кухня 18 квадратів.
    Так що, думаю, від батарей можна спокійно відмовлятись

11. skarlet

skarlet Well-Known Member

Аналогічно, навіть тепліше, ніж в кімнатах, де є батареї.

12. Ума

Ума Super Moderator

підігрів підлоги то дуже добре. і з власного досвіду скажу, шо його може бути цілком достатньо без основної батареї. але такі підлоги мають мінус - це надмірне утворення пороху і сухе повітря, що не є добре для дітей. тому вологе прибирання мус бути щодня! але на кухні і без теплої підлоги є чого щодня прибирати... особливо з дітьми

13. kati

kati Well-Known Member

мій чоловік в " смєтєніі!.... як почув про магнітне поле, що створює підлога і що це негативно впиває саме на чоловіків, то ходить і бурчить що нам не тре та підлога....щей майстри також не радять, краще від опалення тягнути ....але то не варіант бо крадеться більше см підлоги....а взагалі без підігріву погано, бо велика площа плитики.....

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

обов"язково порівняйте ціни з іншими магазинами.....На дянх була страшенно розчарована однією солідною фірмою-виробником. Ми власне там планувалаи кухню замоввляти, ну і нам підібрали зразу всю техніку.....Я коли прийшла додому і відкрила інтернет щоб порівняти ціни, просто прозріла- клжна позиція в них на 300 доларів більша. Якщо ще й взяти до уваги що вони самі виробники техніки- то дуже дивно, що вона в них на 30% дорожча.

14. Oddly

Oddly Well-Known Member

а ви електричний підігрів планували?
    а в чому проблема від опалення тягнути? по-моєму, навіть зручніше

15. kati

kati Well-Known Member

так. Бо по-перше- краде лише 1.5 см піділоги.А по друге( чи то перше:)) частково вже є прокладені трубки під електрику.

в нас немає автономного опалнення. Тобто сенсу від опалення я не бачу., бо в міжсезоння я не включу підлогу.
    оо, я йому це скзала, бьуквально слово в слово:)

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

справді, але ми під підігрів видовбували стяжку, або пропонувалося зробити сходинку і кухні вся - на підвищеному рівні

але, ваше "по-друге" набагато вагоміше (у нас автономне опалення) - тут варіантів мало

мої куми зробили електричний підігрів в дитячій - задоволені поки. щось про магнітні поля не дочитувалися, не знаю

мене це питання активно цікавить - бо плануємо розширення трохи - тому думаю про підігрів, і який таки краще і практичніше, і рентабельніше, звичайно

17. Котя

Котя Оптимістка :-)

Вчора приїхала з Київа, і трохи там походила по метрограді де побачила просто супер кухні на виставці, так от вони теж виглядають як під глянц, але не зовсім, і коли я запитала що це за покриття, то мені відповіли що це МДФ покритий акрилом, таким яким покривають при нарощенні ногті:eek:. Я дуже дивувалась, але сказали що на сьогоднішній день це найкраще покриття. Погонний метр коштує проиблизно 5000-6000 тис. грн.:girl_in_dreams::no: Теж дуже сподобався фартух на кухню фотопано у вигляді нічного Нью-Йорку:girl_claping:.

18. Oddly

Oddly Well-Known Member

нічого собі.
    ми коли робили свою кухню - нам запропонували МДФ, покритий автомобільною фарбою - теж
    але вже минуло зо два роки

чого тільки не придумають.

19. Nata

Nata Well-Known Member

Не краще, бо у нас для опалення подаєтсья невідомо яка вода, батареї витримують, а коли засмітиться трубка в підлозі? Фільтри не дуже допоможуть, у нас перед баком набору води фільтри потужні і всеодно чоловік вже кілька разів розколупував і витягав камінчики.
    А щодо підігріву загалом, наші майстри теж не хотіли робити, аргументували тим, що піднімається при теплій підлозі пил і діти постійно дихають пилюкою (зійшлися на тому, що на "моїй" території - мийка-плитка у нас плитка, решта - паркет :))

20. tasha

tasha New Member

У нас такий самий холодильник. Хотіла запитатись чи він у вас по бокам не гріється, бо у нас час від часу дуже теплий по боках, а ще інколи пострілює.

Статус теми:
Закрита.