Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

Я страшенно непевна людина.....сижу себе і накручую помаленьку...Сьогодні вибирали кухню....Ми з чоловіком вже скоріше їздили і дивились на фасади, моделі...в принипі побачили щоб ми хотіли- шпонований мдф темний шоколад поєднати з ваніллю ....А сьогодні я поїхала вже остаточно оприділятись з дизайнерами.( а чоловік мене кинув на проїзволяще і не поїхав з нами)...і тут вилізло купа нюансів. Виявляється що до певних моделей є певні фасади. ІІ саме з тих що ми пригледіли можна зробити ті моделі які мені не подобаються....а ще, в певному кольрі можна робити лише секцію, а не окремі елементи, короче все не так просто, як здається на перший погляд....почали заново щось вибирати.До суботи мають намалювати мені проект....а я вже зовсім ні вчому невпевнена.....

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Leila

Leila Well-Known Member

3. kati

kati Well-Known Member

4. Ума

Ума Super Moderator

кухня гарна, головне що велика. А пошо батарею так обділили? розумію, що при теплій підлозі опалення вистарчає, але то так задумано, чи так ся стало?

5. kati

kati Well-Known Member

доречі....а чи дійсно достатньо підігріву підлоги? бо нас спонукають до одного дизайнерського рішення, яке відкидає батарею.... і я щось дуже сумніваюсь чи не будем мерзнути

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

підтримую.
    дуже подобається така класика.

але що з колонкою? ви її пізніше за кухню ставили?

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми відмовились від батареї на користь посудомийки....
    правда, на всік випадок воду підвели, сподіваюсь,що не бкдемо мерзнути.

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

у нас підігрів підлоги в кухні, батарея є, але - я її скручую на мінімум завжди. без потреби.
    хоча - на великі морози зможу підкрутити, якщо щось. але ще такого не було.

але найголовніше - коли нам опалення ставили, то інженер спеціальний все прораховував - витрати тепла там і т.п. - тому, мабуть, реальну відповідь тільки спеціаліст вам зможе дати - залежно від площі приміщення і т.п.

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Звичайно, тільки не кожна кухня така складна в догляді і підтримуванні "товарного вигляду". Я б таку не обрала, бо не дуже хочеться "жити" на кухні постійно її глянцуючи і пуцуючи. :) А загалом, звичайно ж, люба кухня потребує дбайливого догляду, щоб добре служила і не псувалася.

10. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

І мені така класика імпонує. В нас щось схоже), тре буде виставити фото
    На рахунок колонки, думаю, що точно не пізніше, бо та асиметрія якраз розрахована під колонку....Правда, як на мене, її тре гарно приховати (зашити),бо вже аж надто кидається в очі на фоні кухоньки. А так, кухня дуже симпатична!

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

Підключили без проблем. Шланг підійшов по діаметру співпав із щлагном до переливу. Купили тільки відповідні перехідники та й усе. Головне знайти місце на посудомийку, а підключити не проблема.

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Мені класика дуже подобається,але собі би хотіла щось таке
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    пи.си.Залишилась дрібниця,збудувати будинок з такою кухнею:girl_haha:.

13. zara

zara Well-Known Member

Знаєте, а це в вашому стилі! Ви така яскрава жінка, що в інакшій кухні я вас і не уявляю:) (маю на увазі червону) (_тільки от питання- чи не втомитесь від такого буйства кольору)

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

а ми ж тут до чого? :wacko: разом щось порадимо! намалюйте в голові образ кухні вашої мрії, від нього відштовхуйтесь.

14. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

І знайти хатню робітницю, котра б оте все до такого блиску вичищала! ЩОДНЯ!:girl_cool:

15. kati

kati Well-Known Member

Галка, от червона точно під тебе!
    А ті чорні мені не лайк....некажучи вже про естетичну сторону, це дужжее не практично, ще якщо глянцеь тто ваще труба тій кухні, або ж тобі,замахаєшся полірувати.
    Я от весь час думала що кухня має бути самою яскравою кімнатою.... оранж. червоний, синій....а тепер виходть що собі вибрала таки світленьку....і от мучаюсь чи не помру зі скуки

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

додасте яскраві елементи інтер"єру - це навіть цікавіше - і міняти їх легше, залежно від настрою

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

Катюш,не хочеш собі таке ябко :girl_haha: ?

18. kati

kati Well-Known Member

мама мія..де таке знайшла? я уявляю кіко то ябко потягне

19. kitka

kitka Well-Known Member

Кать, а що саме вам пропонують? Часом не об'єднати кухню з лоджією заскленою, вибивши стіну з батареєю?

20. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Ми на таке рішення пішли самостійно і свідомо. Кухня у нас не маленька (17 м/кв) але ми наважились відмовитись від батареї на користь запланованої робочої поверхні та теплої підлоги по усій площі кухні. Таким результатом надзвичайно задоволені. В усякому разі цієї зими, за найбільших морозів, таке рішення себе оправдало. Кухня у нас найтепліше, найзатишніше та чи не найбільше приміщення. Донька сміливо бавиться на підлозі, не однорзово на ній засинала.

Статус теми:
Закрита.