Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

В мене між кухнею і столовою замурована ніша. Радять мені там теж таке вікно вибити. Але мені таке не подобається. Якраз пару днів тому дивилась передачу про ремонт кухні десь далеко у Гамериці. То пробили вікно у вітальню. Я зрозуміла - то не моє))). Але мені дуже подобаються робочі столи під вікном - просто мрія!!! Тому у Вашому випадку має бути класно!

2. Kandya

Kandya Well-Known Member

Маєте на увазі таке, як в серіалі "Альф"? Пригадуєте? Мені б подобалось. Щось таке оригінальне, не звичне для наших широт)

• Подобається Подобається x 1
  3. Loyal

Loyal Well-Known Member

Маю в процесі обдумавання кухні. Але зараз постає питання з електрикою. От я задумалась хтось придумував де оптимально ставити мультиварку? Якесь би місце, щоб пара на профіль не йшла .

4. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я б казала трохи вище робочої поверхні, хоч можна і на тому ж рівні і підвіконник/стіл з зовнішнього боку

5. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Наша стоїть в тумбі, в процесі готування ставлю на плитку, включаю витяжку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Kandya

Kandya Well-Known Member

а
    але ж тоді ота відстань від робочої поверхні до вікна вічно буде заляпана: як не жиром, то водою....

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я собі уявила, що з внутрішнього боку буде просто тумба, тоді не буде заляпана так нагло. Просто вище зручніше ставити. Ідеально зробити в рівень і тоді вікно власне з такими затворками, а не звичайне бо тоді профіль буде заваджати.

8. arushka

arushka завжди досягаю мети

і я б казала на одному рівні
    ми на кухні викинули підвіконник, а робочу поверхню замовили таку, щоб заходила зразу під вікно, задоволені

9. Kandya

Kandya Well-Known Member

А хіба ці робочі поверхні не йдуть стандартно -- 60 см? Можете заміряти яка у вас відстань від вікна до краю (ну власне ширина робочої поверхні біля вікна)?

10. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Ми теж так плануємо.
    А можете скинути фото в пп або тут розмістити?

11. Kroshka Enot

@Kandya
    Бачила дуже кльове вирішення такого питання, як Ваше, у одній з програм "Дача" з Кузьмою (дизайн Сергія Бобака). Там була зроблена суцільна столешня, яка ішла на рівні підвіконня, і вікно вони якимось чином закріпили поверх тієї столешні (тобто столешня починалася в кухні а закінчувалася на такій самій ширині на веранді).
    І вона була закріплена на такій висоті, що крім, як для подачі їжі і напоїв на веранду, можна було на неї накидати подушок і сидячи на ній читати/вишивати/попивати вино і т.п.
    Ширина столешниць буває 60 см, 80 см і 120 см (як правило, така ширина використовується для кухонних острівців).

12. arushka

84 см

13. Kandya

Kandya Well-Known Member

Щось шукаю-шукаю, і не можу саме тієї передачі знайти. Може як вам попадеться -- скиньте посилання
    --- дописи об"єднано, 9 Квітень 2015 ---
    Інтірєсно.... Або ви на 4 см переміряли, або різали зі 120 сантиметрової.... А може дійсно фото скинете?

14. arushka

точно 84
    зараз спробую скинути фото

15. Kroshka Enot

Я писала про ширину постформінга (тих стандартних стільниць, які продаються на меблевих фірмах).
    Може в @arushka столешня з каменю/штучного каменю або інших матеріалів.
    Штучний камінь, по ходу, можна під любі параметри зробити.

16. arushka

агась:girl_yes2:

17. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну то вже фоткайте! фоткайте!

18. arushka

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Burberry

Burberry Well-Known Member

Ми теж робимо столешню під вікно: я просто поставила майстру таке завдання і все. Столешня звичайна - це не проблема, але може просто бути стик, такий типу металевий чи як. Мені він не заваджатиме. Хоча майстер сказав?bякби ми обрали столешню іншого узору, типу під мармур, тоді б і без того стику можна було обійтися. Не знаю, з чим це пов'язано.

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

А мені б той варіант із столешнею на два боки: і в хату, і на веранду дуже б пасував (на один стіл менше довелось би купувати)))). Як хто таке побачить -- скиньте.

Статус теми:
Закрита.