Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні.

ну от, в києві ще більш менш більший вибір кухонь, а у львові то просто гаплик.Але я собі слабо уявляю як замовляти в києві, це ж дизайнера потрібно щоб зняв всі мірки....

2. Natalya

Natalya Well-Known Member

Та за ваші гроші дизайнер до вас залюбки приїде і з Києва :) Мої знайомі навпаки замовляли у Львові для своєї київської квартири, правда, шафу-купе.

3. odree

odree Well-Known Member

4. kati

kati Well-Known Member

ну тоо зрозуміло, за мої гроші хоч з америки.....я кажу що шкода що у львові вибір дуже паскудний

5. Angel

Angel Well-Known Member

ну нарешті вже нам привезли кухню,цілий день її встановлювали...ще зовсім не обжито,і немає ніяких предметів декору,але це не проблема)) ну і посудомийку треба задути машинною фарбою в срібний колір...

6. Olma

Olma Well-Known Member

Гарно!!
    А чому ви зразу сріблястої не купили?

7. kati

kati Well-Known Member

Дуже симпатична, а ще дуже схожа на кухню Нати:)
    А де робили кухню?

8. Angel

Angel Well-Known Member

)))вона ше була куплена 3 роки тому,і вже так... старий чемодан...
    приватник робив

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і на кухню Sokolovoi

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка власниці тих глянцевх фасадів, скажіть,а як з забрудненням такої краси???
    мене відмовили від того глянцу,і ми замовили матові фасади нейтральних кольорів,я вирішила робити акцент на дизайні стін (є можливість і трішки місця)

от цікаво,чи справді брудняться вони так легко,як мені казали?

11. Тетянка

у мене глянцева - миється елементарно.
    Брудниться - так само, як і не глянцева. Так що брехня то все, про підвищене забрудення :)

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

У мене глянцева і це правда ,що бруднитьця. До того мали дерев"яну кухню, то таких проблем не мала, але як говориться"красота потребує жертв", тому і мию через день.
    Хоча є ще різна лакеровка, в батьків чоловіка, брудниться набагато менше. А ще є пресоване стікло і полаковане, то такі фасади, кажуть взагалі не брудняться, але коштують відповідно.

13. kati

kati Well-Known Member

Лакований МДФ зрозуміло що бруднитсья набагато більше ніж матовий....навіть в магазині можна помацати фасад і видно що там лишаються пальці....
    Мене сьогодні хвилює інше питання, наскільки мдф покрите лаком зносостійке( по відношенню до мдф шпонованого деревом) В одному магазині мене категорично відмовляють від лаку на корить шпону, ніби лак дуже легко поцарапати , пуска промінчики при ударі,...а в іншому магазині навпаки переконують на користь лаку, бо дерево -мягка порода і швидше деформується. Але й лак лаку рознь. Ми дивились польські фасади-де лак 3 мм і італійські- де лак 9 мм. ,думаю цей показник теж має значення.

14. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я скажу так, мій малий полюбляє на своїй машинці зі всієї дурі розігнатися і вїхати в кухню (не питайте нащо він це робить, бо після кожного разу у мене з"являється нове сиве волося:suicide:), ніяких паутинок лак не пускає навіть після таких ударів, але внизу трохи понадщерблювався:sad:.
    Взагалі ,щоб купувати лаковану кухню, то треба добре подумати. Але не зважаючи на всі мінуси, то я би всеодно робила собі лаковану. Єдине ,що незамовляла б вже в часника, а все таки надала перевагу фабричній кухні. Просто порівнюю якість у нас і у батьків, то у них мені явно краща якість.:girl_mad:

15. Natalya

У нас лакований МДФ (польський), і я б не сказала, що він сильно брудниться і пальці не дуже видно. Мию може раз в два тижні, а то й рідше. Дитина стукає ірашками, ніякі павутинки не розходяться. Щодо шпону, не знаю. В нас шпоновані меблі в спальні і от в двох місцях шпон піддувся трохи (може то зле приклеїли). А в кухні майже під шкафчиком стоїть електрочайник, з лаком все ок. Але в мене досвід тільки 3 місяці.

16. kati

kati Well-Known Member

ну це ще дійсно не срок...
    Але в плюси лака також відносять можливість лаку самовідновлюватись, при невеликих ударах-вмятинах лак через добу-дві сам повертається до початкових форм.

Лак-матеріал сучасний і моднмий, АЛЕ він і скоріше вийде з моди ніж дерево....

17. окса

окса Member

Стосовно лаку:лакове покриття різних виробників поводить себе по-різному.Особисто
    бачу альтернативу лаку-глянцевий ламінований МДФ-виглядає так само але ЗНАЧНО
    дешевше[​IMG]

18. Тетянка

я не знаю точно яке в нас лакове покриття - але виглядає як метал, не знаю, як то краще пояснити...Мій Сашка теж полюбляє машинками в"їхати у фасад, або чимось постукати. Тріщин нема, єдине - велика вм"ятина (планую потім ті дверці просто поміняти) - Сашка щосили дубасим кам"яним точилом для ножів - в мене тоді серце в П2Ятки, а ми тільки місяць як поставили були...Зараз моїй кухні вже 2 роки, ще раз повторюсь - витирається все елементарно, ніяких відбитків пальців взагалі не видно. Але й коштували ті фасади в 3 рази дорожче, ніж звичайні тої якості...

19. Natalya

20. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

І я свої 4 з копійками,але інколи люблю,приберу і виставлю фото,а покажіть хтось які у вас на 4 метрах кухні,чи є тут взагалі такі)))) бо тут такі кухні що закачаєшся)))

Статус теми:
Закрита.