Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Відповідь: Дизайн нашої кухні

салатові стільці і скляний стіл? нє?

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А може в тон стільниці?? З чого вона в вас?

3. ГаЛоЧкА

а взагалі я інколи полюбляю дивитись різні передачі по дизайн, зараз прослідковується тенденція що не мустиь все бути в один тон, можете дозволити собі яскраву пляму в інтер.єрі..

4. silvia

silvia Well-Known Member

серветки салатові на стіл і все..
    чесно я сама вже не знаю шо то має бути... ми вже 3 міс без стола...(((((2 рази нас підвели треба конче шось рішати...

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

такого сірого кольору стіл я теж не знайду....

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та може бути все біле, то справа смаку лиш.
    Таке щось знайшла

6. silvia

silvia Well-Known Member

дякую, завеликий реально...
    немає нічого більш постійного, ніж тимчасове...
    напевне замовимо простенький стіл і стільчики з ІКЕА на перший-другий рік..а там побачимо..

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мені щось теж :), + оті розчепіреніші ніжки-лапки крастимуть місце на кухні.
    А не хочете якого диванчика в кут, замість стільців?...

8. Pesyk

Pesyk Member

Буде добре, тільки на столі салатові серветки, або ще якийсь інший акцент на салатовий колір декором, на стіні щось, для прикладу.
    В знайомого біла кухня, плитка на підлозі, стіни все білосніжного кольору, не беж, і червоний фартух, і крісла червоні, стіл білий. Хоча комбінація лише двох кольорів, але дуже гарно.

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

А варіант круглого столу не розглядаєте?

9. silvia

silvia Well-Known Member

не підходить зовсім)

10. NataliaFed

Такий варіант, то зовсім інше(принаймі мені).
    Таки буде різниця, коли на кріслах акцет і на серветках.(нмсд)

11. silvia

silvia Well-Known Member

наразі акцент іде на - фартух, бо таки досить соковитий, нехай ті ж серветки на стіл чи вазочка, щось на вікно ( ролети/жалюзі в тому ж кольорі. Якщо ще й крісла, то вже забагато...хоча то все треба дивитись конкретно по кожному випадку.

12. NataliaFed

Ну, в такому випадку забагато )
    я б на вікно біленьке вчепила.всьо ухожу

13. silvia

silvia Well-Known Member

вікно то ще під питанням))) почекаємо стола а там побачимо.. я теж ухожу))))

14. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я б зі зеленим зав'язувала і то вже:)
    На мій смак вашій кухні не вистачає дерева. Вам точно подобається такий холодний мінімалізм? Якщо так, то можна стільці взяти білі, а от стіл з дерев'яною столешнею, мені проситься щось світле або смугасте (зебрано). Аксесуари то все добре, коли вони розставлені до знимки, а на щодень вони не завжди будуть на столі. Дерев'яні столи дуже гарно вписуються в інтер'єри, де крім них нема нічого з дерева, головне добре підібрати, і кухня стає більш домашня.
    Білий стіл я собі тут не уявляю. Може, він вам тому і не шукається, що його вам не треба))

15. silvia

silvia Well-Known Member

повністю дерев'яний стіл там не альо, але я собі зберегла такий варіант -як вам? [​IMG][​IMG]

16. ГаЛоЧкА

я люблю яскравість, все біле мені швидко набридло б, а столик і стільчик симпатичні, покажите кінцевий результат? так цікаво як виглядатиме..

17. Haidee

Якщо уявляти його класичним прямокутним з масивними ніжками і товстою стільницею, а якщо

навіть оцей стіл уявити зі стільницею кольору, як ніжки, то все альо. Але той варіант, що ви показуєте, теж дуже цікавий, а стільці на мій смак мега класні.
    Я ще чому не дуже "за" білий стіл: в вас крім меблів підлога теж світла. Треба якось розбавити ту монохромність, але не зеленим, бо він на фото виглядає дуже активним, а там ще й декор зелений буде, подумайте, чи буде вам комфортно знаходитися в такому інтер'єрі. Зазвичай оку треба відпочивати на предметах спокійних тонів, а відтінки дерева для того найкращі, плюс разом з зеленим кольором дадуть відчуття присутності живої природи. То все моє суб'єктивне бачення.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Або навпаки стіл такий з грубого дерева (і нічим не застеляти) щоб гарно малюнок дерева було видно а стільці отакі як на фото зверху. Мені таааак подобається багато таких інтер'єрів бачила. Просто хочеться тріііішечки еклектики додати.
    Отут - ідеально http://www.houzz.com/photos/13374171/Roundhouse-white-kitchens-contemporary-dining-room-london
    http://www.houzz.com/photos/2757096/Kitchens-contemporary-kitchen-san-francisco
    http://www.houzz.com/photos/1821991/BH1-modern-kitchen-boston

19. Haidee

Я якраз щойно дивилася на Хаузі оту другу знимку і подумала, що то треба бути дуже сміливим, щоб таке зробити на своїй кухні)))
    Третій варіант подобається найбільше. Взагалі для себе люблю щось ближче до класики, але від тих комбінацій з дерев'яними столами і вигадливими дизайнерськими стільцями око тішиться.

20. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

silvia , купляєте будь-який дерев"яний стіл, який вам подобається дизайном і розміром і замовляєте в склонарізці біле скло 0,7 см, розміром, як стільниця, матове, чи глянцеве, чи не біле, а молочне, сіре. відтінків є купа. я бачила, як то виглядає в реалі - дуже гарно.
    приблизно так
    а загалом Лідочка і Хайді гарно кажуть.

Статус теми:
Закрита.